header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De marktomvang van elektronische kassa’s zal waarschijnlijk groeien met een CAGR van 13,50% en zal naar verwachting usd 16,4 miljard bereiken in 2030

Jan 13, 2023 3:30 PM ET

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde elektronische kassamarkt naar verwachting een CAGR van ~ 13,50% registreren van 2021 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan ~ USD 16,4 miljard in 2030.

De toenemende vraag in de retailsector naar een ontwikkelde kassa stimuleert de groei van de elektronische kassamarkt. Zakelijke professionals eisen een verdedigend en beveiligd register voor hun dagelijkse cashflow. De investering van het initiatief in veilige kassa’s drijft de markt aan. De elektronische kassa-industrie vertoont potentiële groei als gevolg van de trending groeimogelijkheden als gevolg van de integratie van nieuwe ontwikkelingen. De toename van de ontwikkeling van supermalls en marktketens met slimme technologieën in ontwikkelde en ontwikkelingslanden is een belangrijke factor in het bevorderen van de markt. De toenemende focus op goede monitoring- en trackingapparatuur voor consumententransacties resulteert in marktuitbreiding. De groei van e-commerceplatforms en online transacties zijn de belangrijkste groeifactoren van de elektronische kassamarkt. De populariteit van clouddiensten brengt nieuwe groeikansen voor de markt met zich mee. Innovatie op basis van technologieën zoals het internet of things (IoT) en cloud computing-technologie biedt enorme vooruitzichten voor de ontwikkeling van de markt.

Ontvang een gratis voorbeeldexemplaar @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4708

De impact van COVID-19 was enorm geweest. In verschillende landen van de wereld was er maandenlang een lockdown vanwege de instructies van de regering voor sociale afstand. Deze praktijken hebben het aantal werknemers, consumenten, retailers en fabrikanten van de markt theatraal verminderd. De elektronische kassamarkt heeft door deze rampperiode zware klappen te verduren gekregen.  Hoewel, nadat de lockdowns voorbij zijn, begonnen de markten zich te herstellen. In dat verband kan worden voorspeld dat het marktaandeel van de elektronische kassa ook zal toenemen met de voortgang van de tijd.   

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn:

  • Toshiba Corporation (Japan)
  • Casio Computer Co (Japan)
  • Hewlett Packard (Verenigde Staten)
  • Forbes Technosys (Indië)
  • Olivetti S.P.A (Italië)
  • Citaq Co Ltd (Duitsland)
  • Fujitsu Ltd (Japan)
  • Posiflex Technology Pvt. Ltd (Taiwan)
Reikwijdte van het rapport:

 Rapportkenmerk/statistiek

 Bijzonderheden

  Marktomvang in 2030

   USD 16,4 miljard

  Groei:

  CAGR van 13,50% van 2022 tot 2030

  Prognoseperiode

  2022-2030

  Rapportdekking

  Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Volledige rapportdetails ophalen @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/electronic-cash-register-market-4708

Regionale analyse

 Noord-Amerika zal naar verwachting goed zijn voor een aanzienlijk deel van de wereldwijde markt voor kassaautomaten. Het wordt gevolgd door de Azië-Pacific en Europa als gevolg van de technologische vooruitgang, en de populariteit van server clouds en GPRS-enabled kassamachines.

Azië-Pacific zal naar verwachting het maximale aandeel hebben in de wereldwijde markt voor kassaautomaten als gevolg van de groei in de commerciële en industriële sectoren. Latijns-Amerika zal naar verwachting ook een aanzienlijke groei laten zien tijdens de prognoseperiode.

Marktsegmentatie

De wereldwijde elektronische kassamarkt is gesegmenteerd in producttype, technologietype en eindgebruikers.

Op basis van het producttype is de wereldwijde elektronische kassamarkt gesegmenteerd in standaard kassamachines, kassa’s of POS-kassamachines en zelfbedieningsautomaten. Standaard kassamachines hebben voornamelijk de voorkeur boven kassa’s of kassaautomaten vanwege hun uitgebreide gebruik voor beveiligingbescherming.

Check Korting @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/4708

Op basis van het technologietype is de wereldwijde elektronische kassamarkt gesegmenteerd in stationaire kassamachines en draagbare kassamachines. Het segment draagbare kassamachines was goed voor het grootste deel van de markt als gevolg van de vooruitgang in de IT-industrie.

Op basis van eindgebruikers is de wereldwijde elektronische kassamarkt gesegmenteerd in kassamachines voor de detailhandel en kassamachines voor de horeca. Het segment van de particuliere kassaautomaten zal naar verwachting het dominante aandeel van de markt voor kassaautomaten voor zijn rekening nemen.

Gerelateerde rapporten:

Semiconductor Assembly and Testing Service Market, Per service, per toepassing – Prognose tot 2027

Markt voor machineconditiebewaking: informatie per eindgebruik, bewakingstype, type bewakingsproces, onderdeel

Entertainment Robots Markt Onderzoeksrapport: Per product, per eindgebruiker – Prognose tot 2030

Markt voor functionele veiligheid Onderzoeksrapport: per apparaat, per systeem

Factory Automation Market Report: Per type, per technologie en per eindgebruiker – Voorspelling tot 2030

Service Robotics Markt Informatie per type, eindgebruiker en regio – prognose 2027

Mobiele Robotica Markt Onderzoeksrapport, per component, navigatietype, toepassing, verticaal — prognose tot 2030

Indoor Farming Robots Markt Onderzoeksrapport: Per type, Per automatisering, Per toepassing – Prognose tot 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Keywords:  Electronic Cash Register Market,Electronic Cash Register Market Size,Electronic Cash Register Market Share,Electronic Cash Register Market Trends,Electronic Cash Register Industry,Electronic Cash Register Market Growth,Electronic Cash Register Market Analysis,Electronic Cash Register Market Revenue