header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Met 13,70% CAGR, IP-telefoons marktomvang ter waarde van USD 7,35 miljard in 2030 | Analyse per component, type en eindgebruiker

Jan 10, 2023 3:02 PM ET

Tegen 2030 zal de IP-telefoonmarkt naar verwachting USD 7,35 miljard bereiken, met een CAGR van 13,70% tussen 2022 en 2030.

De markt voor IP-telefoons in VoIP-gebaseerde telefoondiensten is bekend. TDM-netwerken worden nu vervangen door de industrie voor de verbeterde communicatie van IP-telefoons. Switches, routers, gateways en andere hardware worden door het IP-netwerk gebruikt om spraak- en dataverkeer te transporteren. De belangrijkste reden voor de uitbreiding van de wereldwijde IP-telefoonmarkt is de betaalbaarheid van het product. Daarnaast draagt de groeiende concurrentie tussen internetproviders en telecommunicatiedienstverleners binnen de industriële sector bij aan de uitbreiding van de wereldmarkt.

Het vermogen van het product om geld te besparen en de toenemende rivaliteit tussen telecommunicatiedienstverleners en internetproviders spelen een cruciale drijvende rol in deze markt. De wereldwijde markt biedt zijn klanten flexibiliteit en maatwerk van service, die aantrekkelijk zijn voor hun klanten, volgens het IP Phones Industry Analysis-onderzoek. Als gevolg hiervan groeit de wereldwijde markt sneller door haar doelklanten extra kansen te bieden.

Ontvang een gratis Copy@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3808

De impact van COVID-19 op de markt voor IP-telefoons is gehinderd door de uittocht van beleggers van de wereldmarkt. Bovendien leed de wereldmarkt een aanzienlijk verlies omdat de vraag naar de verkoop van technologische producten afnam. Als reactie op de pandemie betrad de IP Phones-industrie de wereldmarkt en werden innovatieve methoden gebruikt om de algehele verkoop en praktijkcijfers te stimuleren. COVID-19 heeft de productie op de wereldmarkt beïnvloed en de hele toeleveringsketen verstoord. Bovendien belemmerde de pandemische epidemie de financiële aspecten van de wereldeconomie.

Belangrijkste spelers –

Enkele van de belangrijke belangrijke bedrijven in de markttrend voor IP-telefoons zijn aanwezig op het internationale toneel en hebben bijgedragen aan het verhogen van de marktomzet. Deze belangrijke spilfiguren zijn:

  • Microsoft Corporation (VS),
  • Mitel (Canada),
  • NEC (Japan),
  • Huawei Technologies Co Ltd (China),
  • Avaya (VS),
  • Cisco Systems Inc. (VS),
  • ShoreTel Inc. (VS),
  • Unify (VS),
  • Dahua Technology Co Ltd (China),
  • Alcatel-Lucent Enterprise (VS).

Volledig rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/ip-phones-market-3808 ophalen

Om aan de basisbehoeften van de IP-telefoniemarkt te voldoen en de vraag naar IP-telefoons te verhogen, gebruiken deze belangrijke bedrijven meer vindingrijkheid en nemen ze alle verantwoordelijkheden op zich.

Regionale analyse –

De IP-telefoons markt is verdeeld in Noord-Amerika, Europa, Latijns-Amerika, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika, en de rest van de wereld op basis van regionale classificatie. De grote spelers in deze regio’s werken samen om de wereldwijde marktgroei te stimuleren.

Van al deze, Noord-Amerika is degene die de meeste marktinkomsten voor IP-telefoons produceert. Bovendien anticipeert de IP Phones Industry Forecast-periode op productiviteitsgroei in de regio Azië-Pacific.

Bekijk een Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/3808

Marktsegmentatie –

De IP-telefoonsmarkt is ideaal gecategoriseerd in 3 delen op basis van component, type en eindgebruiker. De segmentatie op basis van componenten wordt verder onderverdeeld in software- en hardwaresecties. Het type-based segment is verder onderverdeeld in wired, dect en wifi sectoren. Terwijl de eindgebruikersmarkt verder is onderverdeeld in bedrijfsconsumenten en individuele consumentencategorieën.

Gerelateerde rapporten:

Markt voor brandbeveiligingssystemen Onderzoeksrapport: Per type, per product, per dienst, per verticaal, per regio  – prognose tot 2030

Power Management IC’s Markt Onderzoeksrapport Inzicht en brancheanalyse per product, per toepassing – Prognose tot 2030

Markt voor draadloos opladen in de auto, per technologie, per oplaadstandaard, per apparaattype, per voertuigtype, per distributie, per regio: prognose tot 2027

EMC-afschermings- en testapparatuur Marktinformatie per type en per toepassing, per type en per toepassing, per regio – prognose tot 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Keywords:  IP Phones Market,IP Phones Market Size,IP Phones Market Share,IP Phones Market Analysis,IP Phones Market Trends,IP Phones Market Growth,IP Phones Market Outlook,IP Phones Market Insights,IP Phones Market Revenue,IP Phones Industry