header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor thuisbeveiligingssystemen zal naar verwachting groeien met een CAGR-percentage van 8,1% tijdens de huidige prognoseperiode van 2022 tot 2030 | MRFR

Jan 12, 2023 2:56 PM ET

Volgens marktonderzoek toekomstige inzichten analyse, zal de wereldwijde markt voor huisbeveiligingssystemen naar verwachting een CAGR van ~ 8,1% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan ~ USD 104,2 miljard in 2030.

Het belangrijkste doel van een huisbeveiligingssysteem is huisbescherming en gezinsbeveiliging. Beveiligingssystemen detecteren verschillende bedreigingen, waaronder brand, rook, koolmonoxidevergiftiging, inbraak en waterschade. De toenemende vraag naar huisbeveiligingssystemen als gevolg van de groeiende populariteit van slimme huizen met geïntegreerde slimme beveiligingssystemen is een factor die de groei van de doelmarkt stimuleert. Bovendien wordt de adoptie van huisbeveiligingssystemen mogelijk gemaakt door het bewustzijn van huisbeveiliging te vergroten, waardoor de acceptatie van IP-camera’s in beveiligingssystemen toeneemt.

Thuisbeveiligingsapparaten ondergaan een grote transformatie die wordt aangedreven door kunstmatige intelligentie en IoT-technologieën. IoT-compatibele slimme monitoren en sensoren, gecombineerd met snelle netwerkoplossingen en kunstmatige intelligentie, verbeteren de prestaties en mogelijkheden van beveiligingsdiensten. De introductie van IoT in beveiligingsapparatuur is een belangrijke marktdrijver voor huisbeveiliging. Beveiligingssystemen zijn slecht in het voorkomen van diefstal; inbrekers hebben geleerd om te voorkomen dat bewegingsmelders worden geactiveerd door reguliere locaties te identificeren. Dit kan een uitdaging zijn voor de markt voor huisbeveiligingssystemen. De COVID-19-pandemie heeft de groeiende behoefte aan huisbewaking onthuld om activa te beschermen en geliefden overal veilig te houden. Uit een recente studie, The Cocoon Effect, bleek dat 81% van de respondenten zich zorgen maakte over het welzijn van ouders of kinderen wanneer ze alleen thuis werden gelaten.

Home Security Systems Markt Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn

  • Vivint Inc. (VS)
  • Control4 Corporation (VS)
  • Honeywell International Inc. (VS)
  • Tyco International Ltd. (Ierland)
  • ADT Corporation (VS)
  • Robert Bosch GmbH (Duitsland)
  • SECOM (Japan)
  • Godrej &Boyce Manufacturing Company Limited (Indië)
  • Assa Abloy AB (Zweden)
  • Allegion plc (Ierland)
  • Axis Communications AB (Zweden)
  • Simplisafe Inc. (VS)
  • Hangzhou Hikvision Digital Technology Co Ltd (China)
  • Johnson Controls (VS).

Download pdf-voorbeeld van Market@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6583

Reikwijdte van het rapport:

Rapportkenmerk/statistiek

Bijzonderheden

  Marktomvang in 2030

  USD 81,35 miljard

  Groei:

  CAGR van 8,1% van 2020 tot 2030

  Prognoseperiode

  2020-2030

  Rapportdekking

  Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Home Security Systems Markt USP Gedekt

Home Security Systems Markt Regionale analyse

Noord-Amerika domineerde de markt voor thuisbeveiligingssystemen in 2021. De toenemende vraag naar de implementatie van toegangscontrolesystemen om de veiligheidsmaatregelen te verbeteren, is een belangrijke factor die de markt voor huisbeveiligingssystemen in de regio aandrijft. De aanwezigheid van belangrijke spelers zoals Vivint Inc. (VS), Control4 Corporation (VS), Honeywell International Inc. (VS) en anderen is een andere factor die naar verwachting de beoogde marktgroei zal verhogen. In mei 2022 lanceerde Vivint Smart Home, een toonaangevend smart home-bedrijf in Noord-Amerika, bijvoorbeeld een reeks nieuwe producten om de unieke smart home-ervaring van het bedrijf te verbeteren en intelligente nieuwe oplossingen te bieden, waaronder een geheel nieuwe Doorbell Camera Pro, Spotlight Pro, Outdoor Camera Pro en Indoor Camera Pro. Elk nieuw product sluit naadloos aan op vivint’s unieke smart home-oplossingen, verbonden door het eigen kunstmatige intelligentieplatform van het bedrijf en de rijke first-party data-omgeving.

Azië-Pacific zal naar verwachting een lucratieve groei in de markt registreren als gevolg van de toenemende vraag naar slimme beveiligingscamera’s voor thuis en andere beveiligingsproducten. Snelle verstedelijking in China en Japan drijft de markt voor huisbeveiligingssystemen aan als gevolg van de toenemende persoonlijke veiligheid en beveiliging.

Krijg volledige rapportdetails van de markt voor thuisbeveiligingssystemen @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/home-security-systems-market-6583

Marktsegmentatie van home security systems

De markt voor huisbeveiligingssystemen is gesegmenteerd in huistype, beveiliging, systeem en services.

Op basis van het type woning is de markt voor huisbeveiligingssystemen gesegmenteerd in onafhankelijke huizen en appartementen. Het segment onafhankelijke huizen was goed voor het grootste marktaandeel in 2021 als gevolg van snelle verstedelijking, groeiende bevolking, toenemend bewustzijn van veiligheid en veranderende levensstijlen.

Op basis van beveiliging is de markt gesegmenteerd in professioneel geïnstalleerd en bewaakt, zelf geïnstalleerd en professioneel bewaakt. Het professioneel geïnstalleerde en bewaakte segment was in 2021 goed voor het grootste omzetaandeel in de markt voor huisbeveiligingssystemen.

Op basis van het systeem is de doelmarkt gesegmenteerd in brandbeveiligingssysteem, videobewakingssysteem, toegangscontrolesysteem, toegangscontrolesysteem en inbraakalarmsysteem. Het segment videobewakingssystemen was in 2021 goed voor het grootste omzetaandeel in de markt voor huisbeveiligingssystemen vanwege het vermogen om beveiliging, monitoring en analyse van verdachte activiteiten van een persoon over een perimeter te bieden.

Op basis van diensten is de wereldwijde markt voor thuisbeveiligingssystemen gesegmenteerd in integratiediensten voor beveiligingssystemen, brandbewakingsdiensten, bewakingsdiensten op afstand, videobewakingsdiensten en toegangscontrolediensten. Het segment beveiligingssysteemintegratiediensten heeft in 2021 het grootste omzetaandeel in de markt voor huisbeveiligingssystemen. Beveiligingssysteemintegratieservices implementeren verschillende steeds evoluerende producten en services om thuisbeveiligingssystemen te beschermen. Zelfs als de technologie verandert, blijft het belangrijkste doel van integratie hetzelfde: het naadloos coördineren en koppelen van verschillende beveiligingssubsystemen om steeds toenemende fysieke bedreigingen aan te pakken, waardoor het segment van de beveiligingssysteemintegratieservices wordt vergroot.

Bekijk Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/6583

Gerelateerde rapporten:

Electro-Optic Modulators Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2023       

Smart Lock Markt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030  

Hardware encryptie markt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030

Markt voor draadloze beeldschermen Onderzoeksrapport – Global Forecast to 2030          

Consumer Robotics Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast to 2030    

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Keywords:  Home Security Systems Market,Home Security Systems Market Size,Home Security Systems Market Share,Home Security Systems Market Growth,Home Security Systems Market Analysis,Home Security Systems Market Trends,Home Security Systems Industry