header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Alcoholverpakkingsmarkt 2023: bedrijfsstrategieën, vraagdynamiek, groeipercentage en beoordeling tot 2028

Jan 11, 2023 6:00 PM ET

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde markt voor alcoholverpakkingen naar verwachting een CAGR van 4,2% registreren van 2022 tot 2028 en een waarde hebben van meer dan USD 189,0 miljard in 2028

Alcoholverpakking verwijst naar de containers en materialen die worden gebruikt om alcoholische dranken, zoals bier, wijn en sterke drank, te verpakken en te verkopen. Alcoholverpakkingen omvatten een breed scala aan producten, zoals flessen, blikjes, vaten en andere containers, evenals etiketten, sluitingen en andere materialen. De COVID-19-pandemie heeft enige impact gehad op de productie en verkoop van alcoholverpakkingen, maar de algehele impact is relatief beperkt gebleven. De vraag naar alcoholverpakkingen is tijdens de pandemie relatief stabiel gebleven, omdat de vraag naar alcoholische dranken relatief stabiel is gebleven.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6612

Regionale analyse

Noord-Amerika domineert momenteel wereldwijd het marktaandeel om verschillende redenen. Een reden is dat landen in deze regio, zoals de VS, Canada en Mexico, hoge verstedelijkingspercentages hebben. Deze groeiende trend resulteert in een grotere vraag naar producten en diensten. Bovendien zijn de levensstandaard en het besteedbaar inkomen relatief hoog in vergelijking met andere regio’s, wat ook bijdraagt aan een grotere marktvraag. De aanwezigheid van verschillende belangrijke spelers is een andere factor die de marktvraag stimuleert.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor alcoholverpakkingen is gesegmenteerd in materiaal, verpakkingen en eindgebruikers.

Op basis van het materiaal is de markt gesegmenteerd in Glas, Metaal, Plastic, Papier & Karton.

Op basis van de verpakking is de markt gesegmenteerd in Primary Packaging, Secondary Packaging.

Op basis van de eindgebruiker is de markt gesegmenteerd in residentiële, commerciële, publieke sector en anderen.

Vraag om maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/6612

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Ball Corporation, Crown Holdings, Inc., Ardagh Group S.A., Fiberon, LLC, Owens Illinois Inc., Berry Global, Inc., Gerresheimer AG, Nampak Ltd, Stora Enso Oyj, Vidrala S.A.

Gerelateerd rapport

Antimicrobiële verpakkingsmarkt Informatie per materiaal (plastic, papier en karton en andere), per type (zakken, zakjes, kartonnen verpakkingen en andere) per toepassing (voedsel en dranken, gezondheidszorg, persoonlijke verzorging en andere) en regio – prognose tot 2030

Aseptische verpakkingsmarkt Onderzoeksrapport: Informatie, per materiaal (plastic, papier en karton, metaal en glas), per type (dozen, flessen, blikjes, zakken, flacons en ampullen en voorvulbare spuiten) per toepassing (voedsel, dranken en farmaceutische producten), regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten en Afrika, Zuid-Amerika) – Prognose tot 2027

Retort Packaging Markt Onderzoeksrapport: Informatie per verpakkingstype (zakjes, trays, dozen en andere), materiaal (papier en karton, aluminiumfolie, polypropyleen, polyester en andere), toepassing (voedsel, dranken en andere) en regio – prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002764(VERENIGD KONINKRIJK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

 

 

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Alcohol Packaging,Alcohol Packaging Market,Alcohol Packaging Market Share