header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Advanced Metering Infrastructure Marktomvang, aandeel, analyse door toonaangevende belangrijke spelers | CISCO SYSTEMS INC, GENERAL ELECTRIC

Jan 9, 2023 6:51 PM ET

Advanced Metering Infrastructure Market Insights:

Tegen 2030 zal het marktaandeel van de advanced metering infrastructure naar verwachting worden gewaardeerd op USD 52,4 miljard, met een samengestelde jaarlijkse groei van 3,54%.

De geavanceerde meetinfrastructuur biedt een verscheidenheid aan diensten, waaronder head-end systemen, meter data management services systemen, metering &communicatie systemen, en anderen. Deze geavanceerde meters ondersteunen externe firmware-upgrades, externe belastingslimieten en externe metermetingen.

De bidirectionele verbinding tussen klanten, software en bedrijven wordt eenvoudiger gemaakt door een onderling verbonden systeem van communicatienetwerken, slimme meters en gegevensverwerkingssystemen. Dankzij deze meters zie je meer over hoeveel energie er wordt verbruikt. Het geeft het elektriciteitsnet meer controle. Deze slimme meters vertegenwoordigen baanbrekende technologie voor de nutssector. Deze slimme meters hebben het potentieel om het verzamelen van gegevens en het uitlezen van meters te verbeteren.

Download een volledige PDF @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5185

Geavanceerde meetinfrastructuur Markt Belangrijkste spelers:

Onder andere de toonaangevende bedrijven in de wereldwijde markt voor geavanceerde meetinfrastructuur zijn onder andere:

  • Cisco Systems, Inc. (VS)
  • International Business Machines Corporation (VS)
  • General Electric (VS)
  • Schneider Electric SE (Frankrijk)
  • Itron, Inc
  • Aclara Technologies LLC
  • Elster Group GmbH, Sensus (VS)
  • Tieto Corporation (Finland)
  • Trilliant, Inc. (VS)
  • Silver Spring Networks (VS)
  • Siemens AG.

Volledig rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/advanced-metering-infrastructure-market-5185 ophalen

Geavanceerde meetinfrastructuur Markt regionale analyse:

Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld zijn de regio’s die deel uitmaken van de wereldwijde markt voor geavanceerde meetinfrastructuur. De markt voor geavanceerde meetinfrastructuur wordt gedomineerd door Noord-Amerika. Als gevolg van de stijgende vraag van het gasbedrijf, elektriciteit, water en andere sectoren, die de marktgroei van geavanceerde meetinfrastructuur in deze regio’s stimuleert, maakt de markt voor geavanceerde meetinfrastructuur een hoge groei door. Vanwege het wijdverbreide gebruik van slimme gasmeters in deze regio en de stijgende vraag naar op gas gebaseerde elektriciteitsopwekking, wordt verwacht dat Europa tijdens de prognoseperiode het op een na grootste marktaandeel voor geavanceerde meetinfrastructuur zal hebben. In de komende jaren zal Azië-Pacific naar verwachting de hoogste CAGR hebben.

Check Korting @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/5185

Marktsegmentatie van geavanceerde meetinfrastructuur:

Apparaattype, service, systeem en regio zijn de segmenten die worden gebruikt om de wereldwijde markt voor geavanceerde meetinfrastructuur te categoriseren Slimme watermeters, slimme gasmeters, geavanceerde communicatiemodules en andere apparaten zijn opgenomen in de apparaattypedivisie. Systeemintegratie, meterimplementatie, AMI-beheer, AMI-consulting en andere categorieën vormen het servicesegment. Het systeemsegment is verder onderverdeeld in de volgende subsegmenten: communicatie-infrastructuur, AMI-beveiliging, analyse en beheer van metergegevens en andere.

Lees meer Artikel-

Markt voor niet-destructieve testdiensten Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Interactieve projectormarkt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Smart Street Lights Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

5G vaste draadloze toegang markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Markt voor emissiemonitoringsystemen Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijndiensten, die een complete en nauwkeurige analyse bieden met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(VERENIGD KONINKRIJK)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  Advanced Metering Infrastructure Market,Advanced Metering Infrastructure Market Size,Advanced Metering Infrastructure Market Share,Advanced Metering Infrastructure Market Analysis,Advanced Metering Infrastructure Market Trends,Advanced Metering Infrastructure Market Growth