header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Niet-vluchtige geheugen marktomvang, aandeel, markttrends tegen 2027 | De toenemende behoefte aan efficiënte dataopslagtechnologie

Jan 10, 2023 3:45 PM ET

De markt voor niet-vluchtig geheugen zal naar verwachting USD 90 miljard waard zijn, met een verwachte CAGR van 11% tussen 2020 en 2027.

Vanwege de stijgende vraag naar zeer schaalbare geheugenapparaten en de toenemende vraag naar niet-vluchtig geheugen in verbonden en draagbare apparaten, wordt verwacht dat de wereldwijde markt voor niet-vluchtig geheugen snel zal groeien tijdens de prognoseperiode. De wereldwijde markt groeit als gevolg van de stijgende vraag naar niet-vluchtig geheugen in tal van verticale sectoren, waaronder BFSI, gezondheidszorg, productie, detailhandel en IT en telecommunicatie.

Klanten verwachten dat hun apparaten steeds opmerkelijker zijn, in een razend tempo nieuwe functionaliteit bieden en meer films, foto’s en muziek opslaan in de bloeiende markt voor consumentenelektronica. Hoewel streak onlangs aanzienlijke vooruitgang mogelijk heeft gemaakt, wordt een ander tijdperk van geheugen verwacht, omdat glimmer innovatiebarrières tegenkomt die voorkomen dat het aanzienlijk verder schaalt.

Een voorbeeld-PDF downloaden @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4969

Belangrijkste spelers:

De volgende bedrijven zijn enkele van de belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor niet-vluchtig geheugen:

  • Samsung Electronics Co., Ltd. (Zuid-Korea)
  • Toshiba Corporation (Japan)
  • Micron Technology, Inc. (VS)
  • SK Hynix, Inc. (Zuid-Korea)
  • Western Digital Corporation (VS)
  • Fujitsu Ltd. (VS)
  • Intel Corporation (VS)
  • IBM Corporation (VS)
  • Nantero (VS)
  • Crossbar Inc

Volledige rapportdetails ophalen @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/non-volatile-memory-market-4969

Regionale analyse:

Geografisch gezien is de niet-vluchtige geheugenmarkt verdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Azië-Pacific zal naar verwachting wereldwijd het grootste marktaandeel van de niet-volatiele geheugenmarkt hebben en tijdens de prognoseperiode een aanzienlijke groei doormaken in vergelijking met andere regio’s. Dit komt door de toenemende vraag naar geheugenapparaten in de regio die weinig stroom verbruiken en zeer schaalbaar zijn.

De gunstige overheidsinitiatieven in landen als China, dat wordt beschouwd als het elektronicaproductiecentrum, zijn onder andere factoren die bijdragen aan de uitbreiding van de Aziatisch-Pacifische markt. Vanwege zijn uitgebreide financiële middelen is China een belangrijke marktdrijver voor niet-vluchtig geheugen. Een andere factor die de groei van de niet-vluchtige geheugenmarkt stimuleert, is de aanwezigheid van titanen uit de industrie zoals Samsung en Hynix.

De wereldwijde niet-vluchtige geheugenmarkt zal naar verwachting tijdens de verwachte periode een aanzienlijke uitbreiding van de Noord-Amerikaanse markt ervaren. Vanwege de aanwezigheid van tal van gevestigde belangrijke spelers in deze regio, waaronder Micron Technology, Inc., Western Digital Corporation, Fujitsu Ltd., Intel Corporation en IBM Corporation, zullen de VS en Canada naar verwachting de groei van de niet-vluchtige geheugenmarkt in Noord-Amerika leiden. De markt zal naar verwachting de komende jaren een enorme groei doormaken als gevolg van de stabiele en gevestigde economieën van de regio. Bovendien heeft Noord-Amerika een ontwikkelde infrastructuur die een grotere penetratie van apparaten mogelijk maakt en uiteindelijk de connectiviteit verbetert.

Controleer Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/4969

Marktsegmentatie:

Het type, de toepassing en de verticale segmenten worden gebruikt om de wereldwijde niet-vluchtige geheugenmarkt te verdelen. Er zijn twee categorieën voor de typegroottemarkt: ontwikkelend en traditioneel. De traditionele categorie bestaat echter uit EPROM, SPROM, embedded non-volatile memory, non-volatile SRAM en FLASH. Hiervan wordt verwacht dat de traditionele niet-vluchtige geheugenmarkt het grootste marktaandeel zal hebben voor ingebed niet-vluchtig geheugen. Dit komt omdat de markt voor verbonden apparaten een toename ziet in de vraag naar ingebed niet-vluchtig geheugen.

Gerelateerde rapporten:

IoT in de markt voor consumentenelektronica Onderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2023     

Solid State Drive (SSD) Markt Onderzoeksrapport – Prognose 2030  

Geautomatiseerde material handlingMarktonderzoeksrapport – Prognose tot 2030              

Smart Appliances Markt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030     

Capacitieve Sensor Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast 2030             

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(VERENIGD KONINKRIJK)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  Non Volatile Memory Market,Non Volatile Memory Industry,Non Volatile Memory Market Size,Non Volatile Memory Market Share,Non Volatile Memory Market Trends,Non Volatile Memory Market Growth,Non Volatile Memory Market Analyasis,Non Volatile Memory Market Revenue