header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Interactive Display Market Size, Share zal groeien met een CAGR van 6,66% in de prognoseperiode van 2030 | Snelle vooruitgang in digitale klaslokaaltechnologie

Jan 9, 2023 6:06 PM ET

De Interactive Display Market is onderverdeeld in segmenten op basis van product, paneelgrootte, eindgebruiker en regio claim Market Research Future.

Interactieve displays zijn schermen die kunnen worden aangeraakt met een vingertop, styluspen of handpalm om beelden weer te geven en niet alleen op aanraking te reageren. Het belangrijkste voordeel van interactieve displays is dat ze eenvoudig in te stellen en te gebruiken zijn en niet de invoer van andere laptops, pc’s of tablets vereisen. De belangrijkste factoren die de markt aandrijven, zijn de snelle ontwikkeling van digitale klaslokaaltechnologie, de dalende kosten van displays en het groeiende gebruik van interactieve displays voor openbare diensten, waaronder ticketing, bewegwijzering en bewegwijzering.

Ontvang een gratis Copy@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11064

Interactive Display Market Belangrijkste spelers:

De belangrijkste spelers op de markt voor interactieve displays zijn de volgende:

  • LG Display (Zuid-Korea)
  • Sharp Corporation (Japan)
  • Leyard Optoelectronic Co Ltd (China)
  • Samsung (Zuid-Korea)
  • NEC Corporation (Japan)
  • Panasonic Corporation (Japan)
  • ELO Touch Solutions Inc. (VS)
  • Crystal Display Systems Ltd (Verenigd Koninkrijk)
  • Horizon Display Inc. (VS)
  • ViewSonic Corporation (Verenigde Staten)
  • Qisda Corporation (Taiwan)

Stuurprogramma ‘s:

De technologie voor digitale klaslokalen ontwikkelt zich snel. het verlagen van de weergavekosten en het uitbreiden van interactieve displaytoepassingen in openbare diensten zoals ticketing en bewegwijzering.

Volledig rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/military-communication-market-11064 ophalen

Interactieve display marktsegmentatie:

De Interactive Display Market is onderverdeeld in segmenten op basis van producten, waaronder kiosken, whiteboards, tafels, videowalls en monitoren. Het interactieve whiteboardsegment zal naar verwachting de hoogste CAGR hebben tijdens de projectieperiode, hoewel het waarschijnlijk het grootste aandeel zal hebben tijdens de beoordelingsperiode. De uitbreiding wordt toegeschreven aan elementen zoals verbeteringen in instructiestrategieën en het uitbreiden van het gebruik van interactief leren in onderwijsinstellingen over de hele wereld. Posiflex Technology, Inc. introduceerde in 2018 de Paragon TK-3200-serie interactieve kiosken. Het is een 32″-interactieve kiosk gemaakt voor een reeks eindgebruiksindustrieën, waaronder fastfood, snelle service en detailhandel.

De markt is onderverdeeld in drie categorieën op basis van paneelgrootte: 17 “tot 32″, 32 ” tot 65 ” en 65 ” > Hierboven. Het segment van de paneelgrootte van 32″ tot 65″ had het grootste marktaandeel in 2018 vanwege het wijdverbreide gebruik ervan in vestigingen met grote gebieden en veel voetverkeer, zoals restaurants en treinstations, maar het segment van de paneelgrootte van 65″ en boven zal naar verwachting de hoogste CAGR registreren tijdens de beoordelingsperiode.

De interactieve displaymarkt is onderverdeeld in categorieën voor onderwijs, transport, BFSI, retail, sportevenementen, entertainment, gezondheidszorg en andere op basis van eindgebruikers. In 2018 zal de interactieve displaymarkt naar verwachting worden gedomineerd door de sport- en evenementensector. In 2019 werd een pan-Europees partnerschap gelanceerd tussen Maverick AV Solutions en NEC Display Solutions voor NEC’s nieuwe lijn van interactieve samenwerkingsoplossingen voor vergaderingen en conferenties. Er wordt echter verwacht dat tijdens de onderzoeksperiode de transportcategorie de hoogste CAGR zal registreren.

Controleer Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8042

Interactieve display markt regionale analyse:

Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld zijn de regio’s waarin de wereldwijde markt voor interactieve displays is verdeeld.

Vanwege de hoge concentratie van marktdeelnemers in de regio en de gemakkelijke toegang tot hooggekwalificeerde technische vaardigheden, wordt verwacht dat Noord-Amerika de grootste markt zal hebben gedurende de prognoseperiode. De vroege adoptie van geavanceerde interactieve display-technologie door eindgebruikers in de regio stuwt ook de interactieve displaymarkt. Vanwege het toenemende gebruik van interactieve displays in landen als Japan, China, Korea en India, wordt verwacht dat Azië-Pacific de hoogste CAGR gedurende de projectieperiode zal plaatsen.

Gerelateerde rapporten:

Snelheidssensor Markt Onderzoeksrapport: Informatie per technologie, per toepassing en regio — Voorspelling tot2030

Industriële sensormarkt Onderzoeksrapport: Informatie per sensortype, per type, per technologie per eindgebruikersindustrie en regio

Markt voor gezichtsherkenning: informatie per technologie, per service, per component, per eindgebruiker en regio – voorspelling tot 2030

Autonome multifunctionele landbouwrobotmarkt: informatie per component en regio – Prognose tot 2030

Militaire communicatiemarkt: informatie per type, per toepassing, per platform en per regio – prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Keywords:  Military Communication Market,Military Communication Market Size,Military Communication Market Share,Military Communication Market Analysis,Military Communication Market Trends,Military Communication Market Growth,Military Communication Market Insights,Military Communication Market Outlook