header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De pcr-markt voor plastic verpakkingen zal naar verwachting tegen 2030 een positieve CAGR van 6,9% registreren

Jan 12, 2023 7:00 PM ET

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde PCR Plastic Packaging Market naar verwachting een CAGR van 6,9% registreren van  2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 74.745,2 miljoen in 2030.

PCR plastic verpakkingen staan voor post-consumer gerecyclede plastic verpakkingen. Het is een soort verpakking die is gemaakt van plastic dat is gerecycled uit consumentenproducten, zoals waterflessen, voedselcontainers en andere soorten verpakkingen. PCR-plastic verpakkingen zijn een milieuvriendelijk alternatief voor verpakkingen gemaakt van nieuw plastic, omdat het helpt de hoeveelheid plastic afval die op stortplaatsen terechtkomt te verminderen en de algehele milieu-impact van plasticproductie vermindert. De COVID-19-pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de PCR-kunststofverpakkingsindustrie. Veel bedrijven die PCR-plastic verpakkingen gebruiken, hebben verstoringen in de toeleveringsketen ondervonden, wat leidde tot een verminderde productie en een verminderde vraag naar het materiaal. Ondanks deze uitdagingen wordt verwacht dat de vraag naar PCR-plastic verpakkingen zich op de lange termijn zal herstellen. Het gebruik van PCR-plastic verpakkingen wordt gezien als een belangrijk onderdeel van de circulaire economie en er is een groeiend bewustzijn van de noodzaak om de milieu-impact van verpakkingen te verminderen. Als gevolg hiervan zal het gebruik van PCR-plastic verpakkingen in de toekomst waarschijnlijk blijven groeien.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11051

Regionale analyse

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting in de nabije toekomst naar voren komen als de inkomstengenererende hub voor fabrikanten. Het vergroten van het bewustzijn ten aanzien van zeer recyclebare verpakkingen in combinatie met het snel verbeteren van de vooruitgang van verpakkingen in zeer potentiële Aziatische landen zoals China, Japan en India, versterkt de groei van de PCR-markt voor plastic verpakkingen in de regio.

Marktsegmentatie

De wereldwijde PCR Plastic Packaging-markt is gesegmenteerd in materiaal, toepassing en eindgebruiker.

Op basis van het materiaal is de markt gesegmenteerd in polyethyleentereftalaat (PET), polyethyleen (PE), polypropyleen (PP) en andere (PLA, PHA, PVC, enz.).

Op basis van de toepassing is de markt gesegmenteerd in flessen, trays , clamshells, zakken, bekers , potten, blisters en anderen.

Op basis van de eindgebruiker is de markt gesegmenteerd in Food &Beverages, Pharmaceuticals, Personal Care &Cosmetics en anderen.

Verzoek om aanpassing: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/11051

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Berry Global Inc, Amcor Plc, Genpak, LLC, Klöckner Pentaplast, O.BERK COMPANY, Placon, Coveris, PRETIUM PACKAGING, Rose Plastic AG, Borealis AG, Henkel samenwerking.

Gerelateerd rapport

Markt voor medische verpakkingen Informatie: Per materiaal (film, stof, tyvek), type (container, flacon, tray en zakjes), toepassing (medisch, onderzoek, diagnostiek, plasticindustrie), eindgebruiker (ziekenhuizen, klinieken en forensisch onderzoek) – wereldwijde prognose tot 2030

Caps en Sluitingen Markt Onderzoeksrapport: Informatie per materiaaltype (plastic, metaal en andere), per type (plastic doppen en sluitingen, roll-on ballen, andere doppen en sluitingen), per eindgebruiksindustrie (voedingsmiddelen, dranken, verpakte waterflessen, farmaceutische producten, cosmetica, automotive en andere) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten en Afrika en Zuid-Amerika) – Voorspelling tot 2030

Zelfklevende Tapes Markt Onderzoeksrapport: Informatie door backingmateriaal (polypropyleen (PP), papier, polyvinylchloride (PVC) en anderen), type (enkelzijdig en dubbelzijdig), hars (acryl, epoxy, rubber, siliconen en anderen), toepassing (automotive, gezondheidszorg, verpakking, elektrisch en elektronica, bouw, bouw, detailhandel en anderen) en regio – prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Ons marktonderzoek naar producten, diensten,technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  PCR Plastic Packaging,PCR Plastic Packaging Market,PCR Plastic Packaging Market Size