header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Powersports Market Top Company Share Analysis 2023, Huidige trends, technologie, groeiregio’s, eisen en vooruitzichten voor opkomende markten 2030

Jan 11, 2023 6:00 PM ET

De omvang van de Powersports-markt zal naar verwachting cagr van 6,65% bedragen in 2030, om USD $ 30350,01 miljoen te bereiken tijdens de prognoseperiode 2022 – 2030.

Powersports Marktinzichten 2023:

Stijgende consumentenbestedingen en aanhoudende wereldwijde economische ontwikkeling zullen naar verwachting de marktuitbreiding stimuleren. Dure licenties zullen een nadelig effect hebben op de prestaties van de markt van 2022 tot 2030, zoals analisten voorspelden. De markt zou in de prognoseperiode worden gestimuleerd door de stijgende stedelijke bevolking en de groeiende behoefte aan bootrehabilitatie.

Aan de andere kant zal een gebrek aan infrastructuur problemen opleveren voor organisaties in de race-industrie die concurreren op de wereldwijde powersportmarkt. Op basis van producten en diensten verdeelden analisten de markt in toepassings-, type-, verkoopkanaal- en modelcategorieën. Bedrijven met een focus op motorsport zijn gedekt. Tijdens de projectieperiode van 2022 tot 2030 zal de afwezigheid van stabiele auto’s naar verwachting een impact hebben op de wereldmarkt.

Drijvende factoren voor marktgroei

  • Diverse overheidsvoorschriften
  • De eis voor milieuvriendelijke voertuigen
  • Het vergroten van het consumentenbewustzijn heeft makers gedwongen
  • De snelle acceptatie van groene producten

Vraag een gratis rapportvoorbeeld aan @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/877

Prognoses voor de prestaties van de markt tot 2030 zijn ook opgenomen in het onderzoek. Analisten hebben onderzoek gedaan naar de tactieken die worden gebruikt door organisaties die betrokken zijn bij de autosportindustrie om zowel nieuwkomers als bestaande bedrijven te ondersteunen. De groei van off-road vrijetijdsactiviteiten en investeringen in krachtige sportuitrusting stimuleren de autosportindustrie als geheel. De powersportsmarkt zal naar verwachting tussen 2022 en 2030 gestaag uitbreiden in toepassings-, type-, verkoopkanaal- en modelsectoren en regionale markten.

 Marktomvang

  2030: USD 30350,01 miljoen

  Cagr

  6,65% CAGR (2022-2030)

  Basisjaar

  2021

  Prognoseperiode

  2022-2030

Prognose-eenheden

  Waarde (USD miljoen)

  Rapportdekking

  Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

  Gedekte segmenten

  Type, toepassing en model

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste spelers op de powersportmarkt zijn als volgt:

  • BRP
  • Textron Inc
  • Yamaha Motor Co Ltd |
  • Honda Motor Co Ltd |
  • Polaris Industries en anderen.

Vraag om een geweldige korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/877

Regionale analyse:

Bedrijven in het motorsportsegment van de powersportmarkt zijn actief in de rest van de wereld, waaronder in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika. De invoering van nieuwe technologieën en nieuwe bedrijfsmodellen zal een belangrijke groeimotor zijn voor regionale markten. De behoefte aan extra tijd en de bijbehorende gevaren zullen echter een uitdaging blijken te zijn. Elk van deze geografische markten wordt onderzocht in het onderzoek voor de verwachte periode 2022 tot 2030. De regionale markt en verticale motorsportbedrijven zijn verspreid over Noord-Amerika, met name de Verenigde Staten, Canada en Mexico.

Tussen 2022 en 2030 zullen de enorme kosten een groot obstakel blijken te zijn. Volgens het rapport zal de markt in het gebied profiteren van veranderende trends in de consumentenmarkt en het toenemende gebruik in verschillende industrieën. Evenzo zijn India, Japan, China en andere landen opgenomen in de segmentanalyse van de motorsportindustrie voor het gebied Azië-Pacific. Het Midden-Oosten en Afrika komen aan bod in het onderzoeksrapport voor de wereldwijde markt van de powersportmarkt. Prognoses voor de periode tot 2030 worden verstrekt op basis van de bevindingen van het rapport.

Marktsegmentatie:

De uitbreiding van outdoor recreatieve voorzieningen en grotere paden heeft geleid tot groei in demotorsportindustrie in toepassings-, categorie-, verkoopkanaal- en modelsegmenten. Analisten hebben toepassingen, typen, verkoopkanalen en modellen verder onderverdeeld in off-road, on-road en sneeuw op basis van toepassing om de markt te onderzoeken. De markt is verder uitgesplitst naar type, waaronder terreinwagens, zware motorfietsen, side-by-sides, sneeuwscooters en boten. Daarnaast is de powersports markt verdeeld in dynamische en conventionele supply chains op basis van het verkoopkanaal. De markt is verdeeld in sit-down en stand-up modellen in het model subsegment.

Het gesegmenteerde onderzoek in de studie geeft bedrijven die zich richten op motorsport inzicht in de belangrijkste groeifactoren van de markt, zoals wildernisgebieden, evenals de obstakels, zoals strikte infrastructuurproblemen, van 2022 tot 2030. Volgens onderzoekers die het powersports-marktrapport analyseren, zijn private en publieke investeringen, hedendaagse overheidswetten en ondersteuning enkele van de belangrijkste aspecten die van invloed zijn op bedrijven die zich bezighouden met de motorsportindustrie. Het rapport merkt echter ook stijgende systeembeheervereisten en hoge installatiekosten op als belangrijke zorgen waarmee bedrijven in de motorsportindustrie tot 2030 te maken zouden krijgen.

 Chat met een expert: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/877

Voorbeeld inhoudsopgave

4 MARKTINZICHTEN

5 WERELDWIJDE POWERSPORTS-MARKT, MARKTFACTORANALYSE

5.1 PORTER’S VIJF KRACHTEN MODEL 31

5.1.1 DREIGING VAN NIEUWKOMERS 32

5.1.2 ONDERHANDELINGSMACHT VAN LEVERANCIERS 32

5.1.3 BEDREIGING VAN SUBSTITUTEN 32

5.1.4 ONDERHANDELINGSMACHT VAN KOPERS 32

5.1.5 INTENSITEIT VAN DE RIVALITEIT 33

5.2 SUPPLY CHAIN ANALYSE: WERELDWIJDE POWERSPORTS MARKT 33

5.2.1 ONTWERP EN ONTWIKKELING 34

5.2.2 LEVERING VAN GRONDSTOFFEN EN COMPONENTEN 34

5.2.3 FABRICAGE EN ASSEMBLAGE 34

5.2.4 LEVERING EN DISTRIBUTIE 34

6 MARKTDYNAMIEK

6.1 INLEIDING 35

6.2 BESTUURDERS 36

6.2.1 TOENAME VAN ATV-ERVARINGSZONES 36

6.2.2 GEBRUIK VAN POWERSPORTS OM AVONTUURLIJK TOERISME TE STIMULEREN 36

6.2.3 IMPACTANALYSE VAN DE BESTUURDERS 37

6.3 TERUGHOUDENDHEID 37

6.3.1 WIJZIGING VAN DE BODEMSTRUCTUUR EN NEGATIEVE GEVOLGEN VOOR DE VEGETATIE 37

6.3.2 ANALYSE VAN DE GEVOLGEN VOOR DE BEPERKING 38

6.4 KANS 38

6.4.1 INNOVATIE IN POWERSPORTS-PRODUCTEN 38

6.5 IMPACTANALYSE VAN COVID-19 38

6.5.1 GEVOLGEN VOOR DE ALGEHELE AUTOSPORTINDUSTRIE 38

6.5.1.1 ECONOMISCHE GEVOLGEN 39

6.5.2 GEVOLGEN VOOR DE POWERSPORTMARKT 39

6.5.3 GEVOLGEN VAN POWERSPORTS VOOR DE TOELEVERINGSKETEN 39

6.5.3.1 STILLEGGING VAN DE PRODUCTIE 39

6.5.3.2 KASSTROOMBEPERKINGEN 39

6.5.3.3 GEVOLGEN VOOR DE IN- EN UITVOER 39…vervolg.

Ander gerelateerd rapport:

High-Performance Trucks Marktrapport Informatie, per transmissietype (automatisch, handmatig en semi-automatisch), voertuigtype (conventionele pick-ups, bemanningscabine, sporttrucks, langeafstandsvrachtwagens en andere), toepassing (dumping, distributie, koeling, container, tanker en andere), motor (benzine, diesel en andere) en per regio – prognose tot 2030

Electric Sports Utility Vehicle (e-SUV) Marktonderzoeksrapport: informatie per aandrijflijn (voorwielaandrijving, achterwielaandrijving, vierwielaandrijving), seatertype (5-zits, 7-zits) en regio – wereldwijde prognose tot 2030

Off-road motorfiets marktinformatierapport per type (crossmotoren, adventure bikes, trial bikes, enduro bikes, kindermotoren en anderen), per toepassing (recreatief en defensie) en per regio – prognose tot 2030

Ultra High Performance Tire Market Research Report: Informatie per bandentype (zomer, hele seizoen en winter), vraagcategorie (OEM en vervanging), voertuigtype (sportwagens, SUV / MUV en lichte vrachtwagen) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten en Zuid-Amerika) – Voorspelling tot 2030

Marktonderzoeksrapport voor autonome vrachtwagens: informatie per component (hardware en software), sensortype (LiDAR, beeld, radar, ultrasoon en andere), technologie (semi-geautomatiseerde vrachtwagens en volledig geautomatiseerde vrachtwagens) en per regio – prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (Mrfr) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillendeIndustrieën via ons Cooked Research Report (Crr), Half-Cooked Research Reports (Hcrr), Raw Research Reports (3r), Continuous-Feed Research (Cfr) en Market Research &Consulting Services. Het Mrfr-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies door componenten, toepassingen, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Powersports Market,Powersports Market Analysis,Powersports Market Outlook,Powersports Market Trends