header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Digital Badges Market wordt bereikt op een CAGR van 18,34%, USD 213,8 miljoen in 2023 | Onderzoek, ontwikkelingsstatus, opkomende technologieën, omzet en belangrijkste bevindingen

Jan 11, 2023 3:42 PM ET

De markt voor digitale badges zal naar verwachting stijgen met een CAGR van 18,34%, van een waarde van USD 78,6 miljard in 2018 tot USD 213,8 miljoen in 2023. Deze groei zal worden gevoed door het groeiende gebruik van online certificering in de IT-sector en de toegenomen nadruk op de technologische vooruitgang van werknemers.

Digitale badges zijn een soort eer of erkenning die wordt toegekend voor de talenten die een persoon in de loop van de tijd heeft verworven. Deze prestatiebadges kunnen worden getoond, geopend en bevestigd op websites die getuigen van hun geldigheid en zakelijke procedures legitimiteit geven. Deze badges kunnen worden gepresenteerd als bewijs van elk talent dat een persoon onder de knie heeft. Deze kunnen worden verkregen in verschillende omgevingen, waaronder online platforms waar er meer rivalen zijn. De gecertificeerde badge-uitgever geeft deze badge uit aan de persoon.

De belangrijkste drijfveren van de Digital Badges-markt zijn het toenemende gebruik van online certificering in de IT-sector en de toegenomen nadruk op de technische ontwikkeling van werknemers. De vraag naar digitale badges wordt gedreven door de toenemende acceptatie van leermanagementsystemen door de onderwijsinstellingen. De groei van de Digital Badges-markt versnelt naarmate bedrijven meer geld investeren in een reeks trainings- en ontwikkelingsprogramma’s om hun werknemers te helpen hun professionele vaardigheden te ontwikkelen.

Download een PDF-voorbeeld van de markt voor digitale badges @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6706

Digital Badges Market Belangrijkste spelers:

  • Credly Inc. (Verenigde Staten)
  • Accredible (Verenigde Staten)
  • Nocti Business Solutions (Verenigde Staten)
  • RedCritter Corp. (Verenigde Staten)
  • Accreditrust Technologies LLC (Verenigde Staten)
  • Concentric Sky Inc. (Verenigde Staten)
  • Forall Systems Inc. (Verenigde Staten)
  • Blackboard Inc. (Verenigde Staten)
  • LearningTimes LLC (Verenigde Staten) (VS).

(ProExam) is een afkorting voor de Professional Examination Service (VS), Discendum OY uit Finland, Portfolium Inc. uit de Verenigde Staten, Badge List uit de Verenigde Staten, Basno Inc. uit de Verenigde Staten, Bestr uit Italië, EbizOn uit India en YouTopia uit de Verenigde Staten (Canada)

Krijg volledige rapportdetails van de markt voor digitale badges @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/digital-badges-market-6706

Digital Badges Market Regionale inzichten:

Azië-Pacific, Europa, Noord-Amerika en de rest van de wereld zijn de vier belangrijkste geografische divisies die worden gebruikt om de markt voor digitale badges te beoordelen. De groeiende rivaliteit tussen werkende professionals voor verbeterde mogelijkheden heeft certificering voor deze professionals met hun juiste kwalificatie aangemoedigd, en Noord-Amerika heeft nu het grootste marktaandeel voor digitale badges onder deze gebieden. De VS zal naar verwachting het gebied van Noord-Amerika regeren vanwege het grote aantal certificeringsproviders in het land.

Bovendien wordt verwacht dat de markten in Canada en Mexico zullen uitbreiden met een aanzienlijke CAGR. De markt in het Europese gebied zal zich naar verwachting in een vergelijkbaar tempo ontwikkelen als Noord-Amerika als gevolg van de groeiende acceptatie van online onderwijs en certificering. Afzonderlijk wordt verwacht dat de wereldwijde markt zal worden verantwoord door landen als het VK en Italië. Vanwege de acceptatie van online leren in ontwikkelingslanden zoals India, China en Zuid-Korea, wordt gezegd dat het gebied Azië-Pacific het gebied is dat zich het snelst uitbreidt.

Bekijk Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/6706

Digitale badges Marktsegmentatie:

De soort-, eindgebruikers- en geografische categorieën die deel uitmaken van de wereldwijde markt voor digitale badges zijn geïdentificeerd.

De vijf verschillende categorieën digitale badges zijn certificeringsbadges, prestatiebadges, deelnamebadges en erkenningsbadges. Vanwege de groeiende populariteit van online certificeringscursussen hebben certificeringsbadges het grootste marktaandeel onder deze categorieën. Om de gekwalificeerde kandidaten uit de grote pool van aanvragers te kiezen, wil de meerderheid van de bedrijven dat hun personeel de cursuscertificering behaalt.

Retail, onderwijs, bedrijven, gaming, transit en andere eindgebruikers zijn onderverdeeld in categorieën voor digitale badges. Door de groeiende samenwerking tussen universiteiten en aanbieders van digitale badges heeft de onderwijssector nu het grootste marktaandeel onder deze categorieën. Studenten krijgen deze badges voor prestaties zoals leren, inspanningen, talenten, uitstekend gedrag, enz. De badgesworden ook gebruikt in het hoger onderwijs om de beheersing van nieuw materiaal en nieuw geleerde vaardigheden van een student aan te tonen.

Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa en de rest van de wereld zijn de vier belangrijkste geografische segmenten die deel uitmaken van de wereldwijde markt voor digitale badges. Vanwege de toegenomen rivaliteit tussen werkende professionals op dit gebied, heeft Noord-Amerika nu het grootste marktaandeel voor deze badges.

Gerelateerde rapporten:

Digital Signal Processor (DSP) Markt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030             

Near Field Communication (NFC) Markt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030       

Virtual Reality Headsets Markt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030           

Markt voor gegevensopslagtechnologieën van de volgende generatie Prognose 2022 | Brancheoverzicht | Technologieën voor gegevensopslag van de volgende generatie    

Markt voor databaseversleuteling Onderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030   

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Contact:
Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(VERENIGD KONINKRIJK)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  Digital Badges Market,Digital Badges Market Size,Digital Badges Market Share,Digital Badges Market Analysis,Digital Badges Market Trends,Digital Badges Market Growth,Digital Badges Industry,Digital Badges Market Insights,Digital Badges Market Outlook