header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De marktomvang van 3D-metrologie zal in 2025 USD 15 miljard bereiken | Industrie-analyse door toonaangevende key players KLA-Tencor, Jenoptik

Jan 12, 2023 2:41 PM ET

3D Metrology Marktinzichten:

Enkele van de meest gebruikte 3D-metrologietools die op zoek zijn, zijn 3D-scanners, CT-scanners, georganiseerde lichtscanners, compacte armen met scanners, lasertrackers en mid-range aardgebonden LiDAR. In het schattingssysteem worden de rij-innovaties gecombineerd met de instrumenten voor nauwkeurigheid. De assemblage van voertuigen, medische apparaten, elektronische apparaten en andere grote apparatuur gebeurt met behulp van 3D-metrologiekaders.

Voor het schatten of onderzoeken van klinische apparaten zoals prothesen, inserts, tandheelkundige toepassingen en andere groepen in klinische machines, wordt een hogere mate van nauwkeurigheid verwacht. Bovendien zijn er moeilijk bereikbare gebieden in filterapparaten, x-beam- en CT-controleapparatuur en andere klinische hardware die beoordeling en uitzoeken vereisen om het materiaal dat wordt gebruikt om ze te fabriceren te verbeteren.

Download een volledige PDF @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3677

De 3D-metrologie-industrie is booming en een van de belangrijkste eindgebruikerssectoren is de auto-industrie. De auto-industrie maakt ook veel gebruik van andere testtechnieken, zoals 3D-testen, om nauwkeurige metingen te verkrijgen van verschillende gereedschappen, kunststoffen, gietstukken voor voertuigen en andere componenten. Aan de andere kant, aangezien de automobielindustrie zich concentreerde op het naleven van de internationale normen die aan de automobielmarkt werden opgelegd, werden dergelijke technologieën ook gebruikt voor inspectie en kwaliteitscontroles.

De bouw van de metrologiefaciliteiten vereist een grotere initiële uitgave. Het onderhoud en de kalibratie van de 3D-metrologietools vallen buiten het bereik van de bedrijfsplannen en passen niet bij de ROI voor sommige bedrijfsplannen.

De belangrijkste belemmering voor de groei van de 3D-metrologie-industrie wordt beschouwd als de metrologiesoftware en software-updates. Het inhuren van gekwalificeerd personeel om de machines te bedienen en hen de juiste training te geven, worden beide als essentieel beschouwd.

3D Metrologie Markt Belangrijkste Spelers:

  • Carl Zeiss
  • Nikon Metrologie,
  • Bruker Corporation
  • Zeshoekige AB,
  • Keyence Corporation
  • Mityotoyo Corporation
  • KLA-Tencor Corporation
  • Cyber optica,
  • Olympus Corporation,
  • AMETEK
  • Wenzel

behoren tot enkele van de belangrijkste concurrenten in de 3D-metrologiemarkt wereldwijd.

Volledige rapportdetails ophalen @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/3d-metrology-market-3677

3D Metrologie Markt Regionale Analyse:

Tal van industriële processen, zoals virtuele simulatie, reverse engineering, productontwerp, kwaliteitscontrole, inspectie en andere, hebben 3D-metrologie opgenomen. De industriële ontwikkeling en het goede economische klimaat van de regio Azië-Pacific hebben onlangs een impact gehad op de algehele groei van de markt voor 3D-metrologie. Voor consumentenelektronica, voedselverwerking, machinebouw, transport, productie van ijzer, staal, chemicaliën, ontwerpen van mallen, ruw gieten en andere industrieën, wordt China beschouwd als ‘s werelds toonaangevende productiehub. Als gevolg hiervan wordt verwacht dat de D-metrologiemarkt gestaag zal groeien in China.

Aan de andere kant is Noord-Amerika de thuisbasis van een groot aantal producenten van apparatuur voor de automobiel-, lucht- en ruimtevaart- en farmaceutische industrie. Bovendien groeit de marktomvang van 3D-metrologie als gevolg van de geavanceerde technologieën in de regio en de groeiende acceptatie van automatisering in de auto-industrie.

3D Metrologie Marktsegmentatie:

Volgens de gebruikte technologie kan de 3D-metrologiemarkt worden onderverdeeld in segmenten zoals 3D-profilometrie, confocale microscopie, witlichtinterferometrie, scanning probe-microscopie, 3D optische microscopie, coherent en andere.

Controleer een korting @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/3677

Optische digitizers en scanners (ODS), coördinatenmeetmachines (CMM), meetinstrumenten en vision meetapparatuur vormen de productgebaseerde marktsegmentatie. De segmenten lucht- en ruimtevaart, fijnmechanisch, auto-, medisch, elektronisch, verpakkings-, 3D-printen en andere segmenten zijn opgenomen in het eindgebruikerssegment.

Lees meer Artikel-

Hypergeconvergeerde infrastructuurmarkt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030

Slimme robotmarkt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030   

Security Testing Market Research Report – Prognose tot 2030         

Markt voor programmeerbare robots Onderzoeksrapport – Global Forecast to 2030 

Internet of Things (IoT) Cloud Platform Markt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030       

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(VERENIGD KONINKRIJK)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  3D Metrology Market,3D Metrology Market Size,3D Metrology Market Share,3D Metrology Market Analysis,3D Metrology Market Trends,3D Metrology Market Growth,3D Metrology Industry,3D Metrology Market Insights,3D Metrology Market Outlook