header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De marktomvang van digitale paneelmeters zal naar verwachting usd 9.904,8 miljoen bereiken in 2030 | Analyse op type en toepassingen

Jan 12, 2023 4:24 PM ET

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde markt voor digitale paneelmeters naar verwachting een CAGR van ~ 6,9% registreren van 2021 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan ~ USD 9.904,8 miljoen in 2030.

Wereldwijd is de vraag naar digitale meters de laatste jaren gestaag en groeiend. Gemak en efficiëntie van nieuwe technologie is het belangrijkste onderdeel voor de groei van de genoemde markt. Inzicht in de beperking van analoge meters, er is een snelle aanpassing van digitale meters in tal van industrieën. Er zijn meerdere extra voordelen aan het gebruik van deze gedigitaliseerde meters voor verschillende doeleinden.

Een digitale paneelmeter heeft een display dat de essentiële meting toont op basis van uw invoer. In tegenstelling tot het analoge systeem, zijn deze meters in staat om de metingen van tijd, druk enz. afzonderlijk van het aantal eenheden van de spanning te registreren. Een bijkomend voordeel is dat deze meters kunnen worden gebruikt voor het meten van tal van soorten elektrische stromen en uitgangen. De markt voor paneelmeters neemt toe vanwege de goodwill van meetnauwkeurigheid en de mogelijkheid om snelle metingen te doen. In sommige branches worden deze gedigitaliseerde meters enorm populair.  

Een behoorlijke impact van COVID-19 werd waargenomen op de wereldmarkt tijdens de oorspronkelijke dagen van de pandemie. Als gevolg van de stopzetting van industriële activiteiten en verstoringen in toeleveringsketens, stonden verschillende belangrijke grondstoffen die worden gebruikt bij de productie van digitale paneelmeters in de wacht, wat de vraag aanzienlijk beïnvloedde. Dit heeft geleid tot een vertraging in de productie en een stijging van de prijzen van essentiële onderdelen.

Ontvang een gratis Copy@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4622

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn:

  • Siemens AG (Duitsland)
  • Murata Power Solutions Inc (VS)
  • De Danaher Corporation (VS)
  • Precision Digital Corporation (VS)
  • Red Lion Controls (NL)
  • Omron Corporation (Japan)
  • Phoenix Contact (Duitsland)
  • PR Electronics (Denemarken)
Reikwijdte van het rapport:

 Rapportkenmerk/statistiek

 Bijzonderheden

  Marktomvang in 2030

  USD 9.904,8 miljoen

  Groei:

  CAGR van 6,9% van 2021 tot 2030

  Prognoseperiode

  2020-2030

  Rapportdekking

  Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Volledig rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/digital-panel-meter-market-4622

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor digitale paneelmeters is geordend in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld, in termen van omzet zal Noord-Amerika naar verwachting de wereldwijde markt voor digitale paneelmeters domineren. Het bestaan van meerdere eindgebruikersindustrieën en gevestigde infrastructuren draagt bij aan de groei van de markt voor digitale paneelmeters in Noord-Amerika.

Europa zal naar verwachting het snelst stijgen tijdens de projectieperiode. Het komt omdat er veel consumentenelektronicabedrijven zijn, er is veel vraag naar elektronische apparaten en er is veel vraag naar elektronische items met ingebouwde overbelastingsveiligheid, waardoor de vraag naar de markt voor digitale paneelmeters toeneemt.

Bekijk een Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/4622

Marktsegmentatie van digitale paneelmeters

De wereldwijde markt voor digitale paneelmeters is gesegmenteerd in producttype en toepassing

Op basis van het type is de wereldwijde digital panel meter markt ingedeeld in temperatuur – procespaneelmeters, totalisatoren en multi-input indicatoren en scanners. Het segment temperatuur- en procespaneelmeters zal domineren vanwege de groeiende vraag van tal van industrieën naar procesregeling en temperatuurmeting.

Op basis van de toepassing is de wereldwijde digital panel meter markt gecategoriseerd in display spanning, display stroom, display temperatuur, en anderen. Het displayspanningssegment zal naar verwachting de markt domineren vanwege de bredetoepassing in de energiesector en industriële apparatuur.

Gerelateerde rapporten:

Hardloopkleding Markt Onderzoeksrapport: Per sensoren, product, markttype – Voorspelling tot 2030

Markt voor telecomapparatuur Onderzoeksrapport: door producten, software, diensten, infrastructuur, eindgebruiker en regio aan te bieden – prognose tot 2030

Action Camera Markt Onderzoeksrapport: Per type, per technologie, per distributiekanaal, per eindgebruiker – voorspelling tot 2030

Markt voor brandbeveiligingssystemen Onderzoeksrapport: Per type, per product, per dienst, per verticaal, per regio – prognose tot 2030

Smart Bathroom Markt Onderzoeksrapport: Informatie per producttype, connectiviteit, eindgebruiker en regio – prognose tot 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Keywords:  Digital Panel Meter Market,Digital Panel Meter Industry,Digital Panel Meter Market Size,Digital Panel Meter Market Share,Digital Panel Meter Market Trends,Digital Panel Meter Market Growth,Digital Panel Meter Market Revenue,Digital Panel Meter Market Insights,Digital Panel Meter Market Outlook