header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor slimme verpakkingen zal naar schatting tegen 2027 een gestage groei hebben van bijna 5,87% CAGR

Jan 13, 2023 6:00 PM ET

De groei van de markt voor slimme verpakkingen zal naar verwachting 5,87% zijn tot 2027. De marktwaarde van slimme verpakkingen bedroeg usd 39,82 miljard in 2020. Verwacht wordt dat het in 2027 USD 61,91 miljard waard zal zijn. 

De opkomst van de technologische ontwikkeling van auto’s met geavanceerde faciliteiten. Dit verbetert veilige parkeerfaciliteiten en is de beste uitdagende factor voor het bevorderen van marktomvang. Het is overgenomen door bepaalde steden waar het snel groeit.

Slim parkeren is erg populair in steden, luchthavens, universiteiten en winkelcomplexen. Hier kunnen de parkeersystemen gegevens verzamelen, verbinden en de apparaten analyseren. Het helpt ook op het internet voor het weergeven van verschillende parameters, waaronder trillingen, druk, geluid, temperatuur en andere.

De toename van de vraag naar het internet of things voor betere parkeervoorzieningen verbetert de marktwaarde en omzet. De toename van investeringen in nieuwe technologie heeft nieuwe kansen geboden om de groei en ontwikkeling van de markt te bevorderen. Een toename van meer parkeerplaatsen en de productie van bepaalde geavanceerde auto’s hebben bepaalde kansen op de markt vergroot.

Marktsegmentatie

De markt wordt ingedeeld in oplossingen, toepassingen, systeemtype, sensortechnologie, component en parkeerplaats. Op basis van het toepassingssegment wordt de markt voor slim parkeren ingedeeld in overheids-, transport- en commerciële segmenten. Op basis van de oplossing wordt de industrie opnieuw ingedeeld in parkeerreserveringen en valet, beveiliging en bewaking, plaatherkenning en licentie. Volgens de sensortechnologie is de markt ingedeeld in radarsensoren, slimme apps, beeldsensoren, ultrasone sensoren en meer.

Op basis van componenten wordt de markt ingedeeld in display-eenheden, parkeersensoren, stuurhoeken, elektronische regeleenheden en meer. Volgens de parkeerplaats is de markt ingedeeld in on-street en off-street. Op basis van het systeemtype wordt de industrie opgedeeld in begeleid parkeren en slim parkeren.

Controleer de indrukwekkende korting van het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1981

Regionale classificatie

De Noord-Amerikaanse regio domineert de hele markt. De oplossingsoptie voor slimme providers is beschikbaar in de regio Noord-Amerika. De meer beschikbaarheid van ruimtes heeft de groeisnelheid in de Noord-Amerikaanse regio verhoogd. De regio Azië-Pacific heeft de komende jaren een lucratieve groei laten zien. De zich ontwikkelende regio’s in China en India hebben een marktomvang aangedreven. De toename van de productie van auto’s en de toename van de investeringen heeft de marktwaarde verbeterd. De Europese regio heeft een zekere stijging van de marktwaarde laten zien, de toename van investeringen en ontwikkelingsmogelijkheden heeft de marktgroei verbeterd. Het Midden-Oosten en Afrika hebben een aanzienlijke groei laten zien.

Nieuws uit de branche

Enkele van de belangrijkste spelers die een grote rol spelen bij het verbeteren van de marktomvang zijn Aisin Seiki uit Japan, IEM SA uit Zwitserland, Valeo SA uit Frankrijk, Smart Parking ltd uit Australië, Continental AG uit Duitsland, IPS Group Inc. uit de Verenigde Staten, Siemens AG uit Duitsland, Amano McGann Inc. uit de Verenigde Staten, MMW Group uit Duitsland, Xerox Corporation uit de Verenigde Staten, Volkswagen AG uit Duitsland, Cubic Corporation uit de Verenigde Staten, Robert Bosch Gmbh uit Duitsland en Daimler AG uit Duitsland. Smart Parking Ltd, gelanceerd in 2017, heeft aan zijn eisen voldaan waar het nieuwe oplossingen voor slim parkeren heeft geboden.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1981

Inhoudsopgave

1 Samenvatting

2 Marktintroductie

3 Onderzoeksmethodologie

4 Marktdynamiek

5 Marktfactoranalyse

6 slimme verpakkingsmarkt, per type

7 Slimme verpakkingsmarkt, per toepassing

8 slimme verpakkingsmarkt, per regio

9 Competitief landschap

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat ommeer, meer weten en meer doen, die helpen om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Smart Packaging,Smart Packaging Market,Smart Packaging Market 2023