header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Draagbare zonneladermarkt 2023 Toekomstige trends, eisen, grootte, groeifactoren, groeivooruitzichten van belangrijke spelers en voorspelling 2030

Jan 9, 2023 7:00 PM ET

Draagbare zonnelader Marktgrootte zal naar verwachting USD 703,4 miljoen bereiken in 2030 met 17,50% CAGR van 2022 tot 2030.   

Portable Solar Charger Marktonderzoek Outlook:

De belangrijkste groeifactoren van de wereldwijde markt voor draagbare zonneladers zijn de toename van de acceptatie van slimme en draagbare zonne-apparatuur. De wereldwijde markt voor draagbare zonneladers zal naar verwachting in een snel tempo groeien tijdens de beoordelingsperiode. Vanwege de toenemende indruk van auto’s op het milieu, moet de monitor van de luchtkwaliteitsindex worden geïmplementeerd. De adoptie van elektrische hybride voertuigen in ontwikkelingslanden zou een kans bieden voor de wereldwijde marktspelers op het gebied van draagbare zonneladers. De hoge prijs van hybride EV-batterijen is echter een van de beperkingen die de uitbreiding van de wereldwijde hybride EV-markt kunnen belemmeren.

De sololaders die worden geproduceerd zijn zeer concurrerend en geven efficiëntie aan de eindgebruikers. De ontwikkeling van nieuwe producten en innovatie is de belangrijkste strategie om geschikte draagbare zonneladers te leveren.

Belangrijkste drijvende factoren in de markt

  • Adoptie van elektrische hybride voertuigen in ontwikkelingslanden
  • Toegenomen acceptatie van draagbare en slimme draagbare zonne-energie-apparaten

Voorbeeldrapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8391

Rapportkenmerk/statistiek

Bijzonderheden

Marktomvang

  2030: USD 703,4 miljoen

  Cagr

  17,50% CAGR (2022-2030)

  Basisjaar

  2021

  Prognoseperiode

  2022-2030

  Historische gegevens

  2019 – 2020

  Prognose-eenheden

  Waarde (USD miljoen)

  Rapportdekking

  Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

  Gedekte segmenten

  Type, component en toepassing

  Gedekte regio’s

  Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld (RoW)

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor draagbare zonneladers is geclassificeerd op basis van toepassing, type en regio.

  • Op basis van de toepassing wordt de markt gesegmenteerd als batterij-elektrische voertuigen, plug-in hybride EV en hybride elektrische voertuigen. De sector hybride elektrische voertuigen zal naar verwachting uitbreiden met de maximale CAGR tijdens de beoordelingsperiode, omdat de hybride batterijen het meest geschikt zijn voor hybride elektrische voertuigen, waardoor de algehele prestaties beter zijn.
  • Op basis van type is de wereldwijde markt voor draagbare zonneladers verdeeld in nikkel-metaalhydride, lithium-ion, loodzuur en andere. De verticale lithium-ionbatterij zal waarschijnlijk de markt op mondiaal niveau regeren vanwege de prestaties bij hoge temperaturen en de hoge energie-efficiëntie.
  • Op basis van regio is de wereldwijde markt voor draagbare zonneladers verdeeld in Europa, Azië-Pacific, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika. De APAC-regio verwerft het maximale marktaandeel van draagbare zonneladers vanwege de grote aanwezigheid van EV’s in India en China. Deze landen zijn de potentiële markten die kansen bieden voor fabrikanten van hybride EV-batterijen om hun bedrijf in deze landen te vestigen vanwege de stijgende koopkracht en de toenemende bevolking.

Praat met analist voor meer informatie @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/8391

Regionale analyse

Op basis van regio is de wereldwijde markt voor de draagbare zonnelader verdeeld in Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa, het Midden-Oosten en Afrika en Zuid-Amerika.

  • De APAC is een van de gevestigde markten voor de draagbare zonnelader in de wereld. De stijgende vraag naar alternatieve energiebronnen als gevolg van de

de stijgende bevolking en het stijgende besteedbare inkomen spelen een belangrijke rol in de uitbreiding van de markt. Bovendien ontvangen de klimatologische omstandigheden in India en China en andere landen meer dan 290 dagen zonlicht, wat compatibel is met de zonne-oplaadapparaten. Daarom groeit de vraag naar de draagbare zonnelader in India en China.

  • Noord-Amerika zal waarschijnlijk de maximale uitbreiding in de markt voor draagbare zonneladers ervaren tijdens de beoordelingsperiode vanwege de groeiende vraag naar milieuvriendelijke oplaadapparaten. De groei kan worden toegeschreven aan de toegenomen vraag naar opvouwbare zonneladers, de toename van het gebruik van verschillende elektronische bewakingsapparatuur in de militaire sector en de aanwezigheid van gevestigde spelers spelen een zeer belangrijke rol bij het uitbreiden van de markt in de regio. Op de Noord-Amerikaanse markt zal de VS waarschijnlijk het grootste marktaandeel veroveren en naar verwachting de hoogste CAGR verwerven van 2019 tot 2025 als gevolg van de stijgende buitenactiviteiten. De VS zal naar verwachting de meest ontwikkelde markt zijn tijdens de prognoseperiode.
  • In Europa is Duitsland de snelst groeiende markt in de markt voor draagbare zonneladers, terwijl het Verenigd Koninkrijk, Italië, Frankrijk, België, Spanje en Nederland de andere belangrijke landen zijn die deelnemen aan de uitbreiding van de markt.
  • De MEA-markt, Saoedi-Arabië, is de grootste markt voor een draagbare zonnelader. Iran en Zuid- en Oost-Amerika breiden in hoog tempo uit en hebben een belangrijke bijdrage aan de uitbreiding van de markt.
  • Belangrijkste spelers

    De belangrijkste spelers van de wereldwijde draagbare zonnelader zijn,

    • HQST (Canada)
    • Renogy
    • Goal Zero (VS)
    • Acopower (VS)
    • Go Power (Canada)
    • Voltaic Systems (VS)
    • Anker Innovations Limited (VS)
    • EMPO-NI off-grid oplossingen (Duitsland)
    • Instapark
    • Suntactics (VS)
    • Powertraveller International Ltd (Verenigd Koninkrijk)
    • X-DRAAK
    • IceTech en anderen.

    Vraag om een geweldige korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8391

    Over:

    Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

    Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

    Contact:

    Marktonderzoek Toekomst

    99 Hudson Street,5e verdieping

    New York City, New York 10013

    Verenigde Staten van Amerika

    Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

    44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

    E-mail: [email protected]


    Keywords:  Portable Solar Charger Market Analysis,Portable Solar Charger Market Trends,Portable Solar Charger Market Research Report,Portable Solar Charger Market Growth,Portable Solar Charger Market Companies