header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De groei van de industriële sensormarkt zal tegen 2030 met 8,3% toenemen | Texas Instruments, AMS AG | Toenemende vraag naar intelligente sensoren bij autofabrikanten

Jan 9, 2023 6:47 PM ET

Industriële Sensor Marktinzichten:

In de afgelopen jaren is de vraag naar industriële sensoren wereldwijd dramatisch toegenomen. Tegen 2030 zal het naar verwachting USD 41.265,7 miljoen bereiken, met een CAGR van 8,3% tussen 2022 en 2030.

De industriële sensormarkt is onderverdeeld in segmenten op basis van geografie, eindgebruikersindustrie, technologie, sensortype en soort. De druksensor, positiesensor, gassensor, beeldsensor, magnetische sensor, een elektromagnetische sensor, temperatuursensor en andere zijn de verschillende soorten sensoren die op de wereldmarkt verkrijgbaar zijn.

In verschillende sectoren, waaronder de farmaceutische, voedingsmiddelen-, waterkracht-, petrochemische, metallurgie, printen en verven, en anderen, worden temperatuursensoren veel gebruikt. Het meest bewaakte fysieke kenmerk in industriële productie is temperatuur, die gemakkelijk kan worden gevolgd door een verscheidenheid aan sensoren. Een temperatuursensor is een apparaat dat temperatuurmetingen uit zijn omgeving omzet in vooraf bepaalde waarden. De meest voorkomende temperatuur- en vochtigheidssensoren die in de industriële automatisering worden gebruikt, zijn digitale sensoren. Bijna elk proces of omgevingssituatie heeft een geschikt sensortype. De slimme sensor integreert signaalfiltering, MEMS-technologie en firmware om te voldoen aan de goedkope en eenvoudig te gebruiken perceptievereisten van industriële ontwerpingenieurs, terwijl de ontwikkelingsinspanningen van de ontwerpingenieurs aanzienlijk worden verminderd.

Download een volledige PDF @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10776

Industriële sensor markt belangrijkste spelers:

Amphenol Corporation, Dwyer Instruments, Bosch Sensortec, OMEGA ENGINEERING, SENSIRION AG, AMS AG, MICROCHIP TECHNOLOGY INC., ABB LTD., Rockwell Automation, Honeywell International, Texas Instruments, Panasonic Corporation, STMicroelectronics.

Industriële sensor markt regionale analyse:

Regionale marktsegmentatie van industriële sensoren voor industriële sensoren omvat Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika en Latijns-Amerika. In termen van marktaandeel domineerde Noord-Amerika de industriële sensormarkt in 2021, terwijl Azië-Pacific op de tweede plaats kwam. Tijdens de prognoseperiode 2022-2030 zal Azië-Pacific naar verwachting in het hoogste tempo groeien in de industriële sensormarkt.

Volledige rapportgegevens ontvangen @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/industrial-sensors-market-10776

Industriële sensor marktsegmentatie:

De wereldwijde industriële sensormarkt is onderverdeeld in verschillende submarkten, afhankelijk van het sensortype, de technologie, de eindgebruikersindustrie en andere criteria.

Verschillende soorten sensoren zijn als volgt ingedeeld: druksensoren, positiesensoren, gassensoren, beeldsensoren, magnetische sensoren, elektromagnetische sensoren en temperatuursensoren.

Controleer een korting @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10776

Contact- en contactloze typen worden hier geclassificeerd.

Door Technologie: Micro-Electro-Mechanical Systems (MEMS) Technologie, Micro-Electro-Mechanical Systems (MEMS) gyroscopen, Micro-Electro-Mechanical Systems (MEMS) druksensoren, Absolute druksensoren, Vacuümdruksensoren, Verzegelde druksensoren, Gauge druksensor, Verschildruksensor, MEMS magnetische veldsensoren; Complementaire Metal Oxide Semiconductor (CMOS) Technologie; Nano-elektromechanisch

Industrieën die als eindgebruikers worden beschouwd, zijn onder andere olie en gas, farmaceutische producten, chemicaliën en productie.

Lees meer Artikel-

Markt voor beveiligingscamera’s Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Optische encoder markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Markt voor industriële veiligheid Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Transparante displaymarkt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Huishoudelijke Robot Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030        

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau datis trots op zijn diensten en biedt een complete en nauwkeurige analyse met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(VERENIGD KONINKRIJK)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  Industrial Sensors Market,Industrial Sensors Market Size,Industrial Sensors Market Share,Industrial Sensors Market Analysis,Industrial Sensors Market Trends,Industrial Sensors Market Growth,Industrial Sensors Market Insights