header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor verpakkingsdrukwerk wordt aangedreven door een toename van productieactiviteiten met een gezonde CAGR van 7,89% tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030

Jan 9, 2023 5:00 PM ET

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde markt voor verpakkingsdrukwerk naar verwachting een CAGR van 7,89% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD  508,51 miljard in 2030.

Verpakkingsdruk is het proces van het afdrukken van ontwerpen, afbeeldingen en tekst op verpakkingsmaterialen zoals dozen, zakken, flessen en etiketten. Het doel van verpakkingsdruk is om de verpakking aantrekkelijker en informatiever te maken voor consumenten en om het product te onderscheiden van concurrenten. Het afdrukken van verpakkingen kan worden gedaan met behulp van verschillende technieken, waaronder offsetdruk, flexografisch afdrukken, digitaal afdrukken en zeefdruk. Verpakkingsdruk wordt gebruikt in een breed scala van industrieën, waaronder voedingsmiddelen en dranken, verpakte consumentengoederen, farmaceutische producten en cosmetica. Verpakkingsdrukwerk speelt een cruciale rol in de marketing en branding van producten, omdat het helpt om de waardepropositie van het product te communiceren en consumenten aan te spreken. De markt voor verpakkingsdrukwerk is op verschillende manieren beïnvloed door de COVID-19-pandemie. Een van de belangrijkste gevolgen is een verschuiving in de vraag naar bepaalde soorten verpakkingen. Er is bijvoorbeeld een toename van de vraag naar verpakkingen voor voedsel- en drankproducten, omdat meer mensen thuis eten vanwege lockdowns en sociale afstandsmaatregelen. Dit heeft geleid tot een toename van de vraag naar verpakkingen voor artikelen zoals bereide maaltijden, snacks en dranken. Naast de verschuiving in de vraag heeft de COVID-19-pandemie ook een impact gehad op de toeleveringsketen voor verpakkingsmaterialen en drukapparatuur. Veel fabrikanten hebben de productie moeten stilleggen of verminderen vanwege lockdowns en bewegingsbeperkingen, waardoor de aanvoer van grondstoffen en eindproducten is verstoord. Ondanks deze uitdagingen wordt verwacht dat de markt voor verpakkingsdrukwerk zich in de loop van de tijd zal herstellen naarmate de COVID-19-pandemie afneemt en bedrijven en consumenten terugkeren naar meer normale niveaus van activiteit. Op de lange termijn zal de markt naar verwachting blijven groeien, omdat de vraag naar verpakkingsmaterialen en drukdiensten blijft toenemen.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden met inhoudsopgave: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2119

Regionale analyse

De vraag naar zakjes, krimpkousen en andere hoogwaardige verpakkingsmaterialen heeft de markt de afgelopen jaren gedreven, waarbij Noord-Amerika het grootste aandeel heeft. Diepdruk wordt veel gebruikt in Azië-Pacific, maar de langzame opkomst van flexdrukmachines wordt ook gezien in landen als China en India. India heeft meer dan 500 diepdrukverpakkingsfabrieken, wat hoger is dan Europa.

Verzoek om aanpassing: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/2119

Marktsegmentatie

De global packaging printing markt is gesegmenteerd in printtechnologie en applicatie.

Op basis van de printtechnologie is de markt gesegmenteerd in Flexography, Gravure en Digital.

Op basis van de toepassing is de markt gesegmenteerd in Food &Beverage, Personal Care, Pharmaceutical en anderen.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn AR Packaging Group AB, Amcor Limited, Belmont Packaging, Canon, Inc., DS Smith Packaging Limited, Duncan Printing Group, Dunmore, E.I. Du Pont Nemours and Company, Eastman Kodak Co., Edelmann Packaging México S.A. De C.V., Xeikon N.V. en Xerox Corporation.

Toegang tot het volledige rapportoverzicht: https://www.marketresearchfuture.com/reports/packaging-printing-market-2119

Lijst met vergelijkbare rapporten

Flexibele plastic snack voedselverpakkingsmarkt

Composteerbare papierlade markt

Markt voor contractverpakkingen

PCR Plastic Packaging Markt

Zwarte Masterbatch Markt

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research& Adviesdiensten.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Packaging Printing,Packaging Printing Market,Packaging Printing Growth Rate