header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Defensie Cybersecurity Marktonderzoek Innovatie, Bedrijfsgroei, Technologietrend, Industriewaarden -2030

Jan 12, 2023 8:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Defense Cybersecurity Market zal naar verwachting USD 28,53 miljard groeien bij een CAGR van 10,51% in 2020-2030

Cyberbeveiliging omvat de veiligheid van activa tegen cybercriminaliteit, terrorisme en andere verstoringen van netwerkdiensten, die van invloed kunnen zijn op de dagelijkse activiteiten. Het kan worden bereikt door actieve monitoring van IT-middelen, contact van storingen of kwaadwillige bewegingen en snelle reactie op onderbrekingen. Op dezelfde manier is de defensie-industrie ook op weg naar de digitale wereld met toenemende digitale gegevensgeneratie, opslag en ook transmissie.

Cyberbeveiligingsoplossingen helpen een defensieorganisatie bij het bewaken, detecteren, rapporteren en bestrijden van cyberbedreigingen die op internet gebaseerde pogingen zijn om informatiesystemen te beschadigen of te verstoren en gevaarlijke informatie te hacken met behulp van spyware en malware, en door phishing, om de vertrouwelijkheid van gegevens te behouden.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8780

De werkomgeving is kwetsbaarder geworden voor cyberaanvallen door de snelle overgang naar ‘thuiswerkopstellingen’ tijdens de epidemie. Organisaties werden gedwongen om thuiswerkbeleid te hanteren om de verspreiding van COVID-19 te stoppen. Werken op afstand verhoogt de dreiging van verschillende cyberaanvallen, zoals spear phishing, Man-in-the-Middle (MITM) -aanvallen en inbraken. De rush in het aantal smartphonegebruikers en internetpenetratie verhoogt spear phishing-aanvallen.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn IBM Corporation (VS), Intel Corporation (VS), Lockheed Martin Corporation (VS), Northrop Grumman Corporation (VS), Raytheon Company (VS), SecureWorks Corp. (VS), Thales Group (Frankrijk), The Boeing Company (VS), Verizon Communications (VS), Airbus SAS (Nederland), Aselsan AS (Turkije), BAE Systems plc (VK), Booz Allen Hamilton Inc. (VS), Cisco Systems Inc. (VS), en DXC Technology Company (VS)

Regionale analyse

Noord-Amerika domineert de cybersecurity-markt vanwege het bestaan van prominente beveiligingsleveranciers in de regio.

Azi√ę-Pacific (APAC) zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030 als gevolg van de ontwikkeling van een robuust cyberdefensie-ecosysteem in de regio.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor actieve optische kabels is gesegmenteerd in type, systeem, scheepstype en werking

Op basis van type is de wereldwijde markt voor actieve optische kabels gesegmenteerd in volledig elektrisch en hybride

Op basis van het systeem is de wereldwijde markt voor actieve optische kabels gesegmenteerd in energieopslagsystemen, energieopwekking, stroomconversie en stroomdistributiesystemen

Op basis van scheepstype is de wereldwijde actieve optische kabelmarkt gesegmenteerd in commercieel en defensie

Op basis van de werking is de wereldwijde markt voor actieve optische kabels gesegmenteerd in bemand, op afstand bediend en autonoom 

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/defense-cybersecurity-market-8780

 

 

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: sales@marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: sales@marketresearchfuture.com

Keywords:  Defense Cybersecurity Market,Defense Cybersecurity Market Size,Defense Cybersecurity Market Share,Defense Cybersecurity Market Growth,Defense Cybersecurity Market Trend,Defense Cybersecurity Market Analysis,Defense Cybersecurity Industry,Defense Cybersecurity Market Insights,Defense Cybersecurity Market Outlook