header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Food Service Packaging Marktgroei met recente trends en vraag op CAGR 10,56% tijdens de prognoseperiode 20212028

Jan 12, 2023 8:00 PM ET

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde Food Service Packaging Market naar verwachting een CAGR van 10,56% registreren van  2021 tot 2028 en een waarde hebben van meer dan USD 97,38 miljard in 2028.

Foodserviceverpakking verwijst naar de materialen en containers die worden gebruikt om voedselproducten te verpakken en te vervoeren voor verkoop of consumptie in de foodservice-industrie, waaronder restaurants, cafés, cateringdiensten en andere voedselgerelateerde bedrijven. Deze materialen en containers kunnen dingen bevatten zoals afhaaldozen, zakken, containers voor warm of koud voedsel, bekers, bestek, rietjes en servetten. De COVID-19-pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de foodservice-industrie en het gebruik van foodserviceverpakkingen. Met de implementatie van social distancing-maatregelen en de sluiting van veel overdekte eetgedeeltes, is er een verschuiving naar afhaal- en bezorgopties, wat heeft geleid tot een toename van het gebruik van foodserviceverpakkingen. Veel bedrijven hebben ook aanvullende veiligheidsmaatregelen geïmplementeerd, zoals het gebruik van wegwerpverpakkingen of wegwerpverpakkingen om het risico op overdracht van het virus te verminderen.

Voorbeeldexemplaar aanvragen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3278

Regionale analyse

Noord-Amerika heeft momenteel wereldwijd het hoogste marktaandeel voor verpakte voedingsmiddelen, vanwege de enorme bevolking van het continent. De regio Azië-Pacific zal naar verwachting de komende jaren de hoogste marktgroei zien als gevolg van de groeiende verstedelijking in ontwikkelingslanden. De toenemende acceptatie van afhaalrestaurants en veranderende consumentenvoorkeuren zullen ook bijdragen aan de marktgroei in de regio.

Marktsegmentatie

De Global Food Service Packaging markt is gesegmenteerd in product en toepassing.

Op basis van het product is de markt gesegmenteerd in flexibele verpakkingen, stijve verpakkingen, papier en zakjes, zakken en andere.

Op basis van de toepassing is de markt gesegmenteerd in zuivelproducten, groenten en fruit, gebakken goederen en anderen.

Controleer korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/3278

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Amcor Limited, Ball Corporation, Ampac Packaging LLC, Bemis Company Incorporated, Crown Holdings Incorporated, BWAY Corporation, Greif Incorporated, Letica Corporation en Rock-Tenn Company.

Gerelateerd rapport

Industriële tapemarkt: per producttype (ducttapes, filamenttapes, aluminiumtapes, zelfklevende transfertapes), taperugmateriaal (papier, polypropyleen, polyvinylchloride), toepassing (elektrisch en elektronisch, verpakking, maskering, ), eindgebruiker en regio – wereldwijde prognose tot 2030

Plastic recyclingmarkt: informatie per materiaal (polyethyleentereftalaat (PET), polyethyleen met hoge dichtheid (HDPE), polyethyleen met lage dichtheid (LDPE), polypropyleen (PP) en andere), recyclingproces (mechanisch en chemisch), toepassing (verpakking, bouw, textiel, automotive en andere) en regio (Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten en Afrika) – Prognose tot 2030

Pet-fles recycling markt Door recyclingproces (chemisch, mechanisch), toepassing (dranken, persoonlijke verzorging, farmaceutische producten, consumentengoederen en andere) en regio – wereldwijde prognose tot 2030

Composiet verpakking markt Onderzoeksrapport — Per materiaal (plastic, papier, karton en andere), per eindgebruiker (voedingsmiddelen en dranken, industriële goederen, consumentengoederen, gezondheidszorg en andere) en per regio (Noord- en Zuid-Amerika, Azië-Pacific, Europa, het Midden-Oosten en Afrika) – Wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hunbelangrijkste vragen.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

 

 

 

 

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Food Service Packaging,Food Service Packaging Market,Food Service Packaging Market Report