header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Lithium battery charger IC’s Markt zal groeien met een CAGR van 21,11% tegen 2030 | Analyse per type, toestel, eindgebruiker

Jan 12, 2023 2:23 PM ET

Volgens een studieanalyse zou de Lithium Battery Charger Ics-markt tussen 2022 en 2030 gestaag groeien. Tegen 2030 zal de markt naar verwachting groeien met een CAGR van 22,2% en USD 36 miljard bereiken. Samen met nieuwe producten die op de markt komen, wordt voorspeld dat het toenemende gebruik van lithium-ionbatterijen de marktuitbreiding zal stimuleren. Zoals voorspeld door analisten zal de markt van 2022 tot 2030 slecht presteren als gevolg van strenge milieuregels. De markt zal tijdens de prognoseperiode worden ondersteund door een verscheidenheid aan apparaten en elektronica die nodig zijn in energie en energie, evenals de uitbreiding van de sector consumentenelektronica. Aan de andere kant zullen milieueffecten een uitdaging vormen voor bedrijven die zijn gevestigd in consumentenelektronica die actief zijn op de wereldwijde markt voor ic’s voor lithiumbatterijladers.

Op basis van producten en diensten verdeelden analisten de markt voor lithiumbatterijlader-IC’s in opladertype, eindgebruiker, regionale en apparaatsectoren. Bedrijven met een focus op consumentenelektronica zijn gedekt. Tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030 zullen de groeiende zorgen over klimaatverandering en ecologische toxiciteit naar verwachting een impact hebben op de wereldmarkt. Prognoses voor de prestaties van de markt tot 2030 zijn ook opgenomen in het onderzoek. Analisten hebben onderzoek gedaan naar de tactieken die worden gebruikt door groepen die zich richten op consumentenelektronica om zowel ontluikende startups als gevestigde bedrijven te ondersteunen. De aanzienlijke vraag vanuit de consumentenelektronica-industrie en een gevestigde logistieke sector ondersteunen de consumentenelektronicasector als geheel. De markt voor ic’s voor lithiumbatterijladers zal naar verwachting sterk groeien van 2022 tot 2030 in de segmenten van het type lader, eindgebruiker, regio en apparaat.

Ontvang een gratis Copy@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7318

Lithium batterijlader IC’s markt belangrijkste spelers:

De belangrijkste spelers van lithium batterijlader IC’s zijn als volgt:

  • STMicroelectronics NV (Zwitserland)
  • Vishay Intertechnology Inc. (VS)
  • Microchip Technology Inc (VS)
  • TOREX Semiconductor Ltd. (Japan)
  • ROHM Company Ltd (Japan)
  • Future Technology Devices International (FTDI) Chip (Verenigd Koninkrijk)
  • ON Semiconductor Corporation (VS)
  • Diodes Incorporated (VS)
  • Intersil Corporation (Vs)
  • Active-Semi Inc. (VS)
  • Monolithic Power Systems Inc (VS)
  • Shanghai Nanxin Semiconductor Technology Co Ltd (China)

Volledig rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/lithium-battery-charger-ics-market-7318 ophalen

Lithium batterijlader IC’s Markt regionale analyse:

Ic’s voor lithiumbatterijladers worden verkocht door consumentenelektronicabedrijven in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten, Afrika en de rest van de wereld. Voor regionale markten zal een van de belangrijkste groeifactoren de overvloed aan onbenut potentieel in de markt zijn. De aanwezigheid van andere opties zal echter een gevaar blijken te zijn. Elk van deze geografische markten wordt onderzocht in het rapport voor de verwachte periode van 2022 tot 2030. De regionale markt en op consumentenelektronica gebaseerde bedrijven zijn verspreid over Noord-Amerika, met name de Verenigde Staten, Canada en Mexico.

Van 2022 tot 2030 zal het ontbreken van een ontwikkelde infrastructuur een belangrijk obstakel blijken te zijn. Regionale markten in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië en Duitsland vormen een deel van de Europese markt die in het onderzoek wordt behandeld. Volgens het rapport zal de markt in de regio profiteren van het toenemende gebruik in verschillende industrieën en gunstige wetgeving op regionale markten. In dezelfde geest zijn India, Japan, China en andere landen opgenomen in de segmentale studie van de consumentenelektronicasector voor het gebied Azië-Pacific. Het Midden-Oosten en Afrika zijn opgenomen in het onderzoeksrapport voor de markt voor lithiumbatterijlader IC’s, net als de rest van de wereld. Prognoses voor de periode tot 2030 worden verstrekt op basis van de resultaten van het rapport.

Bekijk een Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/7318

Lithium batterijlader IC’s Marktsegmentatie:

De consumentenelektronica-industrie heeft zich uitgebreid over het type oplader, de eindgebruiker, geografische en apparaatgebieden als gevolg van stijgende investeringen in verschillende industrieën en de industrialisatietrend. Analisten hebben de markt verder onderverdeeld in segmenten op basis van het type lader: buck/boost acculaders,lineaire acculaders, pulsacculaders, smbus/i2c/spi gestuurde acculaders, schakelende acculaders en module acculaders. De markt is verder verdeeld in apparaten, waaronder stofzuigers, elektrisch gereedschap, kleine apparaten en tuingereedschap. Bovendien is de markt voor ic’s met lithiumbatterijladers verdeeld in segmenten voor auto’s, consumentenelektronica, energie en andere op basis van de eindgebruiker.

De gesegmenteerde studie in het rapport biedt op consumentenelektronica gebaseerde bedrijven inzicht in de belangrijkste groeideterminanten van de markt, zoals automatisering van de industrie, evenals de obstakels, waaronder uitputting van hulpbronnen en nadelige effecten op de menselijke gezondheid, van 2022 tot 2030. Volgens een enquête over de markt voor ic’s voor lithiumbatterijladers zijn analisten van mening dat technologische vooruitgang en de toegenomen voorkeur van consumenten voor gemak enkele van de belangrijkste factoren zijn die van invloed zijn op op consumentenelektronica gebaseerde bedrijven. Het rapport noemt echter ook schadelijke ademhalings- en longeffecten en de groeiende impact op de gezondheid als de belangrijkste bedreigingen waarmee consumentenelektronicabedrijven tot 2030 te maken zullen krijgen.

Gerelateerde rapporten:

E-Paper Display Markt Onderzoeksrapport: Per product, technologie, eindgebruiker – prognose tot 2030

Industriële automatiseringsmarkt, per type, per technologie en eindgebruiker – prognose tot 2030

Active Electronic Components Marktonderzoeksrapport per producttype, eindgebruikers – Prognose tot 2030

Public Cloud Market, Per Cloud Computing, Per Service, Per Organisatiegrootte, Per Branche – Prognose tot 2030

Markt voor machinebesturingssystemen Onderzoeksrapport, Per eindgebruiker, Per type, Per apparatuur – Prognose tot 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Keywords:  Lithium Battery Charger ICs Market,Lithium Battery Charger ICs Market Size,Lithium Battery Charger ICs Market Share,Lithium Battery Charger ICs Market Trends,Lithium Battery Charger ICs Market Growth,Lithium Battery Charger ICs Industry,Lithium Battery Charger ICs Market Analysis