header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt voor verpakkingsmachines 2023 Aankomende trends, zakelijke vooruitzichten en voorspellingen tot 2030

Jan 9, 2023 4:00 PM ET

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde markt voor verpakkingsmachines naar verwachting een CAGR van 5,9% registreren van  2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 72.624,7 miljoen in 2030.

De belangrijkste factoren die de marktgroei stimuleren, zoals de grote vraag naar verpakte voedingsmiddelen en dranken en stijgende consumentenuitgaven aan farmaceutische producten en producten voor persoonlijke verzorging. Bovendien is verpakkingsapparatuur nodig voor tal van logistieke organisaties om hun producten te verpakken en te verpakken voor verzending. E-commerce is wereldwijd in een vergevorderd momentum, gefaciliteerd door de toenemende penetratie van internetverbindingen en online retailers.

De COVID-19-epidemie had een aanzienlijke impact op de markt voor verpakkingsmachines . Het toegenomen aantal COVID-19-gevallen over de hele wereld had invloed op consumenteninkopen in winkels en gemakswinkels. Ook de verstoring van de toeleveringsketen en de afwezigheid van de beschikbaarheid van personeel hadden een negatieve invloed op de groei van de  markt voor verpakkingsmachines . Bovendien benadrukten de belangrijkste spelers in verschillende regio’s de ontwikkeling van nieuwe strategieën om aan de vraag van de consument te voldoen.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden met inhoudsopgave: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1199

Regionale analyse

Azië-Pacific had een aanzienlijk marktaandeel. als gevolg van de snelle bevolkingsgroei en de toenemende koopkracht van de consument zal de vraag naar verpakte goederen waarschijnlijk worden aangewakkerd. Verschillende regionale bedrijven staan op het punt om samen hun productiecapaciteit te vergroten en hun aanwezigheid op de markt te versterken.

Noord-Amerika was de snelst groeiende regio.  vanwege de zeer gevestigde voedingsmiddelen- en drankenindustrie in de VS en Canada. Het bestaan van verschillende multinationale voedselverwerkende en productiebedrijven resulteert in een toegenomen vraag naar verpakkingsmachines. Technologische vooruitgang in verpakkingstools is ook een van de belangrijkste factoren die de marktgroei in de regio stimuleren.

Controleer korting op het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1199

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor verpakkingsmachines is gesegmenteerd in type en eindgebruiker

Op basis van het machinetype is de wereldwijde markt voor verpakkingsmachines gesegmenteerd in vullen, etiketteren, formulier-vulzegel, cartooning, verpakken, palletiseren, bottellijn en andere. De categorie formulier-vulzegel had een aanzienlijk aandeel als gevolg van de stijgende vraag naar verpakte voedingsmiddelen, zoals verpakte groenten, broden, sandwiches, enz., In stedelijke gebieden, wat naar verwachting aanzienlijk zal bijdragen aan de groei van de categorie wikkelmachines.

Op basis van de eindgebruiker is de wereldwijde markt voor verpakkingsmachines gesegmenteerd in dranken, voedsel, chemicaliën, persoonlijke verzorging, farmaceutische producten en andere. De voedselcategorie had een groot marktaandeel vanwege de stijgende consumptie van gezonde en biologische producten die een bepaald verpakkingstype vereisen. Bovendien was persoonlijke verzorging de snelst groeiende categorie vanwege verschillende aspecten, zoals groeiende uitgaven, veranderende levensstijlen, inkoopcapaciteit en de verkrijgbaarheid van een enorm spectrum aan producten die geschikt zijn voor elke consument.

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/packaging-machinery-market-1199

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Barry-Wehmiller (VS), Illinois Tool Works Inc. (VS), Krones AG (Duitsland), GEA Group AG (Duitsland), Dover Corporation (VS), Graphic Packaging Holding (VS), MULTIVAC Group (VS), Nordson Corporation (VS), Pro Mach, Inc. (VS), Sato Holdings Corporation (Japan) en Tetra Level International (Zwitserland)

Vergelijkbaar rapport

Markt voor verpakkingsschuim:      https://www.marketresearchfuture.com/reports/packaging-foams-market-2748

Markt voor digitale drukverpakkingen:     https://www.marketresearchfuture.com/reports/digital-printing-packaging-market-2782

Industriële tapemarkt:          https://www.marketresearchfuture.com/reports/industrial-tape-market-2805

Plastic Recycling Markt:        https://www.marketresearchfuture.com/reports/plastic-recycling-market-2859

Pet-flessen recycling markt: https://www.marketresearchfuture.com/reports/pet-bottle-recycling-market-2865

Composietverpakkingsmarkt:            https://www.marketresearchfuture.com/reports/composite-packaging-market-2986

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Packaging Machinery,Packaging Machinery Market,Packaging Machinery Market Trends