header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Actieve & Intelligente verpakkingsmarkt – Nieuwe technologische ontwikkeling projecteert enorme groei tot 2030

Jan 11, 2023 8:00 PM ET

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde Active &Intelligent Packaging-markt naar verwachting een CAGR van 9,03% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 51,23 miljard in 2030.

De kwaliteit en houdbaarheid van een product worden gehandhaafd door specifieke additieven toe te voegen aan de verpakkingssystemen, een praktijk die bekend staat als actieve verpakking. Tijdens het transport en de opslag wordt verpakt voedsel bewaakt door intelligente verpakkingssystemen, die informatie geven over de kwaliteit van het voedsel. Daarom helpt het gebruik van actieve en intelligente verpakkingen de veiligheid en het gemak te verhogen, de versheid te bewaken, kwaliteitsinformatie te verstrekken en de houdbaarheid te verlengen. Naast andere productcategorieën maken voedingsmiddelen en farmaceutische producten gebruik van actieve en intelligente verpakkingen. De uitbreiding van de verpakte voedingsindustrie en het toenemende gebruik van actieve en intelligente verpakkingen door gemakswinkels zijn twee elementen die de groei stimuleren.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden met inhoudsopgave: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5550

Regionale analyse

De regio had het grootste marktaandeel en de verwachting is dat deze gedurende de projectieperiode zal blijven regeren. Vanwege de groeiende behoefte aan duurzame verpakkingsopties en strikte overheidsbeperkingen rond de verpakking van voedingsmiddelen, dranken en farmaceutische artikelen, is Europa het op een na grootste gebied in de actieve en intelligente verpakkingsmarkt. Zuid-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika vormen nu de rest van de planeet. De belangrijkste drijfveren van de ontwikkeling zijn de toenemende behoefte aan interactieve en intelligente verpakkingstechnologieën, het toegenomen gebruik van geavanceerde technologieën zoals IoT en AI, en de toenemende behoefte om de productkwaliteit van voedsel en dranken, farmaceutische en persoonlijke verzorgingsproducten te behouden.

Marktsegmentatie

De Global Active &Intelligent Packaging markt is gesegmenteerd in Technologie en Applicatie.

Op basis van de technologie is de markt gesegmenteerd in zuurstofvangers, vochtdempers, houdbaarheidsdetectie en temperatuurindicatoren.

Op basis van de applicatie is de markt gesegmenteerd in voedingsmiddelen en dranken, gezondheidszorg en persoonlijke verzorging.

Verzoek om aanpassing: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/5550

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Amcor Limited, Ampacet Corporation, Ball Corporation, Bemis Company, Constar International Inc, Crown Holdings Incorporated, W.R. Grace and Company, Graham Packaging Company Inc, Klockner Pentaplast en Landec Corporation.

Gerelateerd rapport

Honingraat Verpakkingsmarkt Rapport per verpakkingstype (buitenverpakking, binnenverpakking, pallets en andere), per eindgebruiksindustrie (automotive, consumentengoederen, voedingsmiddelen en dranken, meubels, industriële goederen en andere) en per regio – wereldwijde prognose tot 2030.

Displayverpakkingsmarkt, per type (cellulosevezels, golfkartonnen pallets, golfkartonnen vellen, andere, per eindgebruik (detailhandel en apotheek) en regio – prognose 2030

Markt voor plastic doppen en sluitingen, per type (schroefdoppen, doseerdoppen en sluitingen), per materiaal (polypropyleen, polyethyleen en polystyreen), per eindgebruiker (voedingsmiddelen en dranken, farmaceutische en persoonlijke verzorging), per regio – prognose tot 2030

Ambient Food Packaging Markt Rapport per verpakkingstype (stijve verpakking en flexibele verpakking), per materiaaltype (metaal, glas en plastic) en per regio – wereldwijde prognose tot 2030

Markt voor stijve plastic verpakkingen Informatierapport per materiaal (bioplastics, polyethyleentereftalaat (PET), polyethyleen (PE), polyvinylchloride (PVC) en anderen), per product (flessen en potten, trays, kuipen, bekers en andere), per productieproces (extrusie, spuitgieten en andere), per toepassing (voedsel en dranken, gezondheidszorg, persoonlijke verzorging, industriële verpakkingen en andere) en per regio – wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze CookedOnderzoeksrapport (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: sales@marketresearchfuture.com

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: sales@marketresearchfuture.com
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Active & Intelligent Packaging,Active & Intelligent Packaging Market,Active & Intelligent Packaging Market Size