header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Tegen 2030 verklaarde oilfield equipment marktevaluatie 1.13.214 miljoen USD, drijvende industriegrootte, diensten, technologie, huidige trends, topspelersanalyse en ontwikkelingen

Jan 9, 2023 6:00 PM ET

Oil Field Equipment Market zal naar verwachting groeien met 3,5% CAGR met een waardering van 1.13.214 miljoen USD tijdens de prognoseperiode 2022-2030.

Oilfield Equipment Marktonderzoek Outlook

De Oilfield Equipment-markt zal naar schatting exponentieel groeien tijdens de prognoseperiode. De markt heeft verschillende lucratieve mogelijkheden om uit te breiden. Het herstel van de olieprijs, de toenemende activiteiten voor veldontwikkeling en de toenemende olie-exploratie zullen waarschijnlijk de wereldwijde markt voor olievelddiensten stimuleren. Bovendien hebben de stijgende prijzen de upstream-activiteiten in de olie-industrie versterkt, wat een directe impact heeft gehad op de groei van de olieveldmarkt. bovendien wordt geschat dat de stijgende vraag naar olie en gas ook de vraag in de olieveld- en uitrustingsmarkt zal stimuleren. De laatste tijd maken olie en gas een neergang door door de dalende prijzen; deze verandering zal naar schatting het aantal putten vergroten en daardoor leiden tot de uitbreiding van de markt. De markt voor olievelddiensten heeft verschillende mogelijkheden om te groeien; de dure kosten van investeringen, onderhoud, onderzoek, human resources en apparatuur zullen echter waarschijnlijk de groei van de wereldwijde markt voor olieveldapparatuur belemmeren.

Door de plotselinge uitbraak van het nieuwe coronavirus is er een enorme verandering in de marktdynamiek. Verschillende regio’s zijn getroffen door de pandemie. We zullen de COVID-19-impactanalyse bij het rapport voegen.

Belangrijkste drijvende factoren in de markt

  • Toenemende olie-exploratie
  • Stijgend aantal volwassen oliebronnen
  • Activiteiten op het gebied van veldontwikkeling
  • Herstel olieprijs

Voorbeeldrapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1392

Rapportkenmerk/statistiek

Bijzonderheden

Marktomvang

  2030: USD 1.13.214 miljoen

  Cagr

  3,5% CAGR (2022-2030)

  Basisjaar

  2021

  Prognoseperiode

  2022 tot 2030

  Historische gegevens

  2019-2020

  Prognose-eenheden

  Waarde (USD miljoen)

  Rapportdekking

  Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

  Gedekte segmenten

  Uitrusting en type

  Gedekte regio’s

  Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld (RoW)

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor olieveldapparatuur kan worden gescheiden op basis van type, apparatuur en regio.

Op basis van het type kan de wereldwijde markt voor olieveldapparatuur worden gescheiden in druk- en stroomregeling (BOP, kleppen, spruitstuk), boren (boorpijp, boorkragen). Het drill pipe segment verwerft het maximale marktaandeel door de grote booractiviteiten offshore en onshore.

Op basis van apparatuur kan de wereldwijde markt voor olieveldapparatuur worden gescheiden in kleppen, veldproductiemachines, boorapparatuur, pompen en andere. Van alle segmenten van de boorapparatuur geldt het maximum vanwege het stijgende aantal boorprojecten.

Verzoek om aanpassing @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/1392

Regionale analyse

Op basis van regio kan de wereldwijde markt voor olieveldapparatuur worden gescheiden in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en het Midden-Oosten en Afrika.

De geografische analyse van Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en het Midden-Oosten en Afrika is uitgevoerd. Volgens de analyse van Market Research Future Reports domineert Noord-Amerika de markt. Noord-Amerika heeft het maximale marktaandeel. De regio blinkt uit in rotsstudies voor teerzanden, schalieolie en carbonaatgesteenten, en met verschillende andere exploratieactiviteiten. Van alle landen, de VS.speelt de belangrijkste rol in de uitbreiding van de markt. Aan de andere kant zullen de APAC-regio en de Afrikaanse regio de komende tijd waarschijnlijk aanzienlijk groeien. De primaire factor van groei kan worden toegeschreven aan verschillende ontdekkingsactiviteiten die plaatsvinden in de Zuid-Chinese Zee, de Golf van Thailand, de Middellandse Zee en de woestijn van Egypte vanuit Afrika.

Door de uitbraak van het pandemische coronavirus zijn echter verschillende regio’s negatief getroffen. De dynamiek van de markt is aanzienlijk veranderd door de observatie van de wereldwijde lockdown.

Belangrijkste spelers

De voorhoedespelers van de wereldwijde markt voor olieveldapparatuur zijn:

  • ABB Business Unit Olie en Gas en Petrochemie (Zwitserland)
  • Weatherford International (VS)
  • E. Olie en Gas (VS)
  • Schlumberger (VS)
  • Superior Energy Services (VS)
  • C&J Energy Services Ltd. (VS)
  • Pioneer Energy Services Corp (VS)
  • National Oilwell Varco Inc. (VS)
  • Basic Energy Services Inc. (VS)
  • Halliburton (VS)
  • Expro International Group Holding Ltd. (Verenigd Koninkrijk)
  • Oilserv (VAE)
  • Wireline Engineering Ltd. (Verenigd Koninkrijk)
  • SGS (Zwitserland) en anderen.

Vraag om een geweldige korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1392

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Oilfield Equipment Market,Oilfield Equipment Market Research Report,Oilfield Equipment Market Analysis,Oilfield Equipment Market Trends,Oilfield Equipment Market Services