header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Groei van de serviceverpakkingsmarkt met recente trends en vraag naar CAGR 4,70% tijdens de prognoseperiode 20222030

Jan 10, 2023 7:00 PM ET

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde markt voor serviceverpakkingen naar verwachting een CAGR van 4,70% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 145,5 miljard in 2030.

Service packaging richt zich op het bieden van gemak aan eindgebruikers door hen een sterk, praktisch servicepakket te bieden. De meeste toepassingen, waaronder die voor consumptiegoederen, dranken en maaltijden, maken gebruik van serviceverpakkingen. De markt voor serviceverpakkingen heeft de afgelopen jaren een snelle groei laten zien. De groei van de markt is vooral toe te schrijven aan de enorme opkomst van de verpakte voedingssector. De expansie van de markt in de afgelopen jaren is ook aanzienlijk beïnvloed door de explosieve groei van de e-commerce-industrie. Tal van voordelige aspecten van online kopen, waaronder gratis verzending, snellere levering, verleidelijke kortingen, aanbiedingen en eenvoudigere retourprocedures, zorgen ervoor dat mensen naar deze platforms overstappen.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1677

De COVID-19-pandemie veroorzaakte verstoringen van de toeleveringsketen en sluitingen van de industrie, waardoor de wereldmarkt in slaap viel. Door de gevolgen van de pandemie daalden de consumentenbestedingen aan gemaksvoedsel en andere niet-essentiële voedingsmiddelen. De verkoopcijfers van de sector werden aanzienlijk beïnvloed door strikte lockdowns en sociale normen voor afstand. De markt zal naar verwachting in 2022 en daarna herstellen dankzij stijgende investeringen in restaurants en andere foodservices.

Regionale analyse

De Aziatisch-Pacifische markt zal naar verwachting een hogere CAGR hebben. De toename van de bevolking in APAC-economieën zoals China en India is de schuld van de stijging. De populariteit van gemaksvoedsel is vergemakkelijkt door de toenemende verstedelijking en het stijgende besteedbare inkomen, wat de vraag naar effectieve voedselservicepakketten heeft gestimuleerd. Bovendien zal de toegenomen productie van plastic in de groeiende markten van APAC de regionale ontwikkelingen in de industrie stimuleren.

Vraag om maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/1677

Marktsegmentatie

De wereldwijde Service Packaging-markt is gesegmenteerd in product, materiaal en toepassing.

Op basis van het product is de markt gesegmenteerd in dozen, zakken, zakjes en andere. Het grootste productsegment van de markt zijn zakjes. Het wordt geleverd in een verscheidenheid aan kussenzakken, stazakken en retortzakjes. Vanwege hun uitstekende vocht- en zuurstofbarrièrekwaliteiten, lage materiaalgebruik en kosteneffectiviteit groeien stazakken sneller.

Op basis van materialen is de markt gesegmenteerd in papier, karton, plastic en andere. De wereldwijde markt voor materialen wordt gedomineerd door plastic. Het is een veel gebruikt verpakkingsmateriaal in verschillende eindgebruiksindustrieën. In de verpakkingsindustrie wordt plastic in de vorm van PET, PVC, PP, PE en andere materialen veel gebruikt. Deze stof biedt sterke verpakkingsmogelijkheden, een hoge barrière, kostenefficiëntie en temperatuurbestendigheid. Verpakkingen van papier zijn een flexibele, economische en milieuvriendelijke manier om een breed scala aan goederen te verplaatsen, te beveiligen en te bewaren.

Op basis van de toepassing is de markt gesegmenteerd in voedingsmiddelen en dranken, consumptiegoederen, farmaceutische producten en andere. De markt wordt gedomineerd door de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Wereldwijd is de grote vraag naar verpakte en verwerkte voedingsmiddelen de drijvende kracht achter de expansie van de markt. Naast bereide maaltijden en opslagartikelen gebruikt het voedingsbedrijf voornamelijk serviceverpakkingen voor het verpakken van fruit, groenten, gevogelte, vlees, vis en andere verse producten. Bovendien groeit de markt gunstig als gevolg van het stijgende besteedbare inkomen van de consument en een groeiende bevolking.

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=1677

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Amcor Ltd, Mondi Group, Smurfit Kappa Group, Bemis Company Inc, Georgia-Pacific Corporation, ITC Ltd., Cascades Inc, International Paper, Graphic Packaging International Inc, DS Smith, Crown Holdings Inc, Graphic Packaging International Inc.

Gerelateerd rapport

Markt voor het afdrukken van etiketten met variabele gegevens:            https://www.marketresearchfuture.com/reports/variable-data-printing-labels-market-1856

Industriële verpakkingen Markt:  https://www.marketresearchfuture.com/reports/industrial-packaging-market-1897

Metal Cans Markt:    https://www.marketresearchfuture.com/reports/metal-cans-market-1907

Metal Packaging Markt        https://www.marketresearchfuture.com/reports/metal-packaging-market-1917

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Service Packaging,Service Packaging Market,Service Packaging Market 2023