header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Intelligente sensoren Marktanalyse, trends en grootte zullen tegen 2030 met USD 60 miljard groeien

Jan 9, 2023 6:09 PM ET

Intelligente sensoren zijn gadgets die zich kunnen aanpassen aan hun omgeving en zelfstandig kunnen leren. Een intelligent sensormarkt heeft de capaciteit voor zelfvalidatie, testen en identificatie. De circuits die tweerichtingscommunicatie, besluitvorming en logische functie bieden, worden samengevoegd om de sensor te creëren.

Vanwege de aanzienlijke energiebesparingen bewegen industrieën zoals telecommunicatie, data-analyse en elektronica zich in de richting van het gebruik van intelligente sensoren. Afgezien hiervan zou de vraag naar de markt voor intelligente sensoren toenemen als gevolg van de toenemende acceptatie van nieuwe draadloze gadgets en draagbare technologie.

De markt voor intelligente sensoren zal de komende jaren in een gezond tempo groeien vanwege eigenschappen als aanpassingsvermogen en miniaturisatie. In het licht van deze uitbreiding heeft “Market Research Future” onlangs marktinzichten tot 2022 gepubliceerd. Deze MRFR-analyse voorspelt dat de wereldwijde markt voor intelligente sensoren zal groeien met een CAGR van 18% gedurende de prognoseperiode, met een verwachte waarde van $ 60 miljard.

Ontvang een gratis Copy@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2084

Intelligente sensoren Markt Belangrijkste spelers:

Belangrijke spelers streven naar nieuwe intelligente sensorbenaderingen. Hetzelfde zou de marktfunctionaliteit verbeteren. Grote spelers in de R&D-sector doen grote investeringen.

De markt voor intelligente sensoren wordt gedomineerd door bedrijven zoals Delphi Automotive LLP, ABB Ltd., Analog Devices, Inc. en Honeywell International, Inc.

Robert Bosch GmBH en Custom Sensors &Technologies, Inc

Intelligente sensoren Markt drivers:

De gezondheidszorg en consumenten die deze technologieën of apparaten over de hele wereld gebruiken, hebben geprofiteerd van recente ontwikkelingen in de draagbare en intelligente sensorindustrie. Met behulp van een sensor ingebouwd in hun apparatuur, kan de arts hun patiënten volgen. De gezondheid van mensen of de omstandigheden van senioren kunnen worden gemonitord door middel van sensoren in draagbare technologie.

Eventuele veranderingen, lichaamsvallen of kritieke situaties worden gedetecteerd door de gadget en er wordt een signaal verzonden naar naburige ziekenhuizen of zorgverleners. Aanvankelijk was de grootte van de sensor een punt van zorg, maar later, dankzij innovatieve compacte circuits, eenvoudige gegevensoverdracht, creatieve toepassingen voor de gezondheidszorg en intelligente sensoren, werden dokters- en patiënttaken eenvoudiger.

Daarnaast maakt de consumentenelektronica- en productenindustrie optimaal gebruik van deze technologie; tegenwoordig zijn sensoren ingebouwd in schoenen, polsbandjes of horloges, brillen en smartphones, zodat mensen een gezonde levensstijl kunnen leiden en hun voortgang kunnen volgen. Al deze elementen zijn belangrijke groeifactoren voor de wereldwijde markt voor intelligente sensoren.

Volledig rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/intelligent-sensors-market-2084 ophalen

Marktsegmentatie van intelligente sensoren:

De markt voor intelligente sensoren is verspreid over technologie, output, toepassingen en geografische regio’s. Systeem op chip, een systeem in pakket, hybride technologieën, CMOS-proces en IC-compatibele 3D-microstructurering zijn de verschillende categorieën technologie. De uitgang kan worden onderverdeeld in verschillende categorieën, waaronder analoog, digitaal en quasi-digitaal. Industriële, medische, automotive en consumentenelektronica zijn de verschillende toepassingscategorieën. De medische en automobielindustrie zullen zich de komende jaren hiervan uitbreiden.

Bekijk Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2084

Intelligente sensoren Markt regionale analyse:

Voor regio’s als Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa en de rest van de wereld wordt de geografische analyse van de markt voor intelligente sensoren onderzocht. Europa kwam op de tweede plaats op de wereldmarkt, na Noord-Amerika.

Australië is het land in de regio Azië-Pacific waar de markt het snelst groeit. Consumenten in deze regio zijn meer geïnteresseerd in het kopen van de nieuwste technologie, ongeacht de prijs. Zelfs ontwikkelingslanden zoals China en India creëren nieuwe markten voor consumentenelektronicaproducten, wat naar verwachting de markt van deze regio vooruit zal helpen.

Gerelateerde rapporten:

Oortelefoon en hoofdtelefoon markt Onderzoeksrapport: per type per toepassing en per regio – prognose tot 2030

Access Control Marktonderzoek, Per Technologie, Per Toepassing – Prognose tot 2030

Spraakherkenningsmarkt, per type, technologie, verticals – voorspelling tot 2030

Robotic Process Automation (RPA) Markt, per proces, per bedrijf, per type, per industrie – Prognose 2030

Industrie 4.0-markt, per technologie, per toepassing, per eindgebruiker – prognose 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Keywords:  Intelligent Sensors Market Size,Intelligent Sensors Market,Intelligent Sensors Market Share,Intelligent Sensors Market Analysis,Intelligent Sensors Market Trends,Intelligent Sensors Market Growth,Intelligent Sensors Market Insights,Intelligent Sensors Market Outlook