header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Snack Food Packaging Market 2023: ontdek topfactoren die de markt tegen 2030 zullen stimuleren

Jan 11, 2023 7:00 PM ET

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde snackverpakkingsmarkt naar verwachting een CAGR van 4,3% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD  25,9 miljard in 2030.

Snackverpakking verwijst naar de verpakkingsmaterialen en containers die worden gebruikt om snacks te verpakken, zoals chips, crackers, noten en andere soorten snacks. Snackverpakkingen zijn ontworpen om de inhoud van de verpakking te beschermen en de snacks vers en smakelijk te houden. Snackverpakkingen worden gebruikt in een breed scala aan toepassingen, waaronder detailhandel, foodservice en andere industrieën.

De COVID-19-pandemie heeft enige impact gehad op de productie en verkoop van snackverpakkingen, maar de algehele impact is relatief beperkt gebleven. De vraag naar snackverpakkingen is tijdens de pandemie relatief stabiel gebleven, omdat snacks voor veel mensen een populaire en handige voedselkeuze zijn. De pandemie heeft echter enkele toeleveringsketens verstoord en er zijn enkele vertragingen opgetreden in de productie en distributie van snackverpakkingen.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8702

Regionale analyse

De Noord-Amerikaanse markt voor snackverpakkingen zal naar verwachting een aanzienlijke waardegroei laten zien gedurende de prognoseperiode. Dit komt door de aanwezigheid van tier-1 fabrikanten in landen als de VS en Canada. Deze marktspelers zullen waarschijnlijk een actieve rol spelen bij het versterken van hun marktpositie door middel van strategische allianties voor de uitbreiding van hun wereldwijde aanwezigheid.

Marktsegmentatie

De Global Snack food Packaging markt is gesegmenteerd in type en toepassing.

Op basis van het type is de markt gesegmenteerd in flexibele verpakkingen en stijve verpakkingen.

Op basis van het materiaal is de markt gesegmenteerd in plastic, papier, metaal en andere.

Op basis van de toepassing is de markt gesegmenteerd in bakkerijsnacks, snoep en lekkernijen, hartige snacks, noten en gedroogd fruit en andere.

Controleer indrukwekkende korting op het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8702

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Sonoco Products, Graham Packaging Holdings, Bemis Company, Amcor, Swiss pack private limited, Sealed Air Corporation, American Packaging, Bryce Corporation, Clondalkin Group, Huhtamaki Global, ProAmpac en Modern-Pak Pte Ltd.

Nieuws uit de industrie

Consumenten willen snackverpakkingen die gemakkelijk te openen zijn, producten vers houden en gemakkelijk mee te nemen zijn om onderweg te snacken. En onderzoek toont aan dat consumenten bereid zijn om een premie van 10-50% te betalen voor productverpakkingen die aan deze criteria voldoen. Gespecialiseerde snacks zoals biologische snacks kunnen vooral profiteren van de pakketfuncties met toegevoegde waarde die we aanbieden.

Gerelateerd rapport

Plastic Bottle Recycling markt:        https://www.marketresearchfuture.com/reports/plastic-bottle-recycling-market-2065

Markt voor voedselverpakkingen:         https://www.marketresearchfuture.com/reports/food-packaging-market-2086

Aerosol Can Markt:   https://www.marketresearchfuture.com/reports/aerosol-can-market-2097

Vacuümverpakkingsmarkt:   https://www.marketresearchfuture.com/reports/vacuum-packaging-market-2111

Markt voor verpakkingsdrukwerk:     https://www.marketresearchfuture.com/reports/packaging-printing-market-2119

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat ommeer, meer weten en meer doen, die helpen om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

 

 

 

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Food Packaging Market,Snack Food Packaging,Snack Food Packaging Market