header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Airline Ancillary Services Market 2030 Groei, technologietrend, branche-inzichten, top belangrijke leveranciers

Jan 12, 2023 8:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Markt voor ondersteunende diensten voor luchtvaartmaatschappijen De omvang zal naar verwachting usd 479,03 miljard bereiken in 2030 bij een CAGR van 19,01% van 2022-2030.

Luchtvaartmaatschappijen blijven zich richten op het verhogen van neveninkomsten door het gebruik van geavanceerde technologieën en associaties met wereldwijde distributiesystemen (GDS) providers. Enkele van de belangrijkste bronnen van neveninkomsten zijn contributie voor ticketwijziging, bagage, jaarlijkse abonnementen op eersteklasdiensten, extra voorzieningen, frequent flyer-programma’s en belastingvrije verkoop aan boord.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7179

COVID-19 heeft een groot deel van de samenleving getroffen. De meeste mensen hebben hun levensonderhoud verloren sinds deze wereldwijde epidemie. Het heeft de groei van tal van industrieën beïnvloed. Door de lockdown zijn de luchtvaartdiensten stilgelegd, wat een groot effect heeft gehad op de inkomsten van luchtvaartmaatschappijen. De markt voor ondersteunende diensten van de luchtvaartmaatschappij is echter voorspelbaar om na de epidemie te herstellen door een goede strategie te bepalen volgens de vereisten van de markt. Bovendien zijn bijna alle bedrijven begonnen met hun activiteiten omdat regeringen van de belangrijkste landen de reisnormen hebben gewijzigd als gevolg van verbeteringen in de omstandigheden in de wereld.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn United Airlines Inc. (VS), Delta Air Lines Inc. (VS), American Airlines Inc. (VS), Alaska Air Group Inc. (VS), Air France-KLM (Frankrijk), Air Canada (Canada), Southwest Airlines Co. (VS), Ryanair DAC (Ierland), EasyJet PLC (VK) en Deutsche Lufthansa AG (Duitsland)

Regionale analyse

De regio Azië-Pacific heeft het grootste omzetaandeel tijdens de prognoseperiode. Door de dichtbevolkte landen als India en China die meer vraag genereren in deze regio. Omdat er een overvloed aan arbeid is die beschikbaar is tegen een kleine prijs.

Het op een na grootste omzetaandeel op de wereldmarkt is in handen van de Noord-Amerikaanse regio als gevolg van de groeiende verstedelijking en industrialisatie. De snelle levensstijl die dominant is in deze regio is een andere factor die de marktvraag in deze regio drijft.

Het op twee na grootste marktaandeel op de wereldmarkt is in handen van de regio Europa vanwege het bestaan van verschillende machtige landen zoals het Verenigd Koninkrijk, Rusland en Duitsland. Ook het bestaan van grote belangrijke spelers in deze regio biedt verschillende groeimogelijkheden in deze regio.

Marktsegmentatie

De Global Airline Ancillary Services Market is gesegmenteerd in het type en het type vervoerder

 Op basis van het type is de wereldwijde markt voor ondersteunende diensten van luchtvaartmaatschappijen gesegmenteerd in bagagekosten, onboard retail à la carte, luchtvaartwinkel en FFP Miles-verkoop en andere

 Op basis van het type luchtvaartmaatschappij is de wereldwijde markt voor ondersteunende diensten voor luchtvaartmaatschappijen gesegmenteerd in full-service luchtvaartmaatschappij en low-cost luchtvaartmaatschappij

Blader door volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/airline-ancillary-services-market-7179

 

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]

Keywords:  Airline Ancillary Services Market,Airline Ancillary Services Market Size,Airline Ancillary Services Market Share,Airline Ancillary Services Market Trend,Airline Ancillary Services Market Analysis,Airline Ancillary Services Market Insights,Airline Ancillary Services Market Outlook,Airline Ancillary Services Market Key Players