header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Het marktaandeel van opto-elektronica zal tegen 2030 groeien met een CAGR van 12% | Toenemend gebruik van infraroodcomponenten in consumentenelektronica en positioneringssensoren voor auto’s

Jan 9, 2023 6:53 PM ET

Opto-elektronica Marktinzichten:

De opto-elektronicamarkt zal zich naar verwachting ontwikkelen met een CAGR van 12% van 2017 tot 2023, tot USD 75 miljard.

De wereldwijde opto-elektronicamarkt wordt gedreven door de behoefte aan een lager stroomverbruik en het gebruik van opto-elektronica in consumentenelektronica. De vraag naar opto-elektronica wordt gedreven door nieuwe technologieën in LCD en andere consumentenelektronica.

Het opto-elektronicasysteem wordt voornamelijk aangedreven door het groeiende gebruik van infraroodcomponenten in een verscheidenheid aan consumentenelektronicaproducten, waaronder warmtebeeldsystemen en camera’s in de industriële sectoren. De meeste toepassingen voor opto-elektronische apparaten omvatten telecommunicatie, automatische toegangscontrolesystemen, medische apparatuur en het leger. Blauwe lasers, zonnecellen, optische vezels, fotodiodes en LED-verkeerslichten zijn enkele van de meest gebruikte optometrische instrumenten.

Download een volledige PDF @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5904

Opto-elektronica markt belangrijkste spelers:

Cree, Inc. (VS), Osram Licht AG (Duitsland), Vishay Intertechnology, Inc. (VS), ON Semiconductor, OmniVision Technologies, Inc. (VS), Sony Corporation (Japan), Sharp Corporation (Japan), Samsung Electronics Co., Ltd. (Zuid-Korea), Koninklijke Philips N.V. (Nederland) en General Electric Company zijn enkele van de belangrijkste bedrijven in de wereldwijde opto-elektronica

Regionale analyse van de opto-elektronicamarkt:

De markt wordt geografisch onderzocht in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Door een grotere concentratie van grote spelers in landen als China, Japan en Zuid-Korea heeft Azië-Pacific momenteel een onevenredig groot marktaandeel onder deze regio’s. Als gevolg hiervan speelt Japan een belangrijke rol in de ontwikkeling van energie-efficiënte opto-elektronische componenten.

Volledige rapportdetails ontvangen @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/optoelectronics-market-5904

De opto-elektronicamarkt daarentegen zal naar verwachting gematigd toenemen in Europa. De behoefte aan wereldwijde opto-elektronica wordt gedreven door de vraag naar optocouplers in tal van industrieën, waaronder de gezondheidszorg en de auto-industrie. De verwachting is echter dat Noord-Amerika in de loop van de prognoseperiode een aanzienlijke groei zal doormaken. De markt in deze regio wordt gedreven door de stijgende vraag naar LCD-gebruik en de energie-efficiënte LED-vraag. De markt op dit gebied wordt gedreven door de vraag naar consumentenelektronica in ontwikkelde landen zoals de Verenigde Staten.

Opto-elektronica Marktsegmentatie:

De marktsegmenten lichtbronnen, componenten en industrie vormen de opto-elektronicamarkt. De opto-elektronicamarkt is gesegmenteerd in zichtbaar licht, ultraviolet, röntgenstralen en infrarood op basis van lichtbron.

Check Korting @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/5904

Het marktsegment van de opto-elektronica is onderverdeeld in fotovoltaïsche cellen, optocouplers, infraroodcomponenten, laserdiodes, beeldsensoren, LED en andere op basis van de componenten die ze gebruiken. De opto-elektronicamarkt is gesegmenteerd in de volgende industrieën: telecommunicatie, automotive, defensie en ruimtevaart, consumentenelektronica, gezondheidszorg en andere.

Lees meer Artikel-

Fysieke beveiligingsmarkt Onderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

AR en VR Smart Glasses Markt Onderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

3D Mapping Modellering Markt Onderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

Markt voor uitzendapparatuur Onderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

X-ray inspectiesystemen Technologie Markt Onderzoeksrapport – Global For ecast to 2030      

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumentenwereldwijd. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(VERENIGD KONINKRIJK)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  Optoelectronics Market,Optoelectronics Market Size,Optoelectronics Market Share,Optoelectronics Market Analysis,Optoelectronics Market Trends,Optoelectronics Market Growth,Optoelectronics Industry