header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Fotonische sensoren Marktomvang wordt geschat op USD 95 miljard in 2030 bij een CAGR van 17,3% | De toenemende investeringen in deze technologie in de zorgsector

Jan 10, 2023 4:09 PM ET

De wereldwijde markt voor fotonische sensoren wereldwijd zal naar verwachting groeien met een CAGR van 17,3% van 2022 tot 2030. Tegen het einde van 2030 zal de markt naar verwachting worden gewaardeerd op USD 95  miljard. In de komende jaren zal de markt voor fotonische sensoren naar verwachting groeien als gevolg van glasvezelgerelateerde ontwikkelingen en innovaties. Bovendien wordt verwacht dat de markt voor fotonische sensoren zal stijgen als gevolg van de ontwikkeling van draadloze detectietechnologieën.

Fotonische sensoren bieden producten en componenten die lichter, betaalbaarder, sneller, kleiner en functioneler zijn, terwijl ze heel weinig energie nodig hebben. Dit zal naar verwachting een positieve invloed hebben op de verspreiding van technologie over verschillende toepassingen. Talrijke toepassingen, waaronder Lidar, Laser Induced Fluorescence (LIF), Ladar, calorimetrie, spectroscopie, scintillatiedetectie, biologische fluorescentiedetectie, enz., Maken veel gebruik van deze sensoren. In de loop van de beoordelingsperiode wordt verwacht dat de markt voor fotonische sensoren zal groeien vanwege de toegenomen acceptatie van deze sensoren als een verstandige detectieoptie.

Om de vermindering van de koolstofvoetafdruk op het milieu te bevorderen, is het creëren van effectieve producten die milieuvriendelijk en energiebesparend zijn de belangrijkste prioriteit. De markt voor fotonische sensoren zal naar verwachting in 2022 een revolutie ondergaan als gevolg van de nieuwe groeivooruitzichten die het heeft gecreëerd.

Download PDF-voorbeeld van photonic sensors market @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2644

Fotonische sensoren Markt Belangrijkste spelers:

De belangrijkste spelers van fotonische sensoren zijn als volgt:

  • Oxsensis (Verenigd Koninkrijk)
  • Prime Photonics (VS)
  • Smart Fibres (Verenigd Koninkrijk)
  • Intevac, Inc. (VS)
  • Toshiba Corporation (Japan)
  • General Electric Company (VS)
  • Samsung Electronics Co. Ltd. (Zuid-Korea)
  • Banpil Photonics, Inc. (VS)
  • NP Fotonica, Inc

Volledige rapportdetails ophalen @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/photonic-sensors-market-2644

Fotonische sensoren Marktsegmentatie:

De markt voor fotonische sensoren is onderverdeeld in verschillende categorieën op basis van type, waaronder glasvezelsensoren, beeldsensoren, biofotonische sensoren en andere.

De markt voor fotonische sensoren is onderverdeeld in categorieën op basis van technologie, waaronder glasvezel, beeldvorming, biofotonica en andere.

Consumentenelektronica, olie en gas, defensie, transport, energie, gezondheidszorg, industriële productie en andere zijn de eindgebruikerssegmenten van de wereldwijde markt voor fotonische sensoren.

Regionale analyse:

Noord-Amerika, Europa, Azië en de rest van de wereld zijn onderverdeeld in regionale segmenten van de wereldwijde markt voor fotonische sensoren (ROW). De uitbreiding van de wereldmarkt zal naar verwachting worden aangedreven door Noord-Amerika. De markt in de regio zal naar verwachting stijgen als gevolg van de snelle vooruitgang in sensoren. Bovendien wordt verwacht dat de markt voor fotonische sensoren in de regio zal groeien als gevolg van het bestaan van belangrijke bedrijven.

Bekijk Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2644

De wereldwijde markt voor fotonische sensoren omvat een aanzienlijk omzetsegment uit Europa. De komende jaren wordt voorspeld dat het internationaal de tweede rang zal overnemen. De nabije toekomst zal naar verwachting een aanzienlijke groei laten zien in Azië-Pacific. Japan, Taiwan en Zuid-Korea zijn drie belangrijke markten op landniveau in de regio die naar verwachting een sterke toename van de groei zullen ervaren. In de komende jaren zal de rest van de wereld naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken. Latijns-Amerika zal naar verwachting het gebied in opkomst brengen.

Gerelateerde rapporten:

Markt voor draadloze IoT-sensoren Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030 

Markt voor live IP-uitzendapparatuur Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030  

Android STB en TV Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030   

Smartwatch-markt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030 

Lithium-Ion Battery Market Research Report – Prognose tot 2030 

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(VERENIGD KONINKRIJK)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  Photonic Sensors Market,Photonic Sensors Market Size,Photonic Sensors Market Share,Photonic Sensors Market Analysis,Photonic Sensors Market Trends,Photonic Sensors Market Growth,Photonic Sensors Industry,Photonic Sensors Market Revenue