header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt voor verpakkingsschuimen 2023: groeiende verpakkingsindustrie en stijgende e-commercesector zullen naar verwachting de markt vergroten met een gezonde CAGR van 6%

Jan 10, 2023 7:00 PM ET

Volgens marktonderzoek future insights analyse, zal de wereldwijde markt voor verpakkingsschuimen naar verwachting een CAGR van 6% registreren van 2022 tot 2030

Als gevolg van COVID-19 ondervond de industriële verpakkingsindustrie in 2020 een vertraging als gevolg van de vele wetten en beperkingen die verschillende landen hebben gehandhaafd. De industrie maakte echter een comeback in 2021, waardoor de vraag naar de onderzochte markt toenam. De wereldwijde markt voor verpakkingsschuimen is ontstaan als gevolg van de gestage groei van de e-commercesector en een stijging van de verkoop van beschermende verpakkingsproducten. Fabrikanten van verpakkingsschuim gebruiken lichtgewicht verpakkingen, eenvoudige ontwerpen en recyclebare materialen om hun producten te vervoeren. Dit heeft bijgedragen aan de snelle stijging van de wereldwijde markt voor verpakkingsschuim gedurende de prognoseperiode.

Bovendien heeft 3PL de vraag naar veilig en beschermend transport gestimuleerd, waardoor de vraag naar de wereldwijde markt voor verpakkingsschuimen is toegenomen. Dunnere, kleinere en meer met lood gevulde containers zijn waar fabrikanten zich op richten. Geïntegreerde passieve componenten in een nieuw CSP-formaat worden ontwikkeld om de boardruimte te verminderen. Er zijn nieuwe methoden en materialen ontwikkeld om ingebedde passieven met een beter elektrisch en thermisch gedrag in staat te stellen aan de RF-vereisten te voldoen. Deze elementen zullen naar verwachting de groei van de wereldwijde markt voor verpakkingsschuimen positief stimuleren.

Verzoek om aanpassing: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/2748

Regionale analyse

Azië-Pacific domineerde de markt voor verpakkingsschuim in 2021. De groei komt omdat de basismaterialen direct beschikbaar zijn in het gebied. Bovendien breidt dit gebied zich uit als gevolg van stijgende buitenlandse investeringen in de regio Azië-Pacific. Daarnaast is de toename van internetwinkelen in landen als Indonesië, China, India en Thailand ook een andere factor die bijdraagt aan de uitbreiding van de wereldwijde markt voor verpakkingsschuim. Zelfs met lagere productiekosten kan deze regio de lagere markt bedienen, waardoor de groei van de wereldwijde markt wordt gestimuleerd.

Noord-Amerika was naar verwachting de snelst groeiende regio voor verpakkingsschuimen. De meest lucratieve markt in Noord-Amerika voor verpakkingsschuim is de Verenigde Staten. Het bestaan van aanzienlijke verpakkingsconglomeraten, voortdurende technische doorbraken, een groeiende nadruk op duurzaamheid en stijgende consumentenbestedingen aan alledaagse goederen dragen allemaal bij aan de groei van het land. De markt voor verpakkingsschuim in de Verenigde Staten groeit door het toenemende gebruik van schuim voor flexibele verpakkingen. De Flexible Packaging Association (FPA) meldt dat de sector van flexibele verpakkingen in 2019 een omzet van $ 33,6 miljard genereerde in de Verenigde Staten. Bovendien stijgt de markt van het land vanwege de groeiende voedsel- en elektronica-industrie. Bedrijven gebruiken verpakkingsschuim om verschillende kwetsbare producten te beschermen voordat ze worden vervoerd.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2748

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor verpakkingsschuimen is gesegmenteerd in structuurtype, materiaal en service.

De markt is gesegmenteerd op basis van structuurtype in flexibel en hardschuim. Het flexibele segment had in 2021 een prominent aandeel. Flexibel schuim kan worden gebruikt voor verpakkingsdoeleinden door een bedrijf dat zich richt op het veilig houden van zijn artikelen tijdens de levering. Het wordt vaak gebruikt voor dingen die extreme gevoeligheid vereisen, zoals sieraden, fruit, elektronica en computerapparatuur. Aan de andere kant was het rigide vormsegment het snelst groeiende segment tijdens de prognoseperiode. Het deel groeide door het stijgende consumenteninkomen voor aankopen van consumptiegoederen en blootstelling aan hedendaagse retailkanalen.

Op basis van materiaal is de markt gesegmenteerd in PS, PU, PO en andere (PVDF en PVC). PS was in 2021 goed voor het grootste omzetaandeel in de markt voor verpakkingsschuimen. Het meest aanpasbare type polymeerschuim wordt PS genoemd, wat een kunstmatig aromatisch polymeer kan zijn dat wordt gevormd door monomeer styreen. Er zijn twee verschillende PS-verpakkingsschuimen: EPS en XPS. Warmte kan niet gemakkelijk door EPS gaan en fungeert als een isolator. Het maakt eierdozen, brood, hamburgerdozen, drijfmiddelen, isolatie en sporadische mokken. De PU-categorie was echter het snelst groeiende segment. Het heeft verschillende aantrekkelijke eigenschappen: lichtgewicht, uitstekende slijtvastheid, uitstekende isolatie en milieuvriendelijkheid. Het is eenvoudig aan te passen aan een reeks toepassingen. Voor het beveiligen van lichte en delicate goederen is polyurethaanschuim in het voordeel gegroeid. Het is ook de perfecte verpakkingsoptie voor het leveren van voedsel of vochtgevoelige goederen vanwege de meeldauwtegenstand.

Op basis van het servicetype is de markt gesegmenteerd in foodservice en beschermende verpakkingen. Het segment beschermende verpakkingen was in 2021 goed voor het grootste omzetaandeel in de markt voor verpakkingsschuim. De meest voorkomende toepassingen voor verpakkingsschuimen zijn om te beschermen tegen mechanische schade en in de logistieke omgeving. Omdat industriële producten stabiel moeten zijn voor opslag en transport, worden ze in verpakkingen op de markt gebracht. Bovendien was de foodservice het snelst groeiende segment. De vraag naar verpakkingsschuim voor veilige leveringsbescherming en een toename van het gebruik van industriële elektronica-artikelen via e-commerce zullen naar verwachting de marktuitbreiding stimuleren.

Controleer indrukwekkende korting op het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2748

Belangrijkste spelers

Enkele belangrijke marktspelers zijn Armacell, Zotefoams Plc, Sealed Air Corporation, Rogers Corporation, Kaneka Corporation, JSP, BASF SE, Synthos SA, Arkema en FoamPartner Group.

Gerelateerd rapport

Markt voor drankverpakkingen Informatie per verpakkingstype (flexibel, stijf en semi-stijf), per materiaal (metaal, plastic, papier en glas), per product (flessen, blikjes, zakjes en andere) en per regio – prognose tot 2030

Slimme verpakkingsmarkt Onderzoeksrapport: Information By Technology (Active Packaging, Intelligent Packaging and Modified Atmosphere Packaging), By Application (Food &Beverage, Healthcare, Automotive, Personal Care and Others) – Forecast till 2027

Intelligente verpakkingsmarkt Informatie: per product (gasvangers, corrosiebestrijdingsverpakkingen, vochtbestrijdingsverpakkingen, subsectorverpakkingen, QR-code en andere), toepassing (voedingsmiddelen en dranken, farmaceutische producten, auto’s, elektronica en andere) en regio – prognose tot 2030

Plastic containermarkt, per materiaal (PET, PP, HDPE, PVC, LDPE en anderen), per product (flessen, potten, bekers, tassen en zakjes en andere), per toepassing (voedsel en dranken, persoonlijke verzorging, farmaceutische producten, consumentengoederen en anderen) – voorspelling 2030.

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Packaging Foams,Packaging Foams Market,Packaging Foams Market Share