header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Biologisch afbreekbare plastic verpakkingsmarkt 2023 Topspelers, onderzoeksprognose, analyse en vraag naar aanbod 2028

Jan 9, 2023 6:00 PM ET

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde markt voor biologisch afbreekbare plastic verpakkingen naar verwachting een CAGR van 19,2% registreren van 2022 tot 2028 en een waarde hebben van meer dan USD 13,2 miljard in 2028.

Biologisch afbreekbare plastic en papieren verpakkingen worden op grote schaal gebruikt bij het verpakken van materialen en producten die van de ene plaats naar de andere worden vervoerd, omdat plastic logistieke bedrijven in staat stelt om materiaal en goederen over een grote afstand en in alle klimaatomstandigheden te vervoeren. In het kielzog van de onderhoudbare ontwikkeling zijn logistieke bedrijven meer overtuigd van het gebruik van biologisch afbreekbaar verpakkingsmateriaal. Het is niet giftig voor het milieu. Biologisch afbreekbare plastic verpakkingshulpmiddelen beschermen goederen tegen stof, water en andere omgevingsomstandigheden en dienen zo om verpakte goederen veilig en veilig te houden. De groeiende bezorgdheid over het milieu met betrekking tot het gebruik van plastic stimuleert het gebruik van biologisch afbreekbare plastic alternatieven. Drijvend plastic afval dat duizenden jaren in water overleeft, kan dienen als transportmiddel voor invasieve soorten die habitats verstoren. Deze bovengenoemde factor draagt bij aan de groei van de markt.

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=10752

Regionale analyse

Europa was de grootste regionale markt voor biologisch afbreekbare kunststoffen met een omzetaandeel van meer dan 43,0% in 2021. Een hoog bewustzijn bij mensen ten aanzien van plastic afval in combinatie met het verbod van de Europese Unie op kunststoffen voor eenmalig gebruik zal naar verwachting de regionale markt tijdens de prognoseperiode voortstuwen.

Azië-Pacific zal naar verwachting naar voren komen als de snelst groeiende markt in de wereldwijde arena. Het verhogen van het besteedbaar inkomen en het verbeteren van de levensstandaard in ontwikkelingslanden zoals China en India zullen naar schatting de markt in de regio vergroten.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor biologisch afbreekbare plastic verpakkingen is gesegmenteerd in product en toepassing

Op basis van het product is de wereldwijde markt voor biologisch afbreekbare plastic verpakkingen gesegmenteerd in starch-based, PLA, PHA, PBAT en PBS. Starch-Based was in 2021 het grootste productsegment voor biologisch afbreekbare kunststoffen met een omzetaandeel van meer dan 40,5%. Het op zetmeel gebaseerde segment zal naar verwachting de markt domineren in termen van waarde en volume gedurende de hele prognosehorizon. Op zetmeel gebaseerde kunststoffen worden afgestoten in toepassingsindustrieën zoals verpakkingen, auto’s en landbouw.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10752

Op basis van de toepassing is de wereldwijde markt voor biologisch afbreekbare plastic verpakkingen gesegmenteerd in verpakkingen, consumentengoederen en landbouw. Verpakkingen waren in 2021 het grootste toepassingssegment voor biologisch afbreekbare kunststoffen met een omzetaandeel van meer dan 60,5%. Verpakkingen zijn een van de belangrijkste toepassingssectoren voor biologisch afbreekbare kunststoffen. Het wordt afgeworpen in zowel stijve als flexibele verpakkingen. De vervanging van conventionele kunststoffen door deze kunststoffen in voedselverpakkingen zoals dozen, wikkels, bekers en borden is op voorhand momentum, wat de groei van de biologisch afbreekbare plasticmarkt ondersteunt.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn International Paper Company (VS), Smurfit Kappa Group PLC (VS), DS Smith PLC (VK), Klabin SA (Brazilië), Rengo Co.Ltd (Japan), WestRock Company (VS), Stora Enso (Zweden), Stora Enso (Zweden), Bemis Company Inc. (VS), Rengo Co.Ltd (Japan), Tetra Pak International SA (Zwitserland), Plastic Suppliers Inc. (VS), Kruger Inc. (Canada), Amcor PLC (Zwitserland), en Mondi PLC (UK)

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/biodegradable-plastic-packaging-market-10752

Gerelateerd rapport

Logistieke markt van derden

Logistieke markt voor gevaarlijke/ gevaarlijke goederen

Geïsoleerde verzendverpakkingsmarkt

Markt voor vrachtafhandelingsapparatuur

VrachtvervoerMarkt

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Biodegradable Plastic Packaging,Biodegradable Plastic Packaging Market,Biodegradable Plastic Packaging Market Demand