header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Search and Rescue Robots Market 2030 Nieuwste technologietrend, branche-inzichten, topspelers, bedrijfsgroei

Jan 10, 2023 8:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Markt voor zoek- en reddingsrobots Omvang gewaardeerd op USD 59.163,9 miljoen, markt groeien met een CAGR van 18,2% tegen 2020 -2030

Met de hulp van state-of-the-art zoek- en reddingsrobots kunnen reddingswerkers nu snel personen vinden in beschadigde gebouwen, informatie verzamelen over de ramp, gevaarlijke materialen identificeren, in gevaarlijke omstandigheden werken en eerste hulpgoederen verstrekken.

Drones en robots voor zoek- en reddingsoperaties kunnen veelzijdiger, intelligenter en goedkoper worden. Doordat robots en kunstmatige intelligentie worden gecombineerd, is het nu mogelijk om het proces van het vinden van slachtoffers en potentiële bedreigingen te automatiseren. Robots kunnen binnenkort patrouilleren in de lucht of de zee zonder menselijke tussenkomst.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10599

De belangrijkste technologische vooruitgang die de industrie internationaal beïnvloedt, zijn aanzienlijke investeringen in robots, software en componenten om nieuwe drones te bouwen en te ontwikkelen die duurzamer en wendbaarder zijn en in gevaarlijke gebieden kunnen worden ingezet.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Boston Dynamics, Hydronalix, Kongsberg Maritime, Lockheed Martin Corporation, FLIR Systems Inc, Howe &Howe Technologies Inc, Northrop Grumman Corporation, Pliant Energy Systems, Saab AB en Thales Group.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor zoek- en reddingsrobots is gesegmenteerd in Operation en Platform.

Op basis van de operatie is de markt gesegmenteerd in Autonoom, Op Afstand Bediend.

Op basis van het Platform is de markt gesegmenteerd in Land, Maritiem en Airborne.

Regionale analyse

Noord-Amerika bestaat uit twee grote landen: de VS en Canada. De toegenomen ontwikkelingsoperaties uitgevoerd door zeestrijdkrachten in landen zoals de Verenigde Staten om de marine te verbeteren, stimuleren de marktgroei. Bovendien stimuleren strikte overheidsregels voor maritieme veiligheid in de VS de regionale marktuitbreiding.

De APAC-markt zal zich naar verwachting het snelst ontwikkelen gedurende de prognoseperiode, als gevolg van stijgende militaire uitgaven in grote landen. Door de toegenomen investeringen in zoek- en reddingsrobots stimuleren belangrijke landen zoals China, Japan, India en Australië de marktuitbreiding in Azië-Pacific. Bovendien duwen verhoogde militaire uitgaven en territoriale spanningen tussen buurlanden zoals China, Zuid-Korea en Noord-Korea de uitbreiding van de markt voor zoek- en reddingsrobots in de regio.

Search and Rescue Robots Market Research Report: Informatie per operatie (autonoom en op afstand bediend), platform (land, maritiem en in de lucht) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten en Latijns-Amerika) – Voorspelling tot 2030 @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/search-and-rescue-robots-market-10599

 

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Search And Rescue Robots Market,Search And Rescue Robots Market Overview,Search And Rescue Robots Market Outlook,Search And Rescue Robots Market Growth,Search And Rescue Robots Market Size,Search And Rescue Robots Market Share,Search And Rescue Robots Market Key Players,Search And Rescue Robots Industry,Search And Rescue Robots Market Analysis