header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Snijgereedschappen Marktomvang, Aandelengegevens, Segmentanalyse, Bedrijfsinzichten, Belangrijkste fabrikanten, Trends en Economische Vooruitzichten 2030

Jan 9, 2023 5:00 PM ET

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde markt voor snijgereedschappen naar verwachting een CAGR van ~ 6,20% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 31 miljard in 2030.

Cutting Tools Marktonderzoek Outlook

Gedurende de projectieperiode wordt verwacht dat de stijgende industriële productproductie en de aanzienlijke expansie in de auto-industrie de verkoop van snijgereedschapmateriaal zullen stimuleren. Bovendien besteden Original Equipment Manufacturers een aanzienlijke hoeveelheid geld aan onderzoek en ontwikkeling om de productiviteit en efficiëntie van hun instrumenten te verhogen. De vraag naar snijgereedschapsmateriaal in de hele toeleveringsketen wordt dus gedreven door retooling en investeringen in productiefaciliteiten. Bovendien is de behoefte aan snijgereedschapsmaterialen niet specifiek voor een industrie; het strekt zich uit van industriële apparatuur tot consumptiegoederen, overheidsdiensten en nationale defensie.

Markt drijvende factoren

  • Ruimte voor groei in ontwikkelingslanden
  • Gebruik van snijgereedschappen in de productie
  • Vraag naar snelle staalsnijgereedschappen
  • Groei van de eindgebruiksindustrieën
  • Toename van het gebruik van elektrisch gereedschap in huishoudens

Ontvang een gratis voorbeeldrapport in PDF-formaat @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4027

Groei in de 3D-printindustrie wordt verwacht als gevolg van de stijgende vraag. Met additieve productie kunnen driedimensionale objecten worden geproduceerd uit digitale afbeeldingen. In de automobiel- en lucht- en ruimtevaartsector maakt 3D-printen de vervaardiging van ingewikkelde geometrieën mogelijk die anders een uitdaging zouden zijn om te fabriceren met behulp van traditionele productietechnieken. Als gevolg hiervan zal 3D-printen uiteindelijk conventionele productietechnieken vervangen, wat resulteert in veel lagere kosten voor kapitaal-, grondstof- en schrootrecycling.

De snel veranderende aard van de gereedschapsproductie als gevolg van de verbetering van de snijgereedschapstechnologie wordt ook gezien als een wereldwijde beperking op de levering van snijgereedschapmaterialen wereldwijd in de komende decennia. Om aan deze behoefte te voldoen, hebben de belangrijkste concurrenten van de industrie bovendien meer financiering nodig om de productie te verhogen om aan de toekomstige vraag te voldoen. Dit kan negatief zijn voor de wereldwijde markt voor snijgereedschapmaterialen. Toonaangevende producenten van snijgereedschapmaterialen concentreren zich op het creëren van uiterst effectieve snijmaterialen met een breed scala aan toepassingen, zoals hardmetalen gereedschappen, waarvan het gebruik verder reikt dan de auto-industrie en maritieme, lucht- en ruimtevaart- en elektronische onderdelen omvat.

Segmentatie van snijgereedschappen

De wereldwijde markt voor snijgereedschappen is gesegmenteerd in gereedschapstype, materiaaltype en toepassing.

Op basis van Tool Type is de markt gesegmenteerd in Indexable, Solid.

Op basis van materiaaltype is de markt gesegmenteerd in gecementeerd hardmetaal, hogesnelheidsstaal, keramiek, roestvrij staal, polykristallijne diamant, kubisch boornitride en exotische materialen.

Op basis van toepassing is de markt gesegmenteerd in automotive, aerospace &defense, construction, electronics, oil &gas, power generation, wood, die and mold en others.

Snijgereedschappen Markt Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn,

Kennametal Inc

OSG Corporation

ISCAR BV

MAPAL

Makita Corporatie

Robert Bosch

Stanley Zwart &Decker Inc

Klein Tools Inc

ICS Snijgereedschappen Inc

Module-on

OTTO BAIER en anderen.

Verzoek om aanpassing @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/4027

Recente ontwikkelingen

Op 3 mei 2021 kondigde Wilsonart Engineered Surfaces de overname aan van Flagg Incorporated, een gerenommeerde groothandel in bouw- en verbouwingsbenodigdheden. Flagg distribueert benodigdheden en diensten voor engineering, houtbewerking en constructie.

De snijapparatuurindustrie is vrij gefragmenteerd, met veel lokale en kleine tot middelgrote bedrijven die concurreren om marktaandeel naast grote internationale concurrenten. Het kan worden aangetoond door een analyse van de industriële faciliteiten in belangrijke landen dat veel internationale bedrijven daar activiteiten hebben.

Regionale analyse van de markt voor snijgereedschappen

Het wereldwijde marktaandeel voor snijgereedschappen wordt gedomineerd door de regio Azië-Pacific. De regio is de thuisbasis van belangrijke industriële sectoren in verschillende industrieën, waaronder werktuigmachines, auto’s, elektronica en retailproducten. Andere belangrijke elementen die van invloed zijn op de groei van de markt voor snijgereedschappen zijn de beschikbaarheid van goedkope grondstoffen en bekwamearbeid in de regio. In landen als China, India en Zuid-Korea, waar de bouw en industrie zich ontwikkelen, is er veel vraag naar snij-instrumenten.

10 WERELDWIJDE MARKT VOOR SNIJGEREEDSCHAPPEN, PER REGIO

10.1 OVERZICHT

10.1.1 MARKTRAMINGEN EN -PROGNOSES, PER REGIO

10.2 NOORD- EN ZUID-AMERIKA

10.2.1 MARKTSCHATTINGEN EN -PROGNOSES, PER LAND

10.2.2 MARKTSCHATTINGEN EN PROGNOSES, PER GEREEDSCHAPSTYPE

10.2.3 MARKTSCHATTINGEN EN -PROGNOSE, PER MATERIAALTYPE

10.2.4 MARKTSCHATTINGEN EN PROGNOSES, PER TOEPASSING

10.2.5 NL

10.2.6 CANADA

10.2.7 MEXICO

10.2.8 BRAZILIË

10.2.9 REST VAN NOORD- EN ZUID-AMERIKA

10.3 EUROPA

10.3.1 MARKTSCHATTINGEN EN -PROGNOSES, PER LAND

10.3.2 MARKTSCHATTINGEN EN PROGNOSES, PER GEREEDSCHAPSTYPE

10.3.3 MARKTSCHATTINGEN EN -PROGNOSE, PER MATERIAALSOORT

10.3.4 MARKTSCHATTINGEN EN PROGNOSES, PER TOEPASSING

10.3.5 DUITSLAND

10.3.6 Verenigd Koninkrijk

10.3.7 FRANKRIJK

10.3.8 SPANJE

10.3.9 REST VAN EUROPA

10.4 AZIË-PACIFIC

10.4.1 MARKTSCHATTINGEN EN -PROGNOSES, PER LAND

10.4.2 MARKTSCHATTINGEN EN PROGNOSES, PER GEREEDSCHAPSTYPE

10.4.3 MARKTSCHATTINGEN EN -PROGNOSES, PER MATERIAALSOORT

10.4.4 MARKTSCHATTINGEN EN PROGNOSES, PER TOEPASSING

10.4.5 CHINA

10.4.6 JAPAN

10.4.7 INDIË

10.4.8 ZUID-KOREA

10.4.9 TAIWAN

10.4.10 THAILAND

10.4.11 MALEISIË

10.4.12 REST VAN AZIË-PACIFIC

10.5 MIDDEN-OOSTEN &AFRIKA

10.5.1 MARKTSCHATTINGEN EN -PROGNOSES, PER LAND

10.5.2. MARKTSCHATTINGEN EN PROGNOSES, PER GEREEDSCHAPSTYPE

10.5.3 MARKTSCHATTINGEN EN -PROGNOSE, PER MATERIAALSOORT

10.5.4 MARKTSCHATTINGEN EN PROGNOSES, PER TOEPASSING

10.5.5 MIDDEN-OOSTEN

…Voortgezet.

Vraag naar Amazing Diuscount: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/4027 

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon:

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Cutting Tools Market,Cutting Tools Market Analysis,Cutting Tools Market Research Report,Cutting Tools Market Growth,Cutting Tools Market Trends