header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


C5ISR-markt 2030 Nieuwste innovatie, technologietrend, bedrijfswaarden, groei van de industrie

Jan 13, 2023 8:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

De wereldwijde C5ISR-markt zal naar verwachting usd 143,83 miljard vertegenwoordigen in 2030, met een CAGR van 3,20% tijdens het vermoeden tijdsbestek

 

C5ISR staat voor control, command, computers, communications, combat, intelligence, surveillance en reconnaissance. Het speelt een belangrijke rol in gevechtsmissies en militaire operaties en biedt realtime informatie aan strijdkrachten om verplichte beslissingen op het slagveld te nemen. Bovendien hebben groeiende grensbeveiligingsbedreigingen, toenemende politieke conflicten en migratiekwesties regeringen over de hele wereld gedwongen zich te concentreren op uitgebreide moderniseringsprogramma’s voor defensie.

 

De stijgende vraag naar ruimtegebaseerde systemen en kunstmatige intelligentie (AI) in C5ISR-systemen voor militaire operaties zal naar verwachting kansen creëren voor marktgroei. De COVID-19-uitbarsting heeft de C5ISR-activiteiten over de hele wereld beïnvloed. Belangrijke spelers in de markt richten zich op onderzoek en ontwikkeling om geavanceerde technologieën te presenteren. Het deinen van contracten, partnerschappen en overeenkomsten tussen belangrijke bedrijven en defensietroepen van verschillende landen om hun C5ISR-capaciteiten te herstellen, zou de marktgroei stimuleren.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8754

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Kratos Defence and Security Solutions Inc, BAE System Plc, Elbit Systems Ltd, Lockheed Martin Corporation, Northrop Grumman Corporation, Raytheon Company, SAAB Group, Thales Group, General Dynamics, Israel Aerospace Industries Ltd

Marktsegmentatie

De wereldwijde C5ISR-markt is gesegmenteerd in type, toepassing en eindgebruik

Op basis van het type is de wereldwijde C5ISR-markt gesegmenteerd in Airborne, Naval en Land

Op basis van de toepassing is de wereldwijde C5ISR-markt gesegmenteerd in surveillance en verkenning, commando en controle, elektrische oorlogsvoering, inlichtingen, raketverdediging en radar, gevechtssystemen en andere

Op basis van eindgebruik is de wereldwijde C5ISR-markt gesegmenteerd in defensie, commercieel en andere

Regionale analyse

Noord-Amerika domineerde de markt. Het kwam in 2020 uit op USD 50,86 miljard. De dominantie van deze regio is te wijten aan de groeiende uitgaven van de Verenigde Staten voor het moderniseren van hun land-, marine- en luchtsystemen.

Europa zal tijdens de prognoseperiode een aanzienlijke groei in deze markt laten zien als gevolg van de groeiende investeringen in het upgraden van conventionele bewakingssystemen en commando- en controlesystemen die door defensie worden gebruikt. De stijgende defensie-uitgaven van landen als Duitsland, Frankrijk, Rusland en anderen zouden ook de marktgroei stimuleren.

Azië-Pacific zal naar verwachting de hoogste groei doormaken als gevolg van een aanzienlijke toename van de militaire uitgaven in landen als China, India, Zuid-Korea en andere. De groeiende politieke conflicten, grensoverschrijdende kwesties en toenemend terrorisme in de Regio Azië-Pacific zouden de marktgroei stimuleren.

 Blader door volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/c5isr-market-8754

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  C5ISR Market,C5ISR Market Size,C5ISR Market Share,C5ISR Market Growth,C5ISR Market Trend,C5ISR Market Analysis,C5ISR Market Outlook,C5ISR Market Insights,C5ISR Industry