header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Uitbreiding van de markt voor snelheidssensoren verhoogt de vraag naar elektronica in de automobielsector tegen 2030 met een verwachte CAGR van 4,73%

Jan 9, 2023 6:43 PM ET

Marktinzichten van snelheidssensoren:

De marktomvang van de snelheidssensor zal naar verwachting aanzienlijk groeien in de verwachte periode, met een CAGR van 4,73%, tot USD 8,3 miljard in 2030. Door de werking van entertainmentsystemen en de efficiëntie van voertuigen te verbeteren, hebben de elektronische componenten die in de automobielsector worden gebruikt, de prestaties van de auto’s verbeterd. De sensoren zijn een essentieel onderdeel van de auto-industrie, omdat ze verschillende functies vervullen. Deze helpen autofabrikanten bij het maken van automodellen die veiliger te bedienen, gezelliger en zuiniger zijn. De sensoren hebben het ook mogelijk gemaakt dat voertuigen veel meer geautomatiseerd worden, wat voordelig is voor de sensortechnologie. De technologie voor autonome voertuigen is ook tot stand gekomen als gevolg van technologische vooruitgang. Zonder een menselijke bestuurder gebruikt deze auto een verscheidenheid aan sensoren om te werken, inclusief functies die helpen bij het vermijden van files en gevaren op de weg. Op dezelfde manier helpen de snelheidssensoren van het voertuig bij het bepalen van het vermogen van de transmissie of de snelheid van de wielen. De Electronic Control Unit (ECU), die zowel hardware als software bevat, is verbonden met al deze verschillende interne voertuigsensoren.

Download een volledige PDF @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10765

Belangrijkste spelers op de markt voor snelheidssensoren:

TE Connectivity, Inc., SPECTEC Sensor Solutions Corporation,  ABB  Rockwell Automation, Inc.,  STMicroelectronics, Pepperl Fuchs en Schneider Electric zijn enkele van de bedrijven die in deze lijst zijn vertegenwoordigd.

Regionale analyse van de snelheidssensormarkt:

Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika en Zuid-Amerika vormen de vijf geografische segmenten van de wereldwijde markt voor snelheidssensoren. Vanwege het toenemende gebruik van snelheidssensoren in consumentenelektronica, auto’s en de militaire industrie in landen zoals de VS, Canada en Mexico, wordt verwacht dat Noord-Amerika de dominerende regionale markt zal zijn. De vraag naar de markt zal zich naar verwachting verder ontwikkelen als gevolg van het groeiende gebruik van IoT-apparaten en communicatienetwerken in verschillende sectoren. Vanwege de groeiende industriële sector van het gebied en het bestaan van meer kleine en middelgrote bedrijven (KMO’s), wordt verwacht dat de regio Azië-Pacific gedurende de projectieperiode een fenomenaal ontwikkelingspercentage zal zien. Vanwege de groeiende automobiel-, lucht- en ruimtevaart- en industriële automatisering in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland en andere landen, wordt verwacht dat de markt voor snelheidssensoren in Europa zich aanzienlijk zal ontwikkelen. Het toenemende gebruik van sensoren voor industriële automatisering, snelheidsverkeer en beveiligingstoepassingen zal naar verwachting een impact hebben op het Midden-Oosten, Afrika en Zuid-Amerika.

Volledig rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/speed-sensor-market-10765 ophalen

Snelheidssensor marktsegmentatie:

De wereldwijde markt voor snelheidssensoren is onderverdeeld in vele submarkten die worden gedefinieerd door technologie, eindgebruik en geografie.

Magneto-Resistive, Hall Effect en Variable Reluctance zijn de drie belangrijkste submarkten van de wereldwijde markt voor snelheidssensoren.

Controleer een korting @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10765

De wereldwijde markt voor snelheidssensoren is verdeeld in de submarkten automotive, industrial, aerospace &defense en consumer electronics, afhankelijk van het eindgebruik.

Het rapport bevat regionale voorspellingen en analyses van de markt voor snelheidssensoren in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika en Zuid-Amerika.

Lees meer Artikel-

Silicon Wafer Reclaim Markt Diepgaande analyse van de nieuwste trend, huidige status en inzichtgestuurde transformatie

SSD Controller Markt Segmentatie-, toepassings-, technologie- en analyserapportprognose tot 2030

Bluetooth IC-markt Kansen, analyse en trends per prognose tot 2030

Smartphone Sensoren Markt Omzet, brutomarge onderzoeksrapport en trends per prognose 2030

AudioVersterkers Markt regionale analyse, beoordeling, profiel van belangrijke spelers, statistieken en groei tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(VERENIGD KONINKRIJK)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  Speed Sensor Market,Speed Sensor Market Size,Speed Sensor Market Share,Speed Sensor Market Trends,Speed Sensor Market Growth,Speed Sensor Industry,Speed Sensor Market Insights,Speed Sensor Market Outlook