header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De digitale tv-markt zal naar verwachting USD 220 miljard genereren en tegelijkertijd groeien met een CAGR van 14% tijdens de prognoseperiode 2022-2030

Jan 13, 2023 3:35 PM ET

Digitale TV Marktinzichten :

De digitale tv-markt wordt gedreven door een aantal factoren, waaronder een stijgend besteedbaar inkomen en de uitbreiding van de inhoud van digitale platforms. De snelle vooruitgang van technologie en het gebruik van digitale platforms zullen de belangrijkste aanjagers zijn van marktuitbreiding gedurende de prognoseperiode. Daarnaast zijn er enkele beperkingen op de groei van de digitale tv-markt, zoals privacyproblemen en een ernstig gebrek aan adequate infrastructuur.

Noord-Amerika zal het grootste marktaandeel voor kabel-tv hebben als gevolg van het versnellende tempo van digitalisering. Het gebruik van digitale tv-antennes en de uitbreiding van OTT-platforms zijn twee belangrijke factoren in de ontwikkeling. De regio Azië-Pacific zal uiteindelijk echter het op een na grootste aandeel hebben.

Een van de belangrijkste marktfactoren voor de digitale tv-markt is de stijging van het besteedbaar inkomen. Bovendien zullen de lage kosten van elektronische apparaten zoals digitale tv en antennes de marktuitbreiding stimuleren. Bovendien zal de uitbreiding van platforms voor digitale inhoud en andere media de markt helpen uitbreiden.

Download een volledige PDF @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3936

De markt voor elektronica en draagbare digitale tv-boxen groeit beide in een toenemend tempo, wat zal helpen meer mogelijkheden voor ontwikkeling te creëren. Deze factor zal de marktgroei de komende jaren aanzienlijk stimuleren.

Door de uitgebreide verspreiding ervan had COVID-19 een aanzienlijke impact op de digitale televisiemarkt. De toeleveringsketen en productiefaciliteiten van de markt werden ernstig verstoord. Openbare ruimtes en markten waren enkele maanden gesloten vanwege de toegenomen aandacht voor gezondheidszorg en de beheersing van de verspreiding. De markt werd ook gestimuleerd door het toenemende gebruik van digitale platforms. Online onderwijs is een populaire vorm van instructie geworden. De markt zal de komende jaren floreren met effectieve preventiestrategieën.

Volledig rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/digital-tv-market-3936 ophalen

Belangrijkste spelers:

  • Samsung Group (Zuid-Korea),
  • Sony Corporation (Japan),
  • Vizio Inc. (VS),
  • Haier Group Corporation (China),
  • Hisense Co, Ltd (China),
  • LG Corporation (Zuid-Korea),
  • Koninklijke Philips N.V. (Nederland),
  • At&T Inc. (VS),
  • Dish Network (VS),
  • Verizon Fios (VS),

Regionale analyse van de digitale tv-markt:

Het marktaandeel van digitale televisie is verdeeld in segmenten op basis van regio, waaronder Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika. Noord-Amerika zal naar verwachting het grootste marktaandeel voor digitale televisie hebben, volgens studies (DTV). De markt groeit als gevolg van een aantal factoren, waaronder het gebruik van machine learning en kunstmatige intelligentie in landen als de VS en Canada. Het op een na grootste aandeel zal dan behoren tot Digital TV Europe, gevolgd door Azië-Pacific en andere regio’s.

Check Korting @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/3936

Segmentatie van digitale tv-markten:

Grootte, resolutie en type vormen de marktsegmentatie van digital tv market share. De digitale tv-markt is onderverdeeld in vier groottecategorieën op basis van schermgrootte: 32 “-42”, 11 “-32”, 42 “-50″ en 50 ” en hoger.

De digitale tv-markt is verdeeld in 1080p, 480p, 720p en andere resoluties op basis van resolutie.

De digitale tv-markt is opnieuw verdeeld in EDTV, HDTV, SDTV en anderen op basis van type.

Lees meer Artikel-

Hipps-markt (High Integrity Pressure Protection System) Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030   

Uitgebreide markt voor straalkabels Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030

Actieve optische kabelmarkt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Photo Booth Kiosk Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Restaurant Delivery Robot Marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

Industriële endoscoop markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030    

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Contact:
Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(VERENIGD KONINKRIJK)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  Digital TV Market,Digital TV Market Size,Digital TV Market Share,Digital TV Market Trends,Digital TV Industry,Digital TV Market Analysis,Digital TV Market Research,Digital TV Market Reports