header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Retail Ready Packaging Market zal naar verwachting stijgen met een CAGR van 4,8% van 2022 tot 2030

Jan 10, 2023 6:00 PM ET

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde Retail Ready Packaging-markt naar verwachting een CAGR van 4,8% registreren van 2021 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 94,2 miljard in 2030.

Retail Ready-verpakkingen worden ook erkend als schapklare verpakkingen voor de producten die klaar zijn om in de winkels te worden weergegeven zonder de extra noodzaak om de binneninhoud uit te pakken. De verpakking geeft de producten een geavanceerde uitstraling en bevordert zo de marktomzet. Retail Ready-verpakkingen worden gebruikt in tal van eindgebruikersindustrieën zoals de farmaceutische, voedingsindustrie, gezondheidszorg, persoonlijke verzorging, drank, zuivel, vlees en eieren. Omdat veel eindgebruikers gebruik maken van de Retail ready packaging markt is de omzet nog nooit in de geschiedenis gedaald.

De diverse bemoedigende methoden samen met het toevoegen van afbeeldingen op het verpakkingsmateriaal, zoals reliëf en andere details op het oppervlak van de verpakking, helpen bij het onderschrijven van het product en het toevoegen van merkwaarde aan het product. Meer dan 38% van de wereldbevolking eiste dat ze bereid waren om extra te betalen voor comfortabele en functionele verpakkingen. Deze houding van consumenten heeft fabrikanten de focus gegeven op het verfijnen van de verpakking en andere effectieve manieren om de producten aan de consumenten aan te bieden.

Een PDF-voorbeeldexemplaar ophalen met inhoudsopgave: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6704

COVID-19 heeft geleid tot hogere eisen voor geneesmiddelen, gezondheidsproducten, boodschappen en de e-commercesector. Dit heeft de vraag naar een specifiek soort verpakking gestimuleerd die het publiek heeft geholpen tijdens een noodsituatie.

Regionale analyse

Noord-Amerika zal naar verwachting een aanzienlijk aandeel hebben in de wereldwijde Retail Ready Packaging-markt. Vanwege de groeiende investeringen in onderzoeks- en ontwikkelingsprocessen en de acceptatie van oplossingen in de regio, zal Azië-Pacific naar verwachting sneller groeien tijdens de voorspelde periode. Het stijgende aantal Retail Ready Packaging Market-spelers in verschillende regio’s zal naar verwachting de marktgroei verder stimuleren. Bovendien wordt verwacht dat groeiende investeringen door prominente leveranciers in productmogelijkheden en bedrijfsuitbreiding de markt tijdens de onderzoeksperiode zullen voeden. Veel marktspelers vinden winstgevende kansen in opkomende economieën zoals China en India, waar grote populaties gehecht zijn aan innovaties in tal van industrieën

Indrukwekkende korting op het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/6704

Marktsegmentatie

De wereldwijde Retail Ready Packaging-markt is gesegmenteerd in producttype en eindgebruiker.

Op basis van het producttype is de wereldwijde Retail Ready Packaging-markt gesegmenteerd in die-cut displaycontainers, krimpfolies, plastic containers en vouwdozen. De gestanste displaycontainers en golfkartonnen dozen zullen waarschijnlijk de grootste omzetbijdrage leveren aan de wereldwijde retailklare verpakkingsmarkt. De vraag naar deze producten zal worden bepaald door de groei van het gebruikersbestand in de detailhandel, samen met het grotere bestaan van de soorten dozen met toegevoegde waarde.

Op basis van de eindgebruiker is de wereldwijde Retail Ready Packaging-markt gesegmenteerd in Food &Beverages, Cosmetics &Personal Care, Pharmaceuticals, Printing &stationery, Electrical &Electronics en Other Industries. De food &beverages zullen naar verwachting de wereldwijde markt voor retail-ready verpakkingen leiden, met een marktaandeel van 27% aanzienlijk groter dan dat van alle andere eindgebruikerssegmenten samen. De vraag naar retailklare verpakkingen voor gebruik in voedingsmiddelen en dranken zal worden gedreven door een toenemende nadruk op het beperken van de arbeidskosten door het elimineren van de vereisten voor productbehandeling met betrekking tot de opslag van producten.

Vraag om maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/6704

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn BillerudKorsnäs AB, Packaging Corporation of America Georgia-Pacific LLC, DS Smith, International Paper Company Amcor, WestRock Company, Weedon PSC Ltd, Smurfit Kappa Group, Clearwater Paper Corporation, SIG Combibloc GmbH, Refresco Group, Huhtamaki Group

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

MRFR-team heeft het hoogste doel om te biedende optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: sales@marketresearchfuture.com

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: sales@marketresearchfuture.com
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Retail Ready Packaging,Retail Ready Packaging Market,Retail Ready Packaging Industry