header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Sanding pads Market Global Outlook 2023 – 2030: industriegrootte, vraagstatus, groeimogelijkheden, regio’s, analyse van belangrijke spelers en trends

Jan 9, 2023 6:00 PM ET

marktonderzoek toekomstige nieuwste inzichten 2023, het wereldwijde marktaandeel van schuurpads zal naar verwachting een CAGR van ~ 4,40% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 3.443,8 miljoen in 2030.

Schuurpads Marktonderzoek Outlook

Schuurpads zijn waterdichte platen die worden gebruikt voor afwerkings-, slijp- en polijstdoeleinden. Het vel is afgeschermd met een ruwe substantie gebonden met een substraat dat bestaat uit een doek vel of papier. Ze worden over het algemeen gebruikt door ze aan de achterkant van een spons, papier of plastic te bevestigen. De schuurpapieren zijn meestal ontworpen op basis van het oppervlak dat moet worden afgewerkt. Meestal werden schelpen en gemalen zaden gebruikt om schuurpapier te produceren, maar de laatste tijd wordt glas op grote schaal gebruikt. De meeste industrieën gebruiken andere schuurmiddelen zoals aluminiumoxide en siliciumcarbide om schuurpads te produceren. 

Belangrijkste drijvende factoren in de markt

  • Nieuwe productlanceringen en R&D onder de belangrijkste spelers
  • Industriële productie
  • Ontwikkeling van de bouwsector
  • Groei in doe-het-zelf activiteiten

Ontvang een gratis voorbeeldrapport in PDF-formaat @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3705

De markt voor schuurpads, die voornamelijk wordt gebruikt in de afwerking van metaalapparatuur in de auto-industrie, heeft een gezonde groei op de wereldmarkt laten zien. De papers hebben een breed scala aan toepassingen in de bouwafdelingen. Het wordt gebruikt om versleten lagen van oude houten oppervlakken af te schrapen. Het wordt ook gebruikt om schilderijen glad te strijken die in de loop van de tijd hun aanraking moeten hebben verloren. Er bestaan verschillende factoren op de wereldmarkt die de groei en ontwikkeling van de marktfactoren stimuleren. Het toegenomen gebruik van schuurpapier in de bouwsector als gevolg van de behoefte aan infrastructuurontwikkeling is een van de redenen waarom de markt een aanzienlijke groei doormaakt. Ook door de toegenomen verstedelijking zijn doe-het-zelf-activiteiten in de marktdynamiek steeds meer in trek. De schuurpads met aluminiumoxide en siliciumcarbidesamenstelling bieden de beste kleefbasis voor waterdichte ondersteuning en hebben in de loop der jaren een grotere marktgroei doorgemaakt.

De pandemie verstoorde echter de toeleveringsketen van de markt. De import en export van grondstoffen werden belemmerd en het remde de marktgroei en ontwikkeling. Maar desondanks wordt een gestage economische groei verwacht voor de markt in de prognoseperiode.

Schuurpads Markt Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn,

  • Robert Bosch Gereedschap Corporation
  • Heilige-Gobain Schuurmiddelen
  • Keystone Schuurmiddelen
  • SAIT Schuurmiddel S.p.A
  • Klingspor AG
  • Abrasiflex Pty Ltd
  • 3M Bedrijf
  • Abcon industrial products Ltd
  • Mirka Ltd
  • GISON Machinery Co.Ltd
  • Astro Pneumatisch Gereedschap Bedrijf
  • Flexipads
  • Jin Gwang Industries Co. Ltd. (ConfiAd), & andere

Schuurpads Markt Regionale Analyse

Azië-Pacific domineerde de markt voor schuurpads in 2021. India, China en Japan behoren tot de ontwikkelingslanden die worden gecrediteerd met een groot deel van de marktgroei voor schuurpads in de regio Azië-Pacific. Bovendien wordt verwacht dat de markt voor schuurpads de komende jaren een hoge vlucht heeft genomen als gevolg van de introductie van nieuwe creatieve producten in deze regio’s.

Noord-Amerika was de snelst groeiende regio voor schuurpads. Tijdens de verwachte periode zal de markt voor schuurpads naar verwachting worden aangedreven door de uitbreiding van de bouwsector. In het komende jaar wordt verwacht dat de toenemende verstedelijking en industriële ontwikkeling in opkomende economieën een toename van de vraag naar schuurpads zullen veroorzaken.

Verzoek om aanpassing @: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/3705

Schuurpads Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor schuurpads is gesegmenteerd in producttype en eindgebruiker.

Op basis van het producttype is de markt verdeeld in wielen, schijven, rollen en andere. Het wielensegment had in 2021 een prmonet-aandeel. De behoefte aan werktuigmachines in de productie-, industriële en automobielindustrie heeft invloed gehad op hun productie. Snelle industrialisatie is de oorzaak van de expansie van tal van sectoren in opkomende economieën. Bouwplaatsen, gereedschapswinkels, medische productiefaciliteiten en autowinkels hebben vaak slijpschijven bij de hand als noodzakelijke werkuitrusting. Aan de andere kant was het schijvensegment het snelst groeiende segment tijdens de prognoseperiode, met de toenemende bevolking en snelle infrastructuurontwikkeling.

Op basis van de eindgebruiker is de markt gesegmenteerd in automotive, bouw & constructie en metaalfabricage. Het bouw – en constructiesegment had in 2021 een prominente plaats in de markt voor schuurpads. Vooruitgang helpt de groei van de bouwsector in architectuur en de stijgende vraag naar mooie, opvallende infrastructuur. Schuurpads zijn een zeer populair product waarin leveranciers investeren, omdat het klanten helpt hun bedrijf te laten groeien. Vanwege het wijdverbreide gebruik voor gladstrijken, schrapen en andere processen, is de bouwsector een belangrijke groeimotor van de wereldwijde schuurpadmarkt.

Bovendien helpt het initiatief van de overheid om het aantal bouwprojecten te vergroten en ervoor te zorgen dat het land goed is gebouwd, de wereldwijde schuurpadmarkt. Automotive was het snelst groeiende segment. Door de toename van het gebruik van auto’s.

Voorbeeld inhoudsopgave

6 WERELDWIJDE MARKT VOOR SCHUURPADS, PER PRODUCT 36

6.1 OVERZICHT 36

6.1.1 WERELDWIJDE SANDING PADS MARKTSCHATTINGEN &PROGNOSE, PER PRODUCT, 2019–2030 37

6.2 SCHIJVEN. 37

6.2.1 DISCS: MARKTSCHATTINGEN &PROGNOSE, PER REGIO, 2019–2030 37

6.3 WIELEN 38

6.3.1 WIELEN: MARKTRAMINGEN & PROGNOSE, PER REGIO, 2019–2030 38

6.4 ROLLEN 38

6.4.1 ROLLEN: MARKTRAMINGEN &PROGNOSE, PER REGIO, 2019–2030 38

6.5 OVERIGE 39

6.5.1 ANDERE: MARKTRAMINGEN &PROGNOSE, PER REGIO, 2019–2030 39

7 WERELDWIJDE MARKT VOOR SCHUURPADS, DOOR BACKING MATERIAAL 40

7.1 OVERZICHT 40

7.1.1 WERELDWIJDE SCHAAFPADS MARKTSCHATTINGEN &PROGNOSE, PER BACKING MATERIAAL, 2019–2030 41

7.2 KLITTENBAND/ KLITTENBAND 41

7.2.1 KLITTENBAND/ HAAK EN LUS: MARKTSCHATTINGEN &QUOT%, PROGNOSE, 2019–2030 41

7.3 DRUKGEVOELIGE LIJM 42

7.3.1 DRUKGEVOELIGE LIJM: MARKTRAMINGEN &PROGNOSE, PER REGIO, 2019–2030 42

7.4 OVERIGE 42

7.4.1 ANDERE: MARKTRAMINGEN & PROGNOSE, PER REGIO, 2019–2030 42

8 WERELDWIJDE MARKT VOOR SCHUURPADS, PER EINDGEBRUIKER 43

8.1 OVERZICHT 43

8.1.1 WERELDWIJDE SANDING PADS MARKTSCHATTINGEN &PROGNOSE, PER EINDGEBRUIKER, 2019–2030 44

8.2 CONSTRUCTIE. 44

8.2.1 BOUW: MARKTRAMINGEN &QUOT%PROGNOSE, PER REGIO, 2019–2030 44

8.3 AUTO-INDUSTRIE. 45

8.3.1 AUTOMOTIVE: MARKTSCHATTINGEN &PROGNOSE, PER REGIO, 2019–2030 45

…Voortgezet.

Vraag om een geweldige korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/3705  

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon:

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Sanding pads Market,Sanding pads Market Analysis,Sanding pads Market Growth,Sanding pads Market Trends,Sanding pads Market Research Report 2023