header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De marktomvang van interactieve kiosken bereikt USD 37,4 miljard met een CAGR van 12,40% in 2030 | Siemens AG, KIOSK Information Systems Inc

Jan 12, 2023 4:31 PM ET

Interactieve Kiosk Market Insights:

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde interactive kiosk-markt naar verwachting een CAGR van ~ 12,40% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 37,4 miljard in 2030.

Een zelfbedieningskiosk of computerterminal die bekend staat als een interactieve kiosk wordt in de publieke sector gebruikt om consumenten in staat te stellen via gebruiksvriendelijke interfaces met digitaal materiaal en informatie in contact te komen. Detailhandel, factuurbetaling, navigatie, informatie-uitwisseling en toerisme maken allemaal gebruik van interactieve kiosken. Omdat ze het eenvoudig maken om persoonlijke informatie van consumenten te verzamelen, worden deze kiosken gebruikt in verschillende omgevingen, waaronder de gezondheidszorg en de toeristische sector. COVID-19 had een negatieve impact op alle industriële sectoren. De gevolgen van de pandemie voor interactieve kiosken waren niet altijd duidelijk. Verschillende sectoren hebben tijdens de shutdown te maken gehad met verschrikkelijke marktomstandigheden. Mensen van over de hele wereld kozen ervoor om thuis te blijven en menselijke interactie te minimaliseren om ziekten te voorkomen. De interactie van mensen met apparaten in een openbare omgeving is essentieel voor de groei van de wereldwijde interactieve en selfservice kiosk business. Er leek in die tijd geen behoefte te zijn aan meer kiosken omdat er minder mensen op straat liepen.

Ontvang een gratis voorbeeldexemplaar @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4546

Interactieve kioskmarkt belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn:

  • Siemens AG
  • Phoenix Kiosk Inc
  • KIOSK Information Systems Inc
  • Advantech Co Ltd
  • NCR Corporation
  • SlabbKiosks

Volledige rapportdetails ophalen @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/interactive-kiosk-market-4546

Interactieve Kiosk Market Report Scope:

 Rapportkenmerk/statistiek

 Bijzonderheden

  Marktgrootte interactieve kiosk in 2030

   USD 37,4 miljard

  Groei:

  CAGR van 12,40% van 2022 tot 2030

  Prognoseperiode

  2020-2030

  Rapportdekking

  Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Interactive Kiosk Markt Regionale Analyse

het Noord-Amerikaanse gebied behoudt de topmarktpositie. De Verenigde Staten, Canada en Mexico hebben allemaal indrukwekkende percentages van klantacceptatie. Deze landen, waar de nieuwste technologieën voor het eerst voet aan wal zetten, worden beschouwd als staten met een hoog inkomen. De robuuste economische bescherming van deze staten maakt investeringen in de meest recente interactieve kiosktechnologieën mogelijk.

Het aantal geïnstalleerde slimme kiosken is toegenomen in APAC-landen, waaronder Japan, China, Hong Kong, India, enz. Het marktaandeel van de APAC-landen kan de komende jaren toenemen.

Bekijk een Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/4546

Interactieve kiosk marktsegmentatie

De wereldwijde interactive kiosk-markt is gesegmenteerd op producttype, componenttype, paneelgrootte, locatie en verticaal.

Op basis van producttype is de markt gesegmenteerd in selfservice interactieve kiosken, vending interactieve kiosken, bank interactieve kiosken, informatieve interactieve kiosken en anderen.

Op basis van Component Type is de markt gesegmenteerd in Hardware, Software en Services.

Op basis van paneelgrootte is de markt gesegmenteerd in 17-32 inch en > 32 inch.

Op basis van locatie is de markt gesegmenteerd in Outdoor, Indoor.

Op basis van Vertical is de markt gesegmenteerd als Media en entertainment, Gezondheidszorg, Detailhandel, Financieel, Overheid, Horeca, Transport en Anderen.

Gerelateerde rapporten:

Markt voor functionele veiligheid Onderzoeksrapport: door apparaten, per systeem (, high-integrity drukbeschermingssystemen, gedistribueerde besturingssystemen – voorspelling tot 2030

Factory Automation Market Report: Per type, per technologie en per eindgebruiker – Prognose tot 2030

Markt voor persoonlijke beschermingsmiddelen Onderzoeksrapport: Informatie per product, per industrie en per gevaar – Prognose tot 2030

CNC Controller Markt Rapport: Informatie per product, per component, per astype, per toepassing, per eindgebruiker, per regio – prognose tot 2030

Vibration Monitoring Markt Onderzoeksrapport: Per component, Per systeemtype, Per implementatie, Per eindgebruiker – Voorspelling tot 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Keywords:  Interactive Kiosk Market,Interactive Kiosk Market Size,Interactive Kiosk Market Share,Interactive Kiosk Market Analysis,Interactive Kiosk Market Trends,Interactive Kiosk Market Growth,Interactive Kiosk Industry