header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Optical Sensing Marktonderzoeksrapport | Omvang is bereik USD 4,85 miljard, bij een CAGR van 21,4% tijdens de prognoseperiode

Jan 12, 2023 2:37 PM ET

Optical Sensing Marktinzichten:

Een extra ontwikkelingsfactor voor optische detectiemarkt zou het toenemende gebruik van optische detectietechnologieën in verlichtingssystemen voor residentiële en commerciële toepassingen kunnen zijn. Meer dan 270.000 stadslichten zullen de komende jaren in Chicago worden vervangen met behulp van intelligente bedieningselementen en LED’s. Steden besparen dankzij dit soort initiatieven enorm veel geld op energiekosten. Andere gebieden volgen dit voorbeeld, wat in de nabije toekomst alleen maar kan leiden tot een toename van de vraag naar optische sensoren in intelligente verlichtingssystemen en een snellere marktgroei.

Omdat optische detectietechnologie nauwkeurige en snelle metingen biedt, is het een essentieel hulpmiddel geworden voor fabrikanten om tijd, geld en energie te besparen. Omdat het niet afhankelijk is van een handmatige aan/uit-schakelaar, dragen optische detectietechnologietoepassingen in intelligente verlichting ook bij aan energiebesparing. In plaats daarvan wordt het licht aangepast aan het omgevingslicht. Deze kwaliteiten zijn zeer gewenst en zijn de schuld van de hoge marktvraag naar het product.

In de afgelopen jaren heeft het aantal smartphonegebruikers dat van gebruikers van thuistechnologie overtroffen. Volgens projecties zullen er tegen het jaar 2020 wereldwijd meer dan zes miljard mobiele telefoons in gebruik zijn. Gezien de vraag naar verhoogde beveiligingsfuncties in smartphones, zoals het scannen van vingerafdrukken op het scherm, zijn deze cijfers relevant voor de marktgroei voor optische detectie. De markt voor optische detectie zal de komende jaren waarschijnlijk stijgen naarmate meer bedrijven vingerafdrukverificatie op het scherm implementeren.

Ontvang een complete PDF@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3260

Optische detectie markt belangrijkste spelers:

De belangrijkste geïdentificeerde concurrenten zijn:

  • Analog Devices Inc.,
  • Teledyne Technologies Incorporated
  • Oxsensis Ltd
  • TE Connectivity Ltd.,
  • ABB Ltd.,
  • ROHM Company Ltd,
  • Hamamatsu Fotonica K.K.,
  • Sony Corporation
  • STMicroelectronics N.V.,
  • Infineon Technologies AG.,
  • ams AG
  • Texas Instrument Opgenomen

Optische detectie markt regionale analyse:

Europa, Latijns-Amerika, het Midden-Oosten en Afrika (MEA), Azië-Pacific (APAC) en Noord-Amerika zijn de regio’s die deel uitmaken van de optische detectiemarkt.

Met een aandeel van 54,44% op de wereldmarkt in 2017 heeft Noord-Amerika de toppositie. In hetzelfde jaar werd vastgesteld dat de regionale markt in de loop van de onderzoeksperiode met 20,06% kan groeien, waarbij de Verenigde Staten (VS) als motor van de groei in kwestie dienen. Het land is de thuisbasis van een bloeiende markt voor consumentenelektronica, die de komende jaren zal blijven groeien. De lucratieve groeivooruitzichten voor de markt voor optische detectie worden aangegeven door de stijgende smartphone-penetratie in de VS. De uitbreiding van de regionale markt is grotendeels afhankelijk van de reguliere technologische en productontwikkelingen en de stijgende populariteit van smart-tv’s vanwege de multifunctionaliteit.

Steeds meer leveranciers concurreren om marktaandeel in de APAC-regio door te proberen effectieve en geavanceerde technologieën te creëren die sensorminiaturisatie mogelijk maken. Bovendien kan het toenemende gebruik van optische sensoren op verschillende niet-traditionele gebieden, zoals automatisering, de marktgroei stimuleren. Bovendien drijft de groeiende behoefte van de regio aan elektro-optische sensoren voor een verscheidenheid aan toepassingen de uitbreiding van de Optical Sensing Market voor optische detectietechnologie.

Volledige rapportgegevens ontvangen @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/optical-sensing-market-3260

Optical Sensing Marktsegmentatie:

De primaire segmenten van het rapport voor het bestuderen van de optische detectiemarkt zijn type, methode, technologie, toepassing en verticaal.

Er zijn veel verschillende soorten optische detectiesystemen, waaronder omgevingslichtsensoren, glasvezelsensoren, positiesensoren en beeldsensoren. Het segment voor glasvezelsensoren had in 2018 het grootste aandeel (44,05%, ter waarde van USD 728,69 miljoen). Bovendien wordt verwacht dat de sector in de loop van de tijd met 19,17% zal groeien.

Extrinsieke en intrinsieke benaderingen zijn de belangrijkste die in het artikel worden behandeld. De Optical Sensing Market-leider in 2018 was glasvezelsensoren, die een aandeel hadden van 44,05% en een waardering van USD 728,69 miljoen. Bovendien heeft het segment voor glasvezelsensoren het potentieel om te groeien met een snelheid van19,17% in de loop van de evaluatieperiode.

Controleer een korting @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/3260

Laser Doppler velocimetrie, Spectroscopie, Fabry-Perot interferometers, Fiber Braggs Grating (FBG) en andere segmenten zijn afhankelijk van technologie.

Toepassingen voor optische detectie omvatten metrologie, temperatuurdetectie, druk- en spanningsdetectie, biometrische en omgevingsdetectie, teledetectiesatelliet en meer. Metrologie was het grootste segment in 2017 met een aandeel van 28,07% en een marktwaarde van USD 464,33 miljoen. De markt heeft het potentieel om de komende jaren met 20,80% uit te breiden

Lees meer Artikel-

Total Stations Markt Kansen, analyse en trends per prognose tot 2030

Process Analyzer Markt Segmentatie-, toepassings-, technologie- en analyserapport

Interactieve projectormarkt Omzet, brutomarge onderzoeksrapport en trends per prognose 2030

Biometrische markt van de volgende generatie Diepgaande analyse van de nieuwste trend, huidige status en inzichtgestuurde transformatie

Smart Street Lights Markt Regionale analyse, beoordeling, profiel van belangrijke spelers, statistieken en groei tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(VERENIGD KONINKRIJK)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  Optical Sensing Market,Optical Sensing Market Size,Optical Sensing Market Share,Optical Sensing Market Analysis,Optical Sensing Industry,Optical Sensing Market Trends,Optical Sensing Market Growth,Optical Sensing Market Insights,Optical Sensing Market outlook