header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt voor zoetwarenverpakkingen (nieuw rapport) Omzet, groeipercentage en concurrentievooruitzichten 2023-2030: rapport van 117 pagina’s

Jan 11, 2023 7:00 PM ET

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde markt voor zoetwarenverpakkingen naar verwachting een CAGR van 3,30% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 10.901 miljoen in 2030.

De toenemende vraag naar zoetwaren als gevolg van de steeds stijgende bevolking stimuleert de groei van de marktwaarde van zoetwarenverpakkingsmaterialen. De groeiende vraag naar handige verpakkingsoplossingen en de groei en uitbreiding van de verpakkingsindustrie zullen de groei van de marktwaarde van zoetwarenverpakkingsmaterialen verder stimuleren. Met de toenemende uitbraak van de wereldwijde pandemie van COVID 19 hebben bedrijven enorme verliezen geleden die de economieën in de richting van een gedwongen recessie hebben geduwd. De stijgende golf van de wereldwijde pandemie heeft het individu verstikt om financiële crises te bestrijden, samen met gezondheidsproblemen. De situatie van de lockdown heeft geresulteerd in de sluiting van de meeste productie-eenheden, wat leidt tot een sterke daling van de verkoopopbrengsten van de markt voor zoetwarenverpakkingen over de hele wereld. Ook de supply chain netwerken zijn verstoord wat resulteert in lagere winstmarges. Er wordt echter verwacht dat de zoetwarenverpakkingsindustrie zich zal herstellen van deze wereldwijde pandemie van COVID-19 door een goede strategie te ontwikkelen om aan de eisen van hun klanten te voldoen. Ook wordt verwacht dat het zich zal herstellen aan het einde van het derde kwartaal van het komende jaar.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden met inhoudsopgave: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1502

Regionale analyse

Noord-Amerika domineert de markt voor zoetwarenverpakkingsmaterialen en zal zijn dominantietrend tijdens de prognoseperiode blijven stimuleren als gevolg van een toename van de vraag naar premium chocolade.

Azië-Pacific zal echter de hoogste CAGR voor de geschatte periode registreren. Dit komt door de groei en uitbreiding van de zoetwarenindustrie, de toegankelijkheid van grondstoffen en het toenemende persoonlijk besteedbaar inkomen.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor zoetwarenverpakkingen is gesegmenteerd in materiaal, type, toepassing en zoetwaren.

Op basis van het Materiaal, De wereldwijde markt voor zoetwarenverpakkingen is gesegmenteerd in plastic materiaal, papiermateriaal, metaalmateriaal en vele andere materialen.

Op basis van het type, De wereldwijde markt voor zoetwarenverpakkingen is gesegmenteerd in flexibel verpakkingstype en stijf verpakkingstype.

Eventuele vragen: https://www.marketresearchfuture.com/enquiry/1502

Op basis van de Applicatie, De wereldwijde markt voor zoetwarenverpakkingen is gesegmenteerd in diverse chocolaatjes, toffies en snoepjes, suiker- en broodwerk, chocoladerepen en vele anderen.

Op basis van de Zoetwaren, De wereldwijde markt voor zoetwarenverpakkingen is gesegmenteerd in suikerconfecties, chocoladeconfecties, meelconfecties en vele andere zoetwaren.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn lcoa Corporation, Bemis Manufacturing Company, Crown, Sonoco Products Company, CKS Packaging, Inc., ProAmpac., Mondi, Berry Global Inc., AptarGroup, Inc., Graham Packaging Company., AVERY DENNISON CORPORATION., WestRock Company., Graphic Packaging International, LLC, ALPHA PACKAGING, Avient Corporation, PDM Foam, Dart Container Corporation en Silgan Holdings Inc., naast andere wereldwijde spelers.

Verzoek om aanpassing: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/1502

Vergelijkbaar rapport

Markt voor recyclebare verpakkingen

Minerale wolplaat isolatie markt

Smeermiddel verpakkingsmarkt

Temperatuur gecontroleerde verpakking voor farmaceutische markt

Fiber Drum Markt

Markt voor contractverpakkingen

PCR Plastic Packaging Markt

Over MarktonderzoekToekomst:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

 

 

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Confectionery Packaging,Confectionery Packaging Market,Confectionery Packaging Market Size