header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Analyse van de marktkansen van batterijen 2023, grootte van de industrie, aandeel, segmenten, regionale groeiaspecten, trends van topspelers en wereldwijde prognose 2030

Jan 13, 2023 2:00 PM ET

De groei van de batterijmarkt zal naar verwachting 10,5% CAGR bereiken. Ook wordt verwacht dat de omzet van de batterijmarkt tegen de bestudeerde prognoseperiode zal toenemen tot USD 280 miljard.

Batterij marktanalyse 2023

Batterijen worden gebruikt voor het leveren van primaire stroom of dienen als back-up voeding in commerciële toepassingen, industrieel of transport. Nikkelcadmium, nikkelmetaalhydride en loodzuur zijn de verschillende soorten batterijen die vanwege de verleidelijke kenmerken en voordelen brede industriële, automobiel- en draagbare toepassingen hebben. 

Verschillende factoren voeden het wereldwijde marktaandeel van batterijen. Volgens de recente MRFR-marktschattingen omvatten dergelijke factoren de groeiende behoefte aan elektrische auto’s die door de overheid wordt ondersteund om de koolstofvoetafdruk te verminderen, de bloeiende automobielsector, de groeiende consumptie van smartphones, consumenten die gedragspatronen veranderen, groeiende populariteit van consumentenelektronica, toenemende behoefte aan draagbare elektronica zoals draagbare apparaten zoals fitnessbanden, tablets, smartphones en LCD-schermen, afnemende fossiele brandstofreserves, hoge CO2-uitstoot, veelbelovende overheidsinitiatieven en toenemende vraag tijdens de COVID-19-pandemie. 

Drijvende factoren voor marktgroei

  • De toenemende vraag naar transport
  • De stijgende vraag naar elektronische en hybride voertuigen

Voorbeeldrapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2930

Rapportkenmerk/statistiek

Bijzonderheden

Cagr

  10,5% CAGR (2022-2030)

  Basisjaar

  2021

  Prognoseperiode

  2022-2030

  Historische gegevens

  2019 – 2020

  Prognose-eenheden

  Waarde (USD miljoen)

  Rapportdekking

  Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

  Gedekte segmenten

  Batterijtype en toepassing

  Gedekte regio’s

  Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld (RoW)

Stuurprogramma ‘s

Ontluikende behoefte aan draagbare elektronica om de marktgroei te stimuleren

De grote vraag naar draagbare elektronica zoals draagbare apparaten zoals fitnessbanden, samen met tablets en smartphones, en LCD’s zal de marktgroei gedurende de prognoseperiode stimuleren.

Kansen

Technologische vooruitgang om robuuste kansen te bieden

Technologische vooruitgang zoals productinnovatie, verbeterde efficiëntie en kosteneffectiviteit zullen robuuste kansen bieden voor de markt gedurende de prognoseperiode.

Toom

Gebrek aan bewustzijn in plattelandsgebieden om als marktbeperking te fungeren

Het gebrek aan bewustzijn in plattelandsgebieden en de dynamisch stijgende grondstofprijzen kunnen in de prognoseperiode als marktbeperkingen fungeren.

Vraag om korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2930

Uitdagingen

Strenge emissieregels van overheidsinstanties fungeren als marktuitdaging

De strenge emissieregels, normen en voorschriften van de overheidsinstanties in ontwikkelde landen voor het genereren van batterijvermogens, omdat deze schadelijke emissies in het milieu afgeven, kunnen gedurende de prognoseperiode als een uitdaging voor de markt fungeren.

Batterij marktsegmentatie:

Door technologie

  • Loodzuur batterij
  • Flow Batterij
  • Nikkel-metaal hybride batterij
  • Kleine verzegelde loodzuurbatterij
  • Natrium-zwavel batterij
  • Zink-mangaandioxide Batterij
  • Lithium-ion batterij
  • Nikkel-ion batterij
  • Anderen

Per toepassing

  • SLI Batterijen
  • Autobatterijen
    • Phev
    • Hev
    • EV
  • Draagbare batterijen
  • Industrieel

Batterijen

  • Power Tool Batterijen
    • Consumentenelektronica

    Op type

    • Secundaire batterij
    • Primaire batterij

    Per regio

    • Noord-Amerika
    • Azië-Pacific
    • Zuid- en Midden-Amerika
    • Europa
    • Het Midden-Oosten en Afrika

    Verzoek om aanpassing @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/2930

    Regionale analyse

    APAC houdt dominante positie in batterijmarkt

    De APAC-regio zal gedurende de prognoseperiode een dominante positie innemen op de batterijmarkt. Grote vraag naar auto’s, snelle industrialisatie en verstedelijking, hoge productiegraad van auto’s in China en India, toename in het segment van elektrische voertuigen, transporteerbare elektronica en consumentenelektronica, groeiende autoproductie, snelle ontwikkeling in de industriële sector, beschikbaarheid van geschoolde arbeidskrachten, lage productie- en opstartkosten, toename van de koopkracht van de bevolking, verhoogde levensstandaard, uitbreiding van de eindgebruikersindustrieën van batterijen en de bloeiende economie van China en Japan dragen bij aan de wereldwijde groei van de batterijmarkt gedurende de prognoseperiode.

    Belangrijkste spelers

    Eminente spelers die in het wereldwijde batterijmarktrapport worden geprofileerd, zijn onder meer Douglas Battery (VS), Johnson Controls Inc (VS), Zhejiang Haijiu Battery Co. Ltd (China), CamelGroup (Italië), Exide Technologies (VS), Penn Manufacturing Company, Inc. (VS), The Furukawa Battery Co. Ltd (Japan), Chaowei Power Holding Ltd (China) en Fengfan Co. Ltd. (China).

    De wereldwijde batterijmarkt is zowel gefragmenteerd als ook concurrerend vanwege de aanwezigheid van verschillende internationale en binnenlandse belangrijke spelers. Deze spelers hebben innovatieve strategieën opgenomen om voorop te blijven lopen en voldoen ook aan de ontluikende vraag van de klanten, waaronder samenwerkingen, contracten, partnerschappen, joint ventures, geografische uitbreidingen, nieuwe productlanceringen en meer. Daarnaast investeren ze ook in verschillende onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten.

    Over:

    Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

    Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

    Contact:

    Marktonderzoek Toekomst

    99 Hudson Street,5e verdieping

    New York City, New York 10013

    Verenigde Staten van Amerika

    Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

    44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

    E-mail: [email protected]


    Keywords:  Battery Market,Battery Market Opportunity,Battery Market Sales,Battery Market Demand,Battery Market Outlook,Battery Market Trends