header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Audio IC-marktanalyse, vraag en industriegrootte zullen naar verwachting usd 52 miljard bereiken in 2030

Jan 12, 2023 2:15 PM ET

De toenemende acceptatie van audio driver IC in consumentenelektronica is de belangrijkste factor die de wereldwijde Audio IC-markt aandrijft. De wereldwijde vraag naar audio driver IC vertoont een positieve groeitrend als gevolg van de toegenomen vraag naar televisies, smartphones en home entertainment systemen. De wereldwijde marktuitbreiding wordt ook gedreven door de stijgende vraag van consumenten naar kleine, energiezuinige apparaten voor huishoudelijk en commercieel gebruik.

Hoogwaardig, kamervullend geluid is onderschreven door het gebruik van digitale audiosystemen en digitale audio-IC. Het audio-IC heeft voordelen en zal onvermijdelijk traditionele analoge audioplatforms converteren naar digitaal, wat ongetwijfeld de groei van de wereldwijde audio-IC-markt gedurende de prognoseperiode zal stimuleren. In feite maakt de toenemende vraag naar consumentenelektronica zoals luidsprekers, televisies, smartphones, home entertainment-systemen en andere apparaten het waarschijnlijk dat de wereldwijde audio-IC-markt in de loop van de beoordelingsperiode zal groeien.

Ontvang een gratis Copy@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8624

Samen met deze factoren concentreren veel fabrikanten zich wereldwijd op het creëren van kleine, goedkope en energiezuinige apparaten voor huishoudelijk en commercieel gebruik, wat naar verwachting de uitbreiding van de wereldwijde audio-IC-markt tijdens de prognoseperiode zal versnellen. Bovendien vereist de groeiende trend van investeringen in autonome voertuigen een boordcomputer met een digitaal audio-IC, wat waarschijnlijk de uitbreiding van de wereldwijde digitale audio-IC-markt tijdens de beoordelingsperiode zal stimuleren.

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste marktspelers in de audio IC-markt worden vermeld in alle belangrijke regio’s zijn STMicroelectronics, Texas Instruments, Maxim Integrated, Analog Devices Inc, Cirrus Logic, THAT Corporation, Infineon, ams AG, New Japan Radio (NJR), Microchip, ON Semiconductor, NXP Semiconductor, ROHM Semiconductor, Renesas Electronics en Tempo Semiconductor.

Volledig rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/audio-ic-market-8624

Regionale analyse:

De markten voor geïntegreerde audioschakelingen in Europa, Noord-Amerika, het Midden-Oosten en Afrika, Azië-Pacific en Zuid-Amerika zijn allemaal wereldwijd onderzocht. Vanwege de snelle verbetering van de technologie en de stijgende vraag naar consumentenelektronicaproducten zoals computers, smartphones en andere gadgets, leidt het Noord-Amerikaanse gebied nu de audio-IC-markt. Vanwege het snelle gebruik van audio-IC’s in de automobiel- en consumentenelektronica-industrie, heeft de VS het grootste deel van de Noord-Amerikaanse audio-IC-markt in beslag genomen.

Bovendien is de beschikbaarheid van tal van producenten van audio-geïntegreerde schakelingen, zoals Texas Instruments en Analog Devices, essentieel voor de uitbreiding van de markt. Daarnaast zijn de investeringen in de autosector door verschillende in de VS gevestigde bedrijven toegenomen

Bekijk Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8624

Marktsegmentatie:

De markt voor audio-IC’s is onderverdeeld in een aantal categorieën, waaronder type en toepassing.

Audio-DSP’s, audio-converters (audio-ADC, audio DAC, anderen), audioversterkers (volumeregeling IC, audiolijndrivers en -ontvangers, luidsprekerversterker), microfoonvoorversterkers, audioprocessors en andere hebben allemaal deel uitgemaakt van de audio-IC-markt, afhankelijk van het typesegment.

Professionele audio, automotive audio, slimme en draagbare apparaten, smart homes en andere toepassingssegmenten zijn allemaal gedekt door de audio IC-markt.

Gerelateerde rapporten:

CCTV-markt Per cameratype per technologie per eindgebruiker per kanaal per land – prognose tot 2030

Biosensoren Ontwikkeling en vraag markt Onderzoeksrapport: Informatie per toepassing, per type per ontwerpmethoden en regio – Prognose tot 2030

DRAM-markt: per type, per technologie en per toepassing – prognose tot 2030

Spatial Light Modulator Markt Onderzoeksrapport, per type, per toepassing, per industrie, per regio – prognose tot 2027

Slim bouwenMarktonderzoeksrapport: per automatisering, per toepassing per regio

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Contact:
Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Keywords:  Audio IC Market,Audio IC Market Size,Audio IC Market Share,Audio IC Market Analysis,Audio IC Market Trends,Audio IC Market Growth,Audio IC Industry,Audio IC Market Analaysis