header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktanalyse, vraag en omvang van de industrie van domoticasystemen zullen tegen 2030 met 151,57 miljard groeien | De verrassende uitbreiding van de wereldmarkt

Jan 9, 2023 6:22 PM ET

Tegen 2030 zal de markt voor domoticasystemen naar verwachting USD 151,57 miljard bereiken, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage van 11,1%. De enorme prevalentie van verschillende soorten domoticasystemen en hun inzet op tal van wereldwijde locaties is de belangrijkste oorzaak van deze verrassende marktuitbreiding. Vanwege hun vermogen om het huis te betreden in de vorm van de beveiligingssector, hebben telecombedrijven een aanzienlijk en gevestigd klantenbestand dat groeit. Met de introductie van technische ontwikkelingen en veranderingen in de demografie heeft de domoticafabrikant uitstekende kansen die zowel de groei van hun persoonlijke als domoticasysteemmarkten zullen helpen tegen het einde van de prognoseperiode in 2026.

Het opkomende gebruik van smartphone-apparaten samen met de opkomst van IoT-technologie heeft een sleutelrol gespeeld als een drijvende bron van deze markt.

Ontvang een gratis Copy@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6082

Domoticasysteem Markt Belangrijkste Spelers –

Enkele van de belangrijke sleutelbedrijven in de markt voor domoticasystemen zijn aanwezig op het internationale toneel en hebben bijgedragen aan het verhogen van de marktomzet. Deze belangrijke scharniercijfers zijn HONEYWELL INTERNATIONAL INC. (VS), ACUITY BRANDS, INC. (VS), JOHNSON CONTROLS INC. (VS), UNITED TECHNOLOGIES CORPORATION (VS), CRESTRON ELECTRONICS, INC. (VS), LEGRAND (FRANKRIJK), SCHNEIDER ELECTRIC SE (FRANKRIJK), ABB LTD. (ZWITSERLAND), SAMSUNG ELECTRONICS CO., LTD. (ZUID-KOREA), SIEMENS AG (DUITSLAND), SAVANT SYSTEMS LLC. (VS), CONTROL4 CORPORATION (VS), AMX LLC (VS), CRESTRON ELECTRONICS INC. (VS).

Volledig rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/home-automation-system-market-6082 ophalen

Domoticasysteem Markt Regionale analyse –

Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Azië-Pacific, Europa en het Midden-Oosten en Afrika zijn de zes belangrijkste regio’s van de wereld waar de domoticasysteemsector verbazingwekkend actief is. De markt voor domoticasystemen zal worden gedomineerd door de Noord-Amerikaanse regio, en de reden hiervoor is de toename van de behoeften aan energiebeheer van huishoudens. Acuity Brands, Inc., Honeywell International Inc., Johnson Controls IncCrestron Electronics Inc. en anderen vormen 75% van de belangrijkste spelers op de markt die aanwezig zijn in groeiende landen in deze regio, zoals de Verenigde Staten van Amerika en Canada, wat een ander element is dat de snelle uitbreiding van deze industrie zal ondersteunen. Tijdens de beoordelingsperiode zal het gebied Azië-Pacific ook een aanzienlijke toename zien als gevolg van de toename van residentiële en commerciële projecten. Een andere factor die de groei van de markt voor domoticasystemen in de regio Azië-Pacific zou ondersteunen, is de groeiende bevolking van de regio en het besteedbare inkomen per hoofd van de bevolking. Energiebesparingen die mogelijk worden gemaakt door deze domoticasystemen verlagen de elektriciteitskosten en verhogen het besteedbare inkomen van huiseigenaren.

Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/6082 controleren

Marktsegmentatie van domoticasystemen –

De domoticasysteemmarkt is ideaal gecategoriseerd in 4 delen op basis van protocol , technologie, product, software en algoritme en regio. De segmentatie op basis van protocol en technologie is verder onderverdeeld op basis van netwerk- en draadloze secties. De productgebaseerde markt is verder onderverdeeld in verlichting, beveiliging en toegangscontrole, HVAC en entertainmentcontrole. De categorie software &algoritme is onderverdeeld in gedrags- en proactieve secties. Terwijl de regio-gebaseerde categorie is onderverdeeld in Noord-Amerika, APAC, Europa en Row.

Gerelateerde rapporten:

Smart Building Markt Onderzoeksrapport: per automatisering, energiebeheersysteem voor gebouwen, infrastructuurbeheersysteem, per toepassing per regio (noord

Industriële automatiseringsmarkt, per type, per technologie en eindgebruiker – prognose tot 2030

Public Cloud Market, Per Cloud Computing, Per Service, Per Organisatiegrootte, Per Branche  – Prognose tot 2030

LiDAR Markt Onderzoeksrapport: Per producttype per technologie (1D, 2D en 3D), doorComponent, Per functionele gebieden – Prognose tot 2030

Uninterruptible Power Supply (UPS) Markt Onderzoeksrapport per product per toepassing – Prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Keywords:  Home Automation System Market,Home Automation System Market Size,Home Automation System Market Share,Home Automation System Market Analysis,Home Automation System Market Growth,Home Automation System Market Trends,Home Automation System Market Insights,Home Automation System Market Outlook