header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Flexibele plastic snackverpakkingsmarkt 2022 Huidige scenariotrends, uitgebreide analyse en regionaal tot 2030

Jan 10, 2023 8:00 PM ET

Volgens marktonderzoek future insights analyse, zal de wereldwijde markt voor flexibele plastic snackverpakkingen naar verwachting een CAGR van 5,31% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 213,24 miljoen in 2030.

De belangrijkste determinanten van de aankoop van voedingsmiddelen zijn de voorkeuren en smaken van de consument. Met minder synthetische chemicaliën, conserveermiddelen en andere dubieuze toevoegingen, zijn premium items in de categorieën biologisch voedsel, drank en gebakken goederen steeds populairder geworden. Gedurende de prognoseperiode wordt verwacht dat een dergelijke verandering de impact van veranderende consumentensmaak en -voorkeuren op de wereldmarkt voor flexibele plastic snackverpakkingen van matig naar hoog zal vergroten. De voordelen van het verlengen van de houdbaarheid van voedselproducten zijn talrijk. Daarom wordt verwacht dat het effect van de noodzaak om de houdbaarheid van voedingsmiddelen te verlengen zal afnemen van een hoog niveau naar een gematigd niveau. Bovendien kopen retailers vaak meer producten in bulk van producenten om hun winstmarges te maximaliseren.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10886

Regionale analyse

Noord-Amerika domineerde de markt voor flexibele plastic snackverpakkingen in 2021. De vraag naar flexibele plastic snackverpakkingsoplossingen in de regio wordt indirect gedreven door het gestaag stijgende besteedbare inkomen per hoofd van de bevolking van de regio. De Noord-Amerikaanse regio heeft ook meer uitgaven gezien voor productinnovatie en R &D met betrekking tot flexibele plastic snackverpakkingen.

Azië-Pacific zal naar verwachting een lucratieve groei laten zien in de markt voor flexibele plastic snackverpakkingen voor de flexibele plastic snackverpakkingen. De vraag in de regio zal naar verwachting worden aangedreven door snel groeiende toepassingsindustrieën in belangrijke economieën zoals China, Vietnam, India, Zuid-Korea en Thailand. China domineerde de Aziatisch-Pacifische markt in termen van vraag en productie.

Check Korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10886

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor flexibele plastic snackverpakkingen is gesegmenteerd in producttype, materiaaltype en toepassingstype.

Op basis van het producttype is de markt voor flexibele plastic snackverpakkingen gesegmenteerd in stazakken, platte zakjes, folies en wikkels, rolvoorraden, gusseted bags en andere. De categorie stazakken was in 2021 goed voor het grootste marktaandeel. Flexibele verpakkingen die “stazakken” worden genoemd, kunnen rechtop op de bodem staan voor gebruik, opslag en weergave. Dit soort plastic zakken kan af en toe eigenschappen vertonen die vergelijkbaar zijn met plastic flessen. Meestal worden poeders of kant-en-klare (RTD) dranken verpakt in stazakken.

Op basis van het materiaaltype is de markt voor flexibele plastic snackverpakkingen gesegmenteerd in biaxiaal georiënteerd polypropyleen, polypropyleen, lineair polyethyleen met lage dichtheid, polyester, polyethyleen en andere. De categorie polypropyleen was in 2021 goed voor het grootste marktaandeel. PP is een thermoplast die semi-kristallijn en stijf is. In de verpakkingsindustrie kan het worden gebruikt als een plastic en een vezel. De voordelen zijn onder meer een lage prijs, hoge corrosiebestendigheid, hoge duurzaamheid, sterkte en taaiheid.

Op basis van het toepassingstype is de markt gesegmenteerd in bakkerijsnacks, hartige snacks, noten , gedroogd fruit, snoep , confecties en anderen. De categorie bakkerijsnacks was in 2021 goed voor het grootste marktaandeel. Om hun houdbaarheid te verlengen, worden bakkerijtraktaties meestal verpakt in materialen met een hoge vochtbarrière. Vanwege de voordelen ten opzichte van papieren dozen en blikken, zoals lichtgewicht, bedrukbaarheid en kosteneffectiviteit, wordt flexibele verpakking vaak gebruikt voor de bovenstaande toepassing.

Eventuele vragen: https://www.marketresearchfuture.com/enquiry/10886

Belangrijkste spelers

Enkele belangrijke marktspelers zijn Sonoco Products Company (VS), Amcor PLC (Australië), Sealed Air Corporation (VS), Bryce Corporation (VS), Swiss Pack (VK), Coveris (Oostenrijk), Huhtamaki (Finland), ProAmpac (VS), Clondalkin Group (Nederland) en Uflex Limited (India).

Gerelateerd rapport

Antimicrobiële verpakkingsmarkt Informatie per materiaal (plastic, papier en karton en andere), per type (zakken, zakjes, kartonnen verpakkingen en andere) per toepassing (voedingsmiddelen en dranken, gezondheidszorg,Persoonlijke verzorging en anderen) en regio – prognose tot 2030

Aseptische verpakkingsmarkt Onderzoeksrapport: Informatie, per materiaal (plastic, papier en karton, metaal en glas), per type (dozen, flessen, blikjes, zakken, flacons en ampullen en voorvulbare spuiten) per toepassing (voedsel, dranken en farmaceutische producten), regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten en Afrika, Zuid-Amerika) – Prognose tot 2027

Retort Packaging Markt Onderzoeksrapport: Informatie per verpakkingstype (zakjes, trays, dozen en andere), materiaal (papier en karton, aluminiumfolie, polypropyleen, polyester en andere), toepassing (voedsel, dranken en andere) en regio – prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  plastic food packaging manufacturers,Flexible Plastic Snack Food Packaging,Flexible Plastic Snack Food Packaging Market