header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Green Hydrogen Market Economic Outlook 2023 – 2030, Groeifactoren, regio’s, aandeel, grootte, topindustrieleiders, wereldwijde trends en statistieken

Jan 11, 2023 5:00 PM ET

Green Hydrogen Market overzicht:

Groene waterstofmarkt en de steeds toenemende vraag naar alternatieve energiebronnen. Voor de Groene Waterstofmarkt wordt een waardering van USD 10,22 miljard verwacht, wat wijst op een CAGR van 57,41%. Tussen 2022 en 2030.

De behoefte aan hernieuwbare energiebronnen zal naar verwachting aanzienlijk toenemen. Zonder de noodzaak van fossiele brandstoffen kan groene waterstof worden gemaakt met behulp van hernieuwbare energiebronnen. Er zijn verschillende kleuren die kunnen worden gebruikt om een kleurloze chemische stof te beschrijven. Dit kan worden vervangen door steenkool, aardgas of olie voor een verscheidenheid aan toepassingen zonder de effectiviteit of betrouwbaarheid te beïnvloeden. De markt heeft een waarde van $ 0,41 miljard in 2020.

Drijvende factoren voor marktgroei

  • Hoge initiële kosten voor het opzetten van waterstofinfrastructuur
  • Groeiende vraag naar hernieuwbare energiebronnen
  • Aanzienlijk toenemend door de toenemende overheidsinvesteringen en subsidies ter bevordering van schoon brandstofverbruik
  • inclusief waterstof

Gratis voorbeeldrapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10083

Groene waterstof ontstaat door water te hydrolyseren en daarbij energie te gebruiken. Deze kunnen worden geproduceerd met behulp van een verscheidenheid aan hernieuwbare energiebronnen, zoals wind- en zonne-energie. De verwachting is dat de wereldmarkt heel snel zal groeien. Overheidsinitiatieven om de brede acceptatie van emissievrije technologieën te bevorderen, helpen om aan de stijgende vraag naar groene technologie te voldoen. Vanwege de toegenomen behoefte aan waterstof in verschillende industrieën, concentreert de wereldmarkt zich op nieuwe ideeën die de kosten kunnen verlagen en de infrastructuur kunnen verbeteren.

Reikwijdte van de industrie:

Rapportkenmerk/statistiek

Bijzonderheden

 Cagr

  57,41% CAGR (2022-2030)

  Basisjaar

  2021

  Prognoseperiode

  2022-2030

  Historische gegevens

  2019 – 2020

  Prognose-eenheden

  Waarde (USD miljoen)

  Rapportdekking

  Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

  Gedekte segmenten

  Technologie-, toepassings- en eindgebruiksindustrie

  Gedekte regio’s

  Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld (RoW)

Marktsegmentatie:

De markt is onderverdeeld in vele submarkten, afhankelijk van de verschillende technologieën, toepassingen, geografische locaties en regio’s. Gedurende de tijd die door deze projectie wordt bestreken, wordt verwacht dat de wereldwijde markttrends voor groene waterstof een groeipercentage zullen zien dat bevredigend is.

In overeenstemming met: De markt kan worden onderverdeeld in vier subcategorieën: verwarming, transport, industrie en energieopwekking.

door consumenten: Op basis van de verschillende vormen van voortstuwing kan de markt worden onderverdeeld in drie subcategorieën: vaste oxide-elektrolyser, alkalische elektrolyzers en protonuitwisselingsmembraanelektrolyzers.

Aangepast rapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/10083

Regionale analyse:

Marktindustriebewegingen voor milieuvriendelijke waterstof schieten effectief wortel in zes belangrijke gebieden: Europa, Azië-Pacific, Afrika, Noord-Amerika en het Midden-Oosten en Zuid-Amerika. Deze regio’s omvatten Europa, Afrika, Noord-Amerika en het Midden-Oosten. Analisten zijn van mening dat gedurende de periode die door de voorspelling wordt bestreken, de regio inclusief Europa een aanzienlijke hoeveelheid groei zal zien. Dit is deels te wijten aan het feit dat er gemakkelijke toegang is tot een solide, langetermijninfrastructuur en een aanzienlijk aantal potentiële klanten in de markt. Bovendien dalen de kosten van het produceren van hernieuwbare energie, wat een ander element zal zijn dat bijdraagt aan de ontwikkeling ervan in de komende jaren. Vanwege zijncapaciteit om enorme faciliteiten te bouwen voor de opslag van groene waterstof, noord-Amerika is klaar om, in de niet al te verre toekomst, de regio te worden met de snelste groei van zijn aandeel in de wereldwijde markt voor groene waterstof. De uitbreiding van deze specifieke industrie zal aanzienlijk worden geholpen door de deelname van de Verenigde Staten van Amerika.

Lees More@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/green-hydrogen-market-10083

Concurrentie-inzichten:

Green Hydrogen Systems uit Denemarken, Solena Group uit de Verenigde Staten, H2X uit Australië, Siemens Gas and Power GmbH &Co. KG uit Duitsland, Engie uit Frankrijk, FuelcellWorks uit de Verenigde Staten, Plug Power uit de Verenigde Staten, Fuelcell Energy uit de Verenigde Staten, Hydrogenics uit Canada, Ballard Power Systems uit Canada, Nikola Motors uit de Verenigde Staten, Ergosup uit Frankrijk, Loop Energy uit Canada en Syzygy Plasmonics uit Canada zijn enkele van de bedrijven.

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: sales@marketresearchfuture.com


Keywords:  Green Hydrogen Market,Green Hydrogen Market Analysis,Green Hydrogen Market Share,Green Hydrogen Market Trends,Green Hydrogen Market Outlook