header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Farmaceutische verpakkingsmarkt 2022: strenge overheidsvoorschriften voor farmaceutische verpakkingen zullen naar verwachting de markt vergroten met een gezonde CAGR van 9,5% in 2030

Jan 9, 2023 5:00 PM ET

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde farmaceutische verpakkingsmarkt naar verwachting een CAGR van 9,5% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 265,17 miljard in 2030.

Farmaceutische verpakkingen zijn een essentieel segment van de verpakkingsindustrie, omdat het beschermen, bewaren en opslaan van verschillende farmaceutische producten zoals geneesmiddelen, medicijnen en andere onvermijdelijk is. Farmaceutische verpakkingen zijn compleet van plastic, glas, metaal en papier. Farmaceutische verpakkingen bewaken niet alleen het product, maar werken ook als informatieleverancier en als reclamemiddel. De impact is van COVID kwetsbaar op de hele wereld. De beweging van lockdown en shutdown hield de productie vast. Het merendeel van de productie-eenheden werd gesloten.  Er was een verandering in het consumentengedrag merkbaar. Het supply chain proces werd onderbroken. COVID leidde tot de ondergang van handelsactiviteiten. De markt heeft ook te maken met de Covid-effecten en wint zijn positie terug.

Regionale analyse

Noord-Amerika domineerde de markt met een omzetaandeel tijdens de prognoseperiode. De farmaceutische productie, waaronder de eigen productie, was in 2021 het grootste segment voor eindgebruik in de regio.

Een PDF-voorbeeldexemplaar ophalen met inhoudsopgave: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1291

Azië-Pacific zal naar verwachting de snelste CAGR van 12,9% registreren van 2021 tot 2030. Het toenemende gezondheidsbewustzijn bij consumenten in de Regio Azië-Pacific, vooral in ontwikkelingslanden zoals China en India, in combinatie met een toenemend besteedbaar inkomensniveau, zal naar verwachting de groei van de farmaceutische industrie in de prognoseperiode stimuleren.

Europa zal naar verwachting in de prognoseperiode een aanzienlijke groei doormaken als gevolg van de toenemende onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten en de introductie van nieuwe geneesmiddelen die gericht zijn op het verbeteren van de gezondheid van patiënten en hun kwaliteit van leven.

Marktsegmentatie

De wereldwijde farmaceutische verpakkingsmarkt is gesegmenteerd in materiaal en product

Op basis  van materiaal is de wereldwijde farmaceutische verpakkingsmarkt gesegmenteerd in kunststoffen, polymeren en glas. Kunststoffen en polymeren hadden in 2021 het grootste omzetaandeel van meer dan 35,0%. Talrijke soorten plastic harsen , waaronder PE, PET, PP, PVC, PS en bioplastic, worden op grote schaal gebruikt voor de productie van farmaceutische flacons, flessen, sluitingen, spuiten, zakjes, sachets, cartridges, tubes en blisterverpakkingen.

Op basis van product is de wereldwijde farmaceutische verpakkingsmarkt gesegmenteerd in primair, secundair. Het primaire segment was goed voor het grootste aandeel van meer dan 70,0% in 2021 en zal waarschijnlijk zijn leidende positie behouden gedurende de geschatte periode. Primaire verpakkingen zoals flessen, tubes of blisterverpakkingen komen direct in contact met het medicijn en omhullen daardoor het medicijn en beschermen het tegen besmetting.

Elke vraag: https://www.marketresearchfuture.com/enquiry/1291

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Amcor Plc uit Zwitserland, AptarGroup Inc. uit de Verenigde Staten, Berry Global uit de Verenigde Staten, Schott AG uit Duitsland en CCL Industries uit Canada.

Gerelateerd rapport

Boxboard Packaging Markt

Theezakjes Verpakkingsmarkt

Secundair papier &karton luxe verpakkingsmarkt

Markt voor bedrukte tapes

Verpakkingsmarkt

Flexibele plastic snack voedselverpakkingsmarkt

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Ons marktonderzoek bestudeert producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale enmarktsegmenten op landniveau, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Pharmaceutical Packaging,Pharmaceutical Packaging Market,Pharmaceutical Packaging Market Size