header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Augmented en Virtual Reality in education market zal groeien met een CAGR van 18,2% in 2027 | Marktonderzoek Toekomstinzichten

Jan 13, 2023 7:00 PM ET

De wereldwijde Augmented and Virtual Reality in Education Market werd in 2020 gewaardeerd op USD 12,4 miljard en zal naar verwachting 18,2% registreren of cagr in 2020-2027 of Augmented reality als digitale elementen. Sociologie biedt een levensvisie die open is door de camera op een smartphone voorbeelden te geven van een Augmented reality-ervaring. Met behulp van de camera van een smartphone voegt augmented reality digitale componenten toe aan een liveweergave. Snapchat-brillen en de videogame Pokémon Go zijn twee voorbeelden van augmented reality-ervaringen. Virtual reality suggereert een volledig boeiende ervaring die de buitenwereld blokkeert. Toekomstige toepassingen voor virtual reality en augmented reality omvatten gaming, marketing, e-commerce, onderwijs en vele andere industrieën. Beide technologieën staan bekend om hun verbeterde ervaringen die een virtuele en fysieke omgeving combineren met verbeterde, driedimensionale beelden.

Een van de belangrijkste drijfveren voor de marktuitbreiding is de stijgende vraag naar virtuele excursies naar musea, waarbij veel landen virtual reality-hoofddeksels in de klas of thuis gebruiken. De groeiende populariteit van virtuele vakanties geeft studenten de kans om historische gebeurtenissen uit de eerste hand te ervaren, wat op zijn beurt helpt om de uitbreiding van de markt te stimuleren. Bovendien is de mogelijkheid om je eigen meeslepende instellingen te creëren en aangepaste virtuele ervaringen te creëren een ander aspect dat naar verwachting de uitbreiding van de wereldmarkt zal stimuleren.

Ontvang een gratis voorbeeldrapporthttps://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10834

AR en VR in education market report scope:

Parameter

Bijzonderheden

Omzetprognose in 2027:

USD 12,4 miljard

Groei:

CAGR van 18,2% van 2022 tot 2027

Prognoseperiode:

2022 -2027

Rapportdekking

Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Belangrijkste spelers

  • Dal
  • IBM
  • Saba-software
  • Orakel
  • Edvance360
  • Googlen
  • Microsoft-
  • Panasonic
  • Hitachi

Regionale vooruitzichten

Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika en Zuid-Amerika zijn allemaal het onderwerp geweest van regionale analyses voor de wereldwijde markt voor augmented en virtual reality in het onderwijs. Tijdens de projectieperiode wordt verwacht dat de Noord-Amerikaanse markt zijn dominantie in termen van omzetaandeel zal behouden. Bovendien wordt verwacht dat de Aziatisch-Pacifische markt voor augmented en virtual reality in de onderwijsmarkt zich gedurende de prognoseperiode met de grootste CAGR zal ontwikkelen.

Bladeren meer informatiehttps://www.marketresearchfuture.com/reports/ar-vr-in-education-market-10834

Marktsegmentatie

Op basis van aanbod, apparaten, implementatietype, applicatie- en eindgebruikers en locatie is de wereldwijde markt voor augmented en virtual reality in het onderwijs onderverdeeld in segmenten.

De markt voor augmented en virtual reality in de onderwijsmarkt is verdeeld in oplossingen, hardware en diensten op basis van het aanbod. Tijdens de prognoseperiode zal de hardwaresector naar verwachting een groter deel van de markt voor augmented en virtual reality in het onderwijs in handen hebben.

De markt voor augmented en virtual reality in het onderwijs is op basis van implementatiemodellen opgedeeld in cloud en on-premises. In de loop van de prognoseperiode zal de cloudsector van de markt voor augmented en virtual reality in de onderwijsmarkt naar verwachting groeien met de snelste CAGR. Dit wordt toegeschreven aan de betaalbaarheid, schaalbaarheid, toegankelijkheid, installatiegemak en gebruiksgemak.

De markt voor augmented en virtual reality in het onderwijs is gesegmenteerd op basis van het type apparatuur dat wordt gebruikt: interactieve whiteboards, draagbare computers, head mounted displays, gebarenvolgapparatuur, head-up displays, handheld-apparaten, projectoren en displaywanden en andere.

Vraag naarKortingen: – https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10834

De markt voor augmented en virtual reality in de onderwijsmarkt is gesegmenteerd in klassikaal leren, bedrijfsleerbeheer, certificeringen, e-learning, virtuele veldexcursies, studentenwerving en andere op basis van de applicatie.

De markt voor augmented en virtual reality in de onderwijsmarkt is gesegmenteerd op basis van eindgebruikers in academisch (k-12 en hoger onderwijs) en zakelijk (telecommunicatie en it, gezondheidszorg en life sciences, detailhandel en e-commerce, bankieren, financiële diensten en verzekeringen, productie, overheid en publieke sector)

Belangrijkste vragen beantwoord

  1. Hoe haalbaar is Augmented en Virtual Reality in de onderwijsmarkt voor langetermijninvesteringen?
  2. Wat zijn beïnvloedende factoren die de vraag naar Augmented en Virtual Reality in Education Market Service in de nabije toekomst stimuleren?
  3. Wat is de impactanalyse van verschillende factoren in de groei van de Global Augmented en Virtual Reality in Education Market?
  4. Wat zijn de recente trends in de regionale markt en hoe succesvol zijn ze?

Gerelateerde rapporten:

  1. https://www.marketresearchfuture.com/reports/internet-of-things-market-1176
  2. https://www.marketresearchfuture.com/reports/financial-cloud-market-7492
  3. https://www.marketresearchfuture.com/reports/artificial-intelligence-market-1139
  4. https://www.marketresearchfuture.com/reports/digital-banking-market-1986
  5. https://www.marketresearchfuture.com/reports/iot-agriculture-market-8476

Informatie:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Neem contact met ons op:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Us:



Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Augmented and Virtual Reality in Education Market,Augmented and Virtual Reality in Education Market size,Augmented and Virtual Reality in Education Market share,augmented reality in education,cost of virtual reality in education,virtual reality in education sector,vr in education statistics,augmented reality in education statistics,AR and VR in Education Market,AR and VR in Education Market size,AR and VR in Education Market share,AR and VR in Education Market trends,AR and VR in Education Market growth,AR and VR in Education,AR and VR in Education Market Scope