header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De marktomvang van slimme thermostaten zal naar verwachting groeien met CAGR van 23,4% en een waarde van USD 3,5 miljard in 2027

Jan 10, 2023 3:49 PM ET

Een van de nieuwste smart home-producten, een thermostaat, maakt het regelen van de temperatuur van slimme apparaten zoals slimme huishoudelijke apparaten en smartphones eenvoudig. De tijd van het HVAC-systeem wordt ook bewaakt en geregistreerd door een slimme thermostaat. Smart Thermostats Market heeft het potentieel om het energiebeheer te verbeteren en het energieverbruik in het grotere systeem te verminderen, eenmaal op grote schaal gebruikt. Er zijn veel verschillende soorten slimme thermostaten op de markt. Populaire thermostaatproducten op de markt zijn de Nest-thermostaat, Honeywell Evohome, Tado slimme thermostaat, Netatmo slimme thermostaat, Hiva actieve verwarming en CLIMOTE.

Technologische vooruitgang, de groeiende markt voor slimme huizen en de stijgende vraag van consumenten naar energiezuinige gadgets dragen allemaal bij aan de groei van de markt voor slimme thermostaten. Maar enkele van de redenen die de groei van de markt voor slimme thermostaten belemmeren, zijn de mogelijkheid van sensorfalen en dure startkosten. Ondanks belangrijke technologische ontwikkelingen is een snelle en betrouwbare internetverbinding nog steeds noodzakelijk om de thermostaat te laten functioneren zoals bedoeld. Beveiligings- en privacyproblemen zijn nog een ander element dat naar verwachting de marktuitbreiding zal belemmeren.

Download een PDF-voorbeeld van de smart thermostat-markt @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2521

Slimme thermostaat markt belangrijkste spelers:

De belangrijkste spelers van slimme thermostaten zijn als volgt:

  • Ecobee (Canada) (Canada)
  • Nest Labs (VS)
  • Tado (Duitsland) (Duitsland)
  • Emerson Electric, Honeywell International Inc
  • Tado
  • Control4 Corporatie

Stuurprogramma ‘s:

  • Gebruik van elektriciteit
  • De ontwikkeling van IOT-diensten

Marktsegmentatie slimme thermostaat:

De markt voor slimme thermostaten kan als volgt worden ingedeeld in vier belangrijke segmenten:

  • Segmentatie op componenten: weergaveapparaten en sensoren (vochtigheidssensor, bewegingssensor en temperatuursensoren)
  • Segmentatie op implementatie: bedraad en draadloos
  • Segmentatie op toepassing: residentieel, commercieel en industrieel
  • Segmentatie per regio: omvat geografische regio’s – Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Volledige rapportdetails ophalen @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/smart-thermostat-market-2521

Slimme thermostaat markt regionale analyse:

Volgens voorspellingen zal de markt voor slimme thermostaten (BIM) de komende jaren in een veelbelovend tempo groeien. Vanwege het groeiende brede distributienetwerk van de regio en de toenemende behoefte aan oplossingen voor energiebeheer, domineerde Noord-Amerika in 2016 de wereldwijde markt voor slimme thermostaten. Europa, dat naar verwachting de komende jaren een groeiende markt zal hebben, kwam daarna. De markt voor slimme thermostaten in de regio wordt gedreven door overheidsinitiatieven in Europa om het energieverbruik te verminderen en verbeteringen voor het energieverbruik van woningen te ondersteunen.

Bekijk een Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2521

Gerelateerde rapporten:

SerDes Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030           

Onderwater Robotica Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Markt voor omroepapparatuur Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030         

Smart Card Reader Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030      

CCTV Camera Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030               

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel het bieden van de optimalekwaliteitsonderzoek en granulair onderzoek naar klanten. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(VERENIGD KONINKRIJK)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  Smart Thermostat Market,Smart Thermostat Market Size,Smart Thermostat Market Share,Smart Thermostat Market Analysis,Smart Thermostat Market Trends,Smart Thermostat Market Growth,Smart Thermostat Industry,Smart Thermostat Market Insights,Smart Thermostat Market Outlook