header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor metalen verpakkingen zal naar verwachting groeien met een indrukwekkende CAGR van 3,50% tijdens de prognoseperiode 2022 tot 2030

Jan 12, 2023 9:00 PM ET

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde markt voor metalen verpakkingen naar verwachting een CAGR van 3,50% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD  121 miljard in 2030.

De markt voor metalen verpakkingen is een proces dat verpakking voor distributie, opslag en verkoop omvat. Dit proces wordt uitgevoerd met behulp van metalen zoals aluminium en staal. Veel drijvende krachten dragen bij aan de groei van de markt voor metalen verpakkingen, waaronder de vraag naar voedselverpakkingen en de toename van verstedelijking en consumptie van groenten. Omdat steeds meer mensen positief testen op het virus, hebben veel regeringen lockdownprocedures ingevoerd in een poging de verspreiding van de ziekte te voorkomen. Dit is toegenomen doordat mensen vanuit huis werken, wat op zijn beurt de verspreiding van de pandemie heeft verminderd. Dit heeft echter geleid tot een grote vraag naar grondstoffen, omdat productiebedrijven proberen de vraag bij te houden. Nadat de lockdownbeperkingen werden opgeheven, nam het gebruik van metalen in de bouwsector toe, wat resulteerde in een nog grotere vraag naar de marktomvang van metalen verpakkingen.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden met inhoudsopgave: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1917

Regionale analyse

Noord-Amerika heeft het grootste marktaandeel vanwege de bloeiende voedingsmiddelen- en drankenindustrie. De VS leidt de markt vanwege de groeiende vraag naar ingeblikte en bewerkte voedingsmiddelen. Azië-Pacific is een snel groeiende regio in de prognoseperiode. Dit wordt toegeschreven aan de groei van een groot aantal industrieën en de stijgende vraag naar voedingsmiddelen en dranken. De markt voor metalen verpakkingen in Azië-Pacific zal naar verwachting aanzienlijk groeien tijdens de prognoseperiode.

Marktsegmentatie

De Global Metal Packaging-markt is gesegmenteerd in materiaal, type en toepassing.

Op basis van het materiaal is de markt gesegmenteerd in aluminium, staal en andere.

Op basis van het type is de markt gesegmenteerd in blik, vaten, vaten, doppen en sluitingen en andere

Op basis van de toepassing is de markt gesegmenteerd in voedingsmiddelen en dranken, gezondheidszorg, persoonlijke verzorging, chemicaliën en andere

Stel vragen: https://www.marketresearchfuture.com/enquiry/1917

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Ball Corporation, Crown Holdings Inc, Can pack SA, Silgan holdings incorporated, Tubex GmbH, Grief incorporated, Mauser packaging solutions, Ardagh group, DS containers Inc en CCL containers Inc.

Nieuws uit de industrie

Metal Packaging Europa

Dec 2022: Uit het laatste rapport van Metal Packaging Europe en European Aluminium blijkt dat het totale recyclingpercentage voor aluminium drankblikjes in de Europese Unie, het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland, Noorwegen en IJsland in 2020 hoog is gebleven met 73% (72,8%). Met een daling van 3% punten ten opzichte van 2019 en een groei van 9% verbruikte blikjes, bereikte de totale hoeveelheid aluminium gerecycled uit blik een recordniveau van 510.000 ton, een stijging van meer dan 20.000 ton ten opzichte van het voorgaande jaar.

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

 

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten vanAmerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Metal Packaging,Metal Packaging Market,Metal Packaging Market Size