header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktanalyserapport voor ingeblikt vlees: segmenten, groeimogelijkheden, eisen, regio’s, grootte, aandeel en ontwikkelingen tegen 2028

Jan 11, 2023 11:00 PM ET

Marktonderzoek in blik Toekomstinzichten

De wereldwijde markt voor ingeblikt vlees wordt geschat op USD 13,70 miljard in 2028, met een CAGR van 2,4% tijdens de prognoseperiode (2021-2028).

Vlees in blik betekent vlees dat wordt bewaard in blik of blik. Het is gekookt of rauw vlees dat over het algemeen wordt gehakt en verwerkt tot blikjes voor langdurige opslag. Het herbergt grote hoeveelheden essentiële voedingsstoffen zoals eiwitten, omega-3-vetzuren, vezels, enz., En is een typische voedzame optie geworden waar vers vlees niet beschikbaar is. Ingeblikt vlees wordt geproduceerd door meerdere veilige voedselverwerkingspraktijken zoals thermische verwerking en het afdichten van het vlees in de container. Dit beschermt het vlees lange tijd tegen microbieel verval en houdt het eetbaar. Daarom wordt de markt voor ingeblikt vlees gecombineerd met meerdere markten en geassocieerd met andere voedings- en drankensectoren. Ingeblikt vlees wordt bewaard in koude opslag voor een langere houdbaarheid.

Een husselende levensstijl in stedelijke regio’s en het tempo ervan heeft ervoor gezorgd dat burgers kiezen voor snel gemaakte voedselalternatieven. Omdat ingeblikt vlees een bevredigende bron van eiwitten is en klaar is om te eten, nemen mensen het meer aan om het te eten. De vraag naar vleesconserven in stedelijke en semi-stedelijke gebieden is een aanzienlijke aanjager van de ingeblikte vleesmarkt vanwege het gemak en de betaalbaarheid. Een van de belangrijkste marktkansen is de groeiende bekendheid in het openbaar over de voordelen van ingeblikt vlees. Mensen worden zich bewust van het gemak van het eten van ingeblikt vlees en de voedingswaarde die ingeblikt vlees aan de eettafel biedt.  De stijgende vraag naar verwerkte en handige voedingsproducten als gevolg van verschuivingen in het koopgedrag van klanten, het groeiende gezondheidsbewustzijn bij mensen en verbeteringen in productietechnologie zullen de marktgroei in de komende jaren stimuleren. De industrie breidt zich uit en verschuift naar het concept van duurzaamheid, wat een expressieve kans biedt voor bedrijven om omzet te behalen bij gezondheidsbewuste consumenten. Om gelijke tred te houden met de veranderende trends, hebben gevestigde bedrijven hun productieprocedures voor ingeblikt vlees geüpgraded.

Klik hier om de laatste belangrijke trends te downloaden en te begrijpen:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10312

Regionale analyse
De Global Canned Meat Market is verdeeld in vijf regio’s; Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Noord-Amerika kwam naar voren als de grootste regionale markt in 2020 en wordt gewaardeerd voor meer dan 32% van het totale omzetaandeel. De VS is een van de belangrijkste landen in Noord-Amerika die de afgelopen jaren aanzienlijk vooruit is gegaan als het gaat om de voedselverwerkende sector.

Azië-Pacific zal naar verwachting de snelst groeiende regionale markt zijn gedurende de prognoseperiode. De snel groeiende voedselsector in landen als China, India, Japan, Indonesië, Vietnam en Bangladesh heeft geresulteerd in de verbetering in de voedselverwerkende sector, waardoor de vraag naar producten in de regio is toegenomen.

Canned Meat Market

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor ingeblikt vlees is gesegmenteerd in de volgende soorten;

Op vleessoort:

  • Rundvlees
  • Zeevruchten
  • Gevogelte
  • Varkensvlees
  • Anderen

 

Per distributiekanaal:

  • Supermarkt &hypermarkt
  • Speciaalzaak
  • Online
  • Anderen

Toegang tot het volledige PDF-onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/canned-meat-market-10312

Belangrijkste spelers
De prominente hoofdrolspelers van de Global Canned Meat Market zijn American Tuna Inc., Wild Planet Foods, Bumble Bee Seafoods, Maruha Nichiro Corporation. ,Vion Food Groep

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de voedings-, dranken- en voedingsindustrie, door Market Research Future:

Ingeblikte vismarkt Onderzoeksrapport: Informatie per producttype (tonijn, zalm, sardines, garnalen, garnalen, anderen), distributiekanaal (winkelgebaseerd, niet-winkelgebaseerd) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, rij)- Prognose tot 2030

Markt voor bevroren verwerkt vlees Onderzoeksrapport: informatie per type (varkensvlees, rundvlees, kip en anderen), proces (gezouten en genezen), distributiekanaal [winkelgebaseerd (supermarkten, hypermarkten, gemakswinkels en anderen) en niet-winkelgebaseerd] en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Voorspelling tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende brancheverticalen en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van markt en industrieën. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping.

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Canned Meat Market Development,Canned Meat Market Insights,Canned Meat Market Outlook,Canned Meat Market Players,Canned Meat Market Share,Canned Meat Market Trends,Canned Meat Market Industry,Canned Meat Market Data,Canned Meat Market Research,Canned Meat Market Report,Canned Meat Market Size,Canned Meat Market Segmentation,Canned Meat Market Overview,Canned Meat Market Growth,Canned Meat Market Dynamics,Canned Meat Market Statistics